• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Paşalara)

bella_bella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
68
Yer
Ankara
Erkek bebeklere şişme yelek,mevsimlik montlar, gömlekler, papiyonlu tulum (yurtdışı) pantalon, hırka 1 yaş için urunler var, özelden msj atın güzel anneler Whatsapptan resimlerin gönderirim)) isteyenlere kışlık montlar var. Bukadar)

2-3 yaş yok mu

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Ekim, kasım, aralık ayında doğum yaparsaniz organik urunler var 0-3 ay, astronot tulum 0-6 ay için. Oğluma özenle aldığım, kullandığım ürünler sıfır gibidir)

Lullaby marka portbebe veeee bakım çantası vardır (takım mavi renkte) hediyeye gelmişti kullanmadım

Ben çok güzel ciciler aldım bella_bella arkadaştan,
Çok güzel, tertemiz hepsi, mis gibi deterjan kokuyordu
İçiniz rahat güvenerek alışveriş yapabilirsiniz

Erkek bebeklere şişme yelek,mevsimlik montlar, gömlekler, papiyonlu tulum (yurtdışı) pantalon, hırka 1 yaş için urunler var, özelden msj atın güzel anneler Whatsapptan resimlerin gönderirim)) isteyenlere kışlık montlar var. Bukadar)

resimler yokmu???????????????????

Resimleri pazartesi yüklemeye çalışırım, telden olmuyor. Whatsapp kullansalar resim hemen gonderirim)

Çoğu satılmıştır, elimde kalanlar mevzimlik mont, kışlık montlar, kanz takım hepsi 1 yaş için,

Back
X