paslanan tepsi

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.984
173
kızlar isteme sırasında çikolatayla gelen tepsiler oluyor ya. ben onu bi iki kere kullanmıştım. su görünce pslandı napabilirm. boya falan olur mu ona

suyun sucu yok anacım bızım damatlarda iş yok demekkı ucuzunu alırlarsa öyle olur benımkıde paslandı ve bıldıqım kadarıylada bırsey olmuyor yanı eskı halıne donmesı zor qıbı ama caydanlık parlatıcıları varya onlara bı sorucam belkı parlatabılırler ama qene aynısı olur suyu qorunce (

damatlardada suç yok bence. esnaflara kızıyorum ben. hacı seyitten mi ne bi ton paraya almıştı. hatta ben kızmıştım çünkü kredi çekmiştik. yani alınan herşey bana borç olarak geri döneceği için pahalı şeyler istemiodum. kardeşim evlendi mesela ben bu tecrübeyle tepsisini ayrı kaliteli bi yerden alıp içine çikolata doldurtturup süslettik. pastaneciler hem kalitesiz kullanıyor hem pahalıya satıyor.

yok muki çaresi. şu anda çok kötü görünüyor. atılmıyorda. evdeki fazlalıklara alerjim var ya. işe yarasın

Çaydanlık parlatan yerlere sor canım. Onlar halledebilirler :)

ben şöle üstünden gümüş bi boya geçsem diye düşündüm :) çayddanlık parlatan yer pek gözüme ilişmedi ama bakınayım bi

O boyalar çok çabuk çıkıyor. Bi bakın etrafınızda vardır illa ki çaydanlık parlatan bi yer. Yeni gibi olur :)

inş bi sorayım yapıolar mı. çok belli olmuyor ama ben görüyorum rahatsız oluyorum. birde ortası pas gibi değilde bi değişik oldu. yeni gibi olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…