Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .

Birde resim sırasını daha iyi görebilmek için SEÇENEKLERİ DÜZENLEDE--MESAJ EDİTÖRÜNÜ--- GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ olarak işaretlersen resim sırasını ayarlaman kolay oluyor

Yarışmaya katılmak isteyen ,konu açmak ve resim eklemekte sorun yaşayan arkadaşlar için bu mesajlar yardımcı olabilir

Son düzenleme:
Yarışmaya katılmak isteyen ,konu açmak ve resim eklemekte sorun yaşayan arkadaşlar için bu mesajlar yardımcı olabilir
Bana cok yardimci oldu,Paint ten resim kücültmeyi hic bulamazdim mesela
Bazi resimlere 80 de büyük geldi,70 yaptim..
Elim alisti ya artik her yarismaya katilirmisim

Bana cok yardimci oldu,Paint ten resim kücültmeyi hic bulamazdim mesela
Bazi resimlere 80 de büyük geldi,70 yaptim..
Elim alisti ya artik her yarismaya katilirmisim
Canım direk 60-70 yap hiç sorun olmuyor.İşe yaramasına sevindimKatıl canım

aldım mesajı
%30 u nu hazırladım,diğer kısımlarını bugün bitirmeye çalışıcam inşlh zaman olur

Elossam...Pastan bitmedimi hala :44: Merakla bekliyorum bizimle paylaşacagın o iki katlı pastayı hayatım

Elossam...Pastan bitmedimi hala :44: Merakla bekliyorum bizimle paylaşacagın o iki katlı pastayı hayatım

canım pastam bitti yedik bile,hatta yedirdik günüm vardı bugün akşam üzeri:)
ama benim akıllı kocam kart okuyucuyu yanına almıştı getirmemiş unutmuş işyerindeki pc de,sabah alıp gelicek inşallah ona ceza
Zaten yarın kesinlikle eklemem lazım son gün

biz burda pasta bekleyelim
siz oturun yiyin iyi valla
bir sen kaldın abla valla
yetiştir yarına

biz burda pasta bekleyelim
siz oturun yiyin iyi valla
bir sen kaldın abla valla
yetiştir yarına

ehehehehe:)))
hayatım kocamı zor tuttum yoksa hepsini tek başına yemenin derdindeydi:)
bugün eklemenin hayalindeydim ama kısmet değilmiş demekki
yarın nasipse görürsünüz inşallah

Hadi bakalım,merakla ve sabırla bekliyoruz
Son tarif senden gelecek sanırım.Vallahi bu seferki oylama cidden çok zor olacak.İnanılmaz güzel ve emek harcanmış tarifler var..Görüntüleri muhteşem lezzetleride bir o kadar muhteşemdir eminim..Fırsat oldukça deneyeceğim inşallah..

Yarışmanın katılım süresinin bitmesine 3 saat varHaydi hanımlar yok mu başka pasta

Hem de iki katlıydı , hem de dünya üzerinde eşi benzeri yoktu ....Girip girip bakıyorum paylaşım yapılmış mı diye

Meraktan çatlamak bu olsa gerek

Bana ne oluyorsa

gelir birazdan gelir
son ana bırakmasaydı iyiydi
bizi bile stres sardı

Hem de iki katlıydı , hem de dünya üzerinde eşi benzeri yoktu ....Girip girip bakıyorum paylaşım yapılmış mı diye

Meraktan çatlamak bu olsa gerek

Bana ne oluyorsa

ama merak edilir yani normal
hiç kimseyle pişti olmam mümkün değil eminim dedi demekki tamamen tasarım bişi olcak dün yenmiş bitmiş bile öyle yazmış ama fotoları yükleyememiş sanırım son dakikalara yetiştirecek...

gelir birazdan gelir
son ana bırakmasaydı iyiydi
bizi bile stres sardı

son dakikaya kalsam deliririm garantici bir tipim önceden bitsin herşey..valla o kadar emek verdi resimleri yükleyemecek diye gerilimi beni sardı

Bi kaç pastayı gördüm amanııııııııııınnnn dedim ne hamaratlı hatunlar var bu kk.da maşallah
Elossa da son anlara kalmış, hadi be elossaa yetiş gari bekliyoz:18:
Sana uçan süpürge de yollarım istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…