- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Hazır alsanız olmaz mı? Çocukla çok zor olacak çünküArkadaşlar cumartesi günüm var. Cok buyuk bir dert degil ama ben cok ozeniyorum cunku herkes super şeyler yapmış sıra bende. Ancak küçük bebeğim var ve günümüz saat 11 12 gibi başlıyor. Çoğu zaman bebeğim ben iş yaparken huysuzluk yapıyor ve etrafı dağıtma dönemi. Şimdi tecrübeli hanımlara sormak istediğim soruları sıralıyorum;
-Boreklerim cok lezzetli olmadi hicbir zaman. Önceden yapıp buzluğa atmayı planlıyorum ancak her börek buna uygun mudur? Buzluktan inince tadı değişir mi? Sizin önerebileceğiniz börek var mi buzluktan çıkınca bozulmayan?ayrıca mesela gul böreği yapsam şeklini bozmamak için üst üste mi koymam gerek? Erimesini beklemem gerekir mi?
-küçük pizzalardan yapmayı planlıyorum mayalı hamurla mi yapmam lazım? Aynı şekilde pişmeden koymam daha mi mantıklı?yoksa pişirip sabah isitsam kotu mu olur?
-dereotlu pogacayi da aynı şekilde pişirip koysam o gün isitsam nasil olur?
-kestaneli basit bir tatlı tarifi verebilir misiniz?cam cuplara koymak isterim aslında. Ama tavsiyelere açığim.
Tüm bunları okuyup yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Canim benim şuan buzlugumda nefis boreklerim pogacalarimpogacalarim ve kurabiyelerim var misafirim gelceği zaman borek ve pogacalari cikaryorum firinda isitiyorum sanki yeni pişmis gibi tazeck oluyo. İstersen tarif verebilirim?
Ouy kıyamam :) Antalyadaysanız eğer getiririm vallaCanım çekti tarifi değil kendilerini isterim kargoya koyun gönderin
Tam tutan tarif var elimde uyarsa bakınArkadaşlar cumartesi günüm var. Cok buyuk bir dert degil ama ben cok ozeniyorum cunku herkes super şeyler yapmış sıra bende. Ancak küçük bebeğim var ve günümüz saat 11 12 gibi başlıyor. Çoğu zaman bebeğim ben iş yaparken huysuzluk yapıyor ve etrafı dağıtma dönemi. Şimdi tecrübeli hanımlara sormak istediğim soruları sıralıyorum;
-Boreklerim cok lezzetli olmadi hicbir zaman. Önceden yapıp buzluğa atmayı planlıyorum ancak her börek buna uygun mudur? Buzluktan inince tadı değişir mi? Sizin önerebileceğiniz börek var mi buzluktan çıkınca bozulmayan?ayrıca mesela gul böreği yapsam şeklini bozmamak için üst üste mi koymam gerek? Erimesini beklemem gerekir mi?
-küçük pizzalardan yapmayı planlıyorum mayalı hamurla mi yapmam lazım? Aynı şekilde pişmeden koymam daha mi mantıklı?yoksa pişirip sabah isitsam kotu mu olur?
-dereotlu pogacayi da aynı şekilde pişirip koysam o gün isitsam nasil olur?
-kestaneli basit bir tatlı tarifi verebilir misiniz?cam cuplara koymak isterim aslında. Ama tavsiyelere açığim.
Tüm bunları okuyup yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
bende istiyorum :)))Canim benim şuan buzlugumda nefis boreklerim pogacalarimpogacalarim ve kurabiyelerim var misafirim gelceği zaman borek ve pogacalari cikaryorum firinda isitiyorum sanki yeni pişmis gibi tazeck oluyo. İstersen tarif verebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?