Pastacılık kursu

mutsuz82

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
690
142
48
İstanbul
Selam hanımlar dün pastacılık kursuna yazıldım aranızda daha önce pastacılık yada yemek kursuna giden varsa deneyimlerinizi paylaşırmıınız ben biraz panik oldumda nasıl öğretiliyor tarifleri biz mi yazıyoruz yoksa ustalar mı yazılı veriyorlar sonra biz o tariflerin uygulamasını mı yapıyoruz yardım edin

bende gitmeyi çok istiyorum ama fiyatlarının çok yüksek olduğunu biliyorum bi mahsuru yoksa fiyatınıda yazar mısınız

bende istanbul da pastacılık kursuna gitmek istiyorum.en son bulduğum kurs şeker hamuru modelleme ve pasta yapımı üzerineydi ve 6saatlik fiyatı 250den fazlaydı,banaa çok yüksek geldi. uygun bir kurs öneren olur umarım

Ben chefs istanbul pastacılık kursuna gidicem yarın başlıyor kursum 4 haftalık bir kurs haftada bi gün 4 saat sürüyormuş ücreti 500tl.

Ben chefs istanbul pastacılık kursuna gidicem yarın başlıyor kursum 4 haftalık bir kurs haftada bi gün 4 saat sürüyormuş ücreti 500tl.

hayırlı olsun güzel bir kursa benziyor ama bana çok uzak.umarım faydalı olur ve sende bizimle izlenimlerini paylaşırsın.kursun yarın başlıyorsa,:82: yarın akşam yorumlarını bekliyoruz.
peki kursunun içeriği ne, inceledim ve farklı kurslar var? ben pasta ve şeker hamuru ile pasta süsleme istiyorum.

3 kurdan oluşuyor ben hepsine gitmeyi düşünüyorum ilk kurda browni, muffin, tatlı tuzlu kurabiye vs. öğretiliyor bunların hepsini ben evdede yapıyorum ama profesyonel olarak bişeyler yapmak istediğim için ilk kurdan başladım.

hım anladım.eminim bu kursu bulmadan önce araştırmışsındır. bana önerebileceğin başka kurslar varmı bakırköy civarında

Bugün gittim kursa ıspanaklı kiş, mayalı poğaça ve browni yaptık hepsi yaptığım şeyler olduğu halde püf noktalarını öğrendim mesela mayayı ılık su veya sütle eritiriz ya bu yanlışmış normal su ile yoğurmamız lazımmış yoksa hamur çürürmüş bunun gibi yeni şeyler öğrendim iyi oldu yani gitmem önümüzdeki hafta börekitas ve tatlı tuzlu kurabiyeler yapıcaz sabırsızlıkla bekliyorum haftayı. Ben beşiktaş tarafında oturduğum için hep buralardaki kursları araştırdım bakırköy tarafında hiç rastalamadım internette pastacılık kursuna ama bildiğim kadarıyla bazı otellerde kurslar veriliyormuş bi otelleri araştır istersen canım.

Selam hanımlar dün pastacılık kursuna yazıldım aranızda daha önce pastacılık yada yemek kursuna giden varsa deneyimlerinizi paylaşırmıınız ben biraz panik oldumda nasıl öğretiliyor tarifleri biz mi yazıyoruz yoksa ustalar mı yazılı veriyorlar sonra biz o tariflerin uygulamasını mı yapıyoruz yardım edin

bende ismekte pasta-bisküvi kursuna gidiyorum .. benimki sadece bişeyler öğrenme amacıyla başladı .. çok fazla imkan olmasada tahmin ettiğimdende iyi çıktı .. günde en az 6 çeşit olmak üzere 8'e kadar çıkıyo çeşitler.. daha önce benim gibi mutfaga uzaksanız önce bu kurstan başlayıp daha sonra profesyonel olarak devam etmenizi öneririm ..:28:

Bugün gittim kursa ıspanaklı kiş, mayalı poğaça ve browni yaptık hepsi yaptığım şeyler olduğu halde püf noktalarını öğrendim mesela mayayı ılık su veya sütle eritiriz ya bu yanlışmış normal su ile yoğurmamız lazımmış yoksa hamur çürürmüş bunun gibi yeni şeyler öğrendim iyi oldu yani gitmem önümüzdeki hafta börekitas ve tatlı tuzlu kurabiyeler yapıcaz sabırsızlıkla bekliyorum haftayı. Ben beşiktaş tarafında oturduğum için hep buralardaki kursları araştırdım bakırköy tarafında hiç rastalamadım internette pastacılık kursuna ama bildiğim kadarıyla bazı otellerde kurslar veriliyormuş bi otelleri araştır istersen canım.

memnun kalman çok güsel. püf noktaları da bizimle paylaşırsın artık. ben mutfağa pek girmiyorum,annem saolsun.sadece tatlılar benden.o yüzden pastacılık kursuna gitmek istiyorum.havalar bi düzelsin,bende bi yer bulup başlıcam

bende ismeke gitmek istiyorum eylül ve haziran ayları arasıymış ve gidenler çok memnun

Ben de bu aralar yemek ve pasta kurslarını araştıyorum. hem kafamı dağıtmak hem de kendimi bu konuda geliştirmek için.sen kurstan memnun kaldın mı?

ben chefste farklı dönemlerde çikolata yapımı ve macaron yapımı kurslarına gittim. ortam gayet güzel. son derece faydalı bilgiler ve birbirinden lezzetli şeylerle eve geri döndüm. ve tabii bir de yeni kurulan dostluklar da cabası

Ben de bu aralar yemek ve pasta kurslarını araştıyorum. hem kafamı dağıtmak hem de kendimi bu konuda geliştirmek için.sen kurstan memnun kaldın mı?

Evet çok memnun kaldım. Bu aralar 2. kura da başlamayı düşünüyorum ayarlayabilirsem.

Merhabalar, ben geçen sene chefs tableda pastacılık ve ekmekcilik eğitimi aldım. firmanın stajlı ve stajsız 2 adet eğitimi var ben stajlı olanına gittim. Eğitim toplamda 8 say sürmektedir. Bunun 4 ayı staj dönemidir. Ama hocalar çok iyi ve kendinizi kurs bitimi profesyonel hissediyorsunuz. Şimdi iyi firmada pastacılık yapmaktayım. gittiğime eydi diyebilirim. ....herkese tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X