pasaport kac günde cıkar

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar 2.5 ay sonra yurt dısına cıkıcaz insallah bugun pasaport icin randevu aldım ama 10 gun sonraya verdi

ne zamanda kac günde cıkar bu pasaport isi
bide vize icinde gun bakıntım aradım bizim gidicegimiz ülkenin acentasını agustoz icin günler acılmadı persembe cuma arayın dedi

pasaport olmadan basvuru olurmu sordum kıza olur dedi ama bilemiyorum

Bir haftada cıkar pasaport vize degısır günleri

Pasaportun cikmasi uzun surmez. Vize islemleri hakkinda pek bilgim yok. Benim pasaportum yesil. Vizeyle cok ugrasmiyoeuz o yuzden

Sakin bir şubeden randevu aldıysanız randevu gününüzü beklemenize gerek yok.Ben öyle yapmıştım.
1 hafta içinde elime geçmişti.
Vize değişir.

kızlar 2.5 ay sonra yurt dısına cıkıcaz insallah bugun pasaport icin randevu aldım ama 10 gun sonraya verdi

ne zamanda kac günde cıkar bu pasaport isi
bide vize icinde gun bakıntım aradım bizim gidicegimiz ülkenin acentasını agustoz icin günler acılmadı persembe cuma arayın dedi

pasaport olmadan basvuru olurmu sordum kıza olur dedi ama bilemiyorum
Pasaport olmadan vize başvurusu yapamazsınız. Ancak vize için randevu günü alabilirsiniz o da ülkeye göre değişir çünkü bazı ülkelerde randevu verirken pasaport no istiyorlar mesela İngiltere.Bazı ülkeler vize işlemlerini 3-4 günde sonlandırırken bazıları15 günden önce vermiyorlar, Macaristan vizesini 15 günde almıştık. Şimdi ülke karışık onu da göz önünde bulundurun.

Hangi ulkeye gitmeyi planliyorsunuz?

nereye gittigimizi yazmak istemiyorum tanıdık olur anlar diye zaten aile ziyaretı icin dügünümüz var 6 ay önce gidis dönüs ucak biletlerimizi aldık zaten

bide vizede basvurrken amcamların isim soy icim pasaport kaldıkları adres gereken kagıdıde verdiler vize basvururken o kagıtlarıda vericez

1 haftayı bile sürmedi gelmesi, randevular yoğun biz randevu almadan gittik, vize önemli ülkeye göre değişir biz 2-3 günde aldık vizeyi ama bu en kısası daha uzun sürer

nereye gittigimizi yazmak istemiyorum tanıdık olur anlar diye zaten aile ziyaretı icin dügünümüz var 6 ay önce gidis dönüs ucak biletlerimizi aldık zaten

bide vizede basvurrken amcamların isim soy icim pasaport kaldıkları adres gereken kagıdıde verdiler vize basvururken o kagıtlarıda vericez

O ulkeye giden bir sizsiniz zaten. Bir zahmet arastirip ogrenin o zaman. Yarim yamalak bilgilerle burada konu acip bilgi istemeniz pek ilginc.

Vize olmadan,pasaport olmadan bilet almak pek akıllıca değil açıkçası.
Ben ilk Çek Cumhuriyeti'ne gitmiştim 2 hafta önce başvurmuştum gitmeme 1 gün kala çıktı vizem,o vize çıkana kadar banka hesabında para,kredi kartı ekstresi vs birçok şey istemişlerdi ki tur şirketi aracılığıyla işlem yaptırmıştım ona rağmen.
Nereye gideceğinide devlet sırrı misali saklıyorsun dolayısıyla vize işi tam bir muamma. Tabi bugünün şartlarıda problemli bilemedim

Yurt dışı çıkışlar bu dönem rahat mı ? OHAL varya hani .
İyice arastirin.
Biletleri açık bilete çevirme şansınız var mı acaba ?

3 günde çıktı benim pasaportum. Vize başvurusunda pasaport nosu soruluyor o yüzden basvurulmuyor diye biliyorum. Her ülkenin farklı değilse tabi.

Normalde başvurulan yere göre maksimum 7-10 gün arası ama şu an durum nedir bilemiyorum. Birde şimdi yurtdışına çıkmak için OHAL'den dolayı bazı ek belgeler de isteniyor onları da bir araştır derim.

Back
X