cok tesekkürler.Haydi hayırlı olsun canım
Cok tesekkürler arkadaslar
Sonunda bende paylastim pastami,vatana ve millete hayirli olsun,afiyet olsun
yayinlandi bile,hadi uc gel bak bekliyorummerakla bekliyoruz pegasus
Acil gelişigüzel foto çektim yapılacaklar için inşallah anlatabilirim..
*Öncelikle siteye giriş yaparken sadece nickini ve şifreni yazarak giriş yapma BENİ HATIRLA kutucuğunuda işaretle aksi halde resim yükleme işi uzun sürdüğünden bekleme esnasında sistem atabilir seni...
Eki Görüntüle 739554 Katılımcıların tariflerinin olduğu sayfaya gelip sayfanın sol üst köşesindeki YENİ KONU AÇ menüsüne giriyorsun
Eki Görüntüle 739555 Açılan mesaj kutusunda BAŞLIK kısmına tarifinin adını yazıyorsun
Eki Görüntüle 739549 Bu açılan mesaj kutusunda okla işaretli olan kısım yani EKLENTİLER e giriyorsun
Eki Görüntüle 739550 Tekrar bir kutu daha açılacak burdanda DOSYA EKLE yi seçiyorsun
Eki Görüntüle 739551 DOSYA SEÇ i tıklıyorsun
Karşına çıkan sayfada bilgisayarından tarifine ait dosyayı (resimleri) seçiyorsun ve enter a basıyorsun
Eki Görüntüle 739553 Böyle bir sayfa açılacak ok işareti belirlediğim UPLOAD FİLES i seçiyorsun
Yükleme işlemi başlıyor...
Eki Görüntüle 739552 Yükleme işlemi bitince sayfanın alt kısmında küçük resimler halinde göreceksin ve her resimin sağ alt tarafında minik bir kutucuk var onların işaretli olması lazım büyük ihtimal işaretli olacaklardır...
Aynı sayfada sağ alttaki İÇERİĞİ EKLE yi seçiyorsun ve işlem tamam...
Eki Görüntüle 739565 SAYFAYA RESİMLERİ AKTARMIŞ OLUYORSUN BÖYLECE YALNIZ RESİM DEĞİLDE YAZI ŞEKLİNDE GÖRÜNTÜ VARSA HEMEN RESİMDE BU FOTODAKİ İŞARETLİ YERİ TIKLA...
Canım merhaba egunal arkadaşım çok güzel tarif etmiş konu açılışınıAma eğer sorun resim eklemek ise:26:Eki Görüntüle 739656 KK bazı resimleri kabul etmiyor...Eğer öyleyse resmi aç yukarda SOL da ---AÇ var ordan--- PAİNT seç sonra YENİDEN BOYUTLANDIR var orayı seçip ----orda çıkan tabladoki sayı 100 oluyor onu resimdeki gibi 80 yap ----TAMAM deyip sonra resmi ----KAYDET Umarım işe yarar
Birde resim sırasını daha iyi görebilmek için SEÇENEKLERİ DÜZENLEDE--MESAJ EDİTÖRÜNÜ--- GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ olarak işaretlersen resim sırasını ayarlaman kolay oluyor
Bana cok yardimci oldu,Paint ten resim kücültmeyi hic bulamazdim meselaYarışmaya katılmak isteyen ,konu açmak ve resim eklemekte sorun yaşayan arkadaşlar için bu mesajlar yardımcı olabilir
Canım direk 60-70 yap hiç sorun olmuyor.İşe yaramasına sevindimBana cok yardimci oldu,Paint ten resim kücültmeyi hic bulamazdim mesela
Bazi resimlere 80 de büyük geldi,70 yaptim..
Elim alisti ya artik her yarismaya katilirmisim
aldım mesajı
%30 u nu hazırladım,diğer kısımlarını bugün bitirmeye çalışıcam inşlh zaman olur
Elossam...Pastan bitmedimi hala :44: Merakla bekliyorum bizimle paylaşacagın o iki katlı pastayı hayatım
canım pastam bitti yedik bile,hatta yedirdik günüm vardı bugün akşam üzeri:)
ama benim akıllı kocam kart okuyucuyu yanına almıştı getirmemiş unutmuş işyerindeki pc de,sabah alıp gelicek inşallah ona ceza
Zaten yarın kesinlikle eklemem lazım son gün
biz burda pasta bekleyelim
siz oturun yiyin iyi valla
bir sen kaldın abla valla
yetiştir yarına
Hadi bakalım,merakla ve sabırla bekliyoruzcanım pastam bitti yedik bile,hatta yedirdik günüm vardı bugün akşam üzeri:)
ama benim akıllı kocam kart okuyucuyu yanına almıştı getirmemiş unutmuş işyerindeki pc de,sabah alıp gelicek inşallah ona ceza
Zaten yarın kesinlikle eklemem lazım son gün
Yarışmanın katılım süresinin bitmesine 3 saat varHaydi hanımlar yok mu başka pasta
Hem de iki katlıydı , hem de dünya üzerinde eşi benzeri yoktu ....Girip girip bakıyorum paylaşım yapılmış mı diye
Meraktan çatlamak bu olsa gerek
Bana ne oluyorsa
gelir birazdan gelir
son ana bırakmasaydı iyiydi
bizi bile stres sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?