Pasif jimnastik hakkında bilgisi olan var mı?

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
298
pasif jimnastiğe giden ve faydasını gören arkadaşlar paylaşabilirmi?
pasfi jimn + kavitasyona gitmei düşünüorm.....

merhaba arkadaşım.ben 6 yıl önce 10 seans pasif jimnastik uygulattırmıştım.bariz incelme oldu.çok etkili.o zaman kampanyalı biyere gitmiştim.şimdi çok pahalı diye gidemiyorum.pişman olmayacaksın.ben ozaman 63 kiloydum ama 53 gibi görünüyordum.nerde oturuyorsun?

merhaba arkadaşım.ben 6 yıl önce 10 seans pasif jimnastik uygulattırmıştım.bariz incelme oldu.çok etkili.o zaman kampanyalı biyere gitmiştim.şimdi çok pahalı diye gidemiyorum.pişman olmayacaksın.ben ozaman 63 kiloydum ama 53 gibi görünüyordum.nerde oturuyorsun?

Merhaba Rukiye,
İstanbul / Maltepe tarafındayım. Burada bir yer buldum seans ücreti 20 TL ve 8 seans paketi var. Her seans için 2-4cm garantisi veriyorlar. Kilom çok ama benim 90 lı kilolardayım :(
Kavitasyon+pasif jimnastik olduğunu belirttiler. Gidicem sanırım her seans için 4 cm olsun diye bir beklentim yok 1cm olsa bile ortalama 10 cm etse çok fark. Senin önerebileceğin yer var mı ??

:kkk:

canım 20 tl gayet iyi.ben bahçelievlerdeyim.iki gün önce özel bir hastanede sordum kavitasyon+pasif jimnastik seansı 100 tl dediler.sakın bu fırsatı kaçırma.mutlaka faydasını göreceksin.keşke bende bulabilsem buralarda o fiyata.

Back
X