- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben havuçlu keki çok seviyorum biraz daha açar mısınız havucu rendeleyip de mi koyacağız, nasıl yapacağız? annem hasta hem ona sürpriz yapmış olurum.Haha kiyamam ya cok seker bi dert ..
Bak sana tarif vericem
Borek yufkasi aliyorsun
Borek sosu icin bir kaba
Bir bardak sivi yag
Bir kasik un
Iki kasik bugday nisastasi
Bir kasik elma sirkesi
Bir sise soda ( sade)
Karistir
Yufkayi ac icine bolca sur
Ikiye katla
Dorde bol
Kalin kenarina hazirladigin harci koy
Gevsekce sar
Ustune yumurta sur
Susam koy
Onceden isitilmis 180 derece firinda yarim saat pisir
Kek cok basit
Butun malzemelerin oda sicakliginda olsun
4 yumurta ,1.5 su bardagi seker
1 bardak siviyag
1 bardak sut
3 bardak un
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Bunun disinda ister havuc,tarcin
Ister kuru uzum
Ister kakao :)
canim telefonun program indirebilecegin bir telefonsa eger play storeden nefis yemek tarifleri programini indir bende herseyi yaparim ama hamur isini oldu bitti sevemedim ordan bakip yapiyorum hep aradigin herseyin mutlaka tarifi cikiyoMerhaba kızlar uzun zamandır. Kimseyle paylaşmak istemediğim bir konu var. Başlıktada belirttiğim gibi bu tür şeyler yapamadığım için misafir ağırlayamıyorum. Yardımcı olacak kimsede yok yardım edin lütfen basit tarifler basit yöntemler gösterin lütfen
3 yumurtayı ayır sarısını 2 su bardağı şekerle aklarını tuzla kar gibi olana kadr çırpben havuçlu keki çok seviyorum biraz daha açar mısınız havucu rendeleyip de mi koyacağız, nasıl yapacağız? annem hasta hem ona sürpriz yapmış olurum.
en kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ederim3 yumurtayı ayır sarısını 2 su bardağı şekerle aklarını tuzla kar gibi olana kadr çırp
sarısının içine 1 su bardağı süt yarım su bardağı çiçek yağ yarım su bardağı eritilmiş margarin ekle
ardından havuçları rendele 1 su bardağı rendelenmiş havucu ekle. 2 tatlı kaşığı tarzın 1 çay bardağı ceviz kırığı ekle. ardından 3 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilyayı eleyerek ekle. hepsini karıştır en son yumurta aklarını ekleyip karıştır. margarin ile yağlanıp unlanmış kek kalıbına dök masaya 3-4 defa vur eşit dağılsın kalıba. 180 derece ısınmış fırına sür