paşamla alyanslarımız :)

aynen canım ya ben de sarı alan arkadaşların modelleri de güzel beğendim ama sarıdan pek hoşlanmıyorum benim tercihim de beyaz altın oldu

herkesin zevki farklı işte bende sarıdan hoşlanmıyorum :) saol canımm iyi dileğin için

hangi marka?
nerden aldınız?
kaça aldınız ?

bu üçünün cvbnı istiyorum
cok begendim !!
mutlulukla takın
darısı başıma

Son düzenleme:
hangi marka?
nerden aldınız?
kaça aldınız ?

bu üçünün cvbnı istiyorum
cok begendim !!
mutlulukla takın
darısı başıma

teşekkürler canım darısı başına inş.izmirdeyim ben kuyumcular çarşısından aldım 1700 fiyatı tatlım

teşekkürler canım darısı başına inş.izmirdeyim ben kuyumcular çarşısından aldım 1700 fiyatı tatlım

bnde büyük ihtimal izmirden alcam
izmir gelini olcam kısmetse..bu yüzügün bvlgarile bi alakası yok sanrım öyle mi

Çok beğendim mutlulukla takın bende genelde sarı seviyorum ama bunu da çok beğendim çok cici

oo izmir gelini olcan he ne güzel :) yok cnm değil o model

olcam hayırlısıyla
sevgilimcim o yüzügü kalın rahatsız edici bulursa ona benzer altarnafif arıcaz nasıl olsa, bende bileyim seninkiler benziyo ve daha bi kibar.izmirde olması da iyi olmuş belki buluruz seneye :127:

inş içine sinen bi modeli bulursun canım o kadar çok model varki bakmaya gittiğimde başım dönmüştü :)

aklında bi modelle gittin mi daha kolay olur işin yoksa her modele bakmaya kalktın mı yandın binlerce yüzük çıkarıyolar önüne :) ben sarı sevmediğimden beyaz altın baktım model ve kuyumcuyuda bulduğumdan direk oraya gittim de işim hemen bitiverdi yoksa haftalarca bulamazdım :)

çoook güzel...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…