Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Pastamin son asamasi kaldi.Kizimi bekliyorum.Gelsin o yapacakmis son kismini.
Resimleri yükleyebilirim insallah.Yapamazsam kim yardim edecek bana

Canım bilgisayarına fotoğrafları atmışsan kopyala yapıştır yapacaksan öncelikle resimlerinin sırasını karıştırmaman için numaralandır biliyorum diyorsan upload etmelisin.Ben eklentileri yazıların arasına ekleyemiyorum ama benim sunumdaki gibi direkt resimleri yapıştıracaksan şu yolu izleyelim.

*Googleden hızlı resim yazıp çıkan linke tıkla....Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
*Dosya seç diyorsun ve ilk resim ne ise onu seçip aç diyorsun.
*Aşağıda İşlem Ayarlarını Göster kısmını işaretlediğinde resim boyutları var forum için uygun olanı 500 olan.Bunu işaretleyip yükle diyorsun resim yüklendikten sonra kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun.
Resim küçük deme yapıştırınca büyük oluyor.

Not:Bazen resimleri hızlı resim yüklemiyor.
Sen dene olmazsa bir başka siteden yükleyelim olurmu.

Tesekkürler,hemen deneyeyim,insallah olur,o kadar emek verdim

Olur inşallah canım üzülme olmadı resimlerinin hepsini eklenti olarak ekle tarifinide yaz ben ayarlayayım ve sana özelden yollayayım sende konunu açıp sunumunu yaparsın.
Eklentiyi nasıl yapacaksın.
Mesaj yazdığın bu panel varya gülen suratın hemen sağında ataş resmi var ona tıkla ek sayfa açılır.
Açılan sayfada sağ üstte DOSYA EKLE yazısı var.Ona tıkla yine ekranda MASAÜSTÜNDEKİ resimlerin çıkar hepsini birliktede de seçebilirsin yapamazsan tek tek seç her defasında dosya seç diyorsun resimler bitince UPLOAD FİLES yazan kısma tıkla ve bekle tüm resimleri upload eder ve bitince en aşağıda sağda içeriğe ekle ve BİTİR yazısı çıkar bitir deyip bana mesaj atarsan sana hemen yaparım inşallah.

Yada tüm tarifini yazarsan sırası ile resimlerini yine bu bahsettiğim şekilde yapıp tümünü en altta eklenti olarakta görebiliriz.
Resimlerinin sırası karışsa bile mausla tutup sıraya koyabilirsin.

Hepsi birbirinden güzel,ellerinize sağlık
Sadece bi kişiye mi oy veriyoruz?

olmuyor ya,dünden beri ugrasiyorum,resimler kabul edilmiyor.Dedigin yerde yaptim,resimlerin hepsini yükleyene kadar sistem atiyor beni,yaptiklarimda gidiyor.
parca parca özel mesaj gönderdim kendime,ordan kopyala yapistir yapiyorum,resimler görünmüyor öylede

ne yapacagimi bilmiyorum.kolay yolu yokmu bunun

sana göndermeye ugrastim,dosya eklenmiyor,resimler büyük diye

biri yardim etsin,yoksa o kadar emek verdigim halde,vazgececegim yarismaktan

Acil gelişigüzel foto çektim yapılacaklar için inşallah anlatabilirim..

*Öncelikle siteye giriş yaparken sadece nickini ve şifreni yazarak giriş yapma BENİ HATIRLA kutucuğunuda işaretle aksi halde resim yükleme işi uzun sürdüğünden bekleme esnasında sistem atabilir seni...

Katılımcıların tariflerinin olduğu sayfaya gelip sayfanın sol üst köşesindeki YENİ KONU AÇ menüsüne giriyorsun

Açılan mesaj kutusunda BAŞLIK kısmına tarifinin adını yazıyorsun

Bu açılan mesaj kutusunda okla işaretli olan kısım yani EKLENTİLER e giriyorsun

Tekrar bir kutu daha açılacak burdanda DOSYA EKLE yi seçiyorsun

DOSYA SEÇ i tıklıyorsun

Karşına çıkan sayfada bilgisayarından tarifine ait dosyayı (resimleri) seçiyorsun ve enter a basıyorsun

Böyle bir sayfa açılacak ok işareti belirlediğim UPLOAD FİLES i seçiyorsun

Yükleme işlemi başlıyor...
Yükleme işlemi bitince sayfanın alt kısmında küçük resimler halinde göreceksin ve her resimin sağ alt tarafında minik bir kutucuk var onların işaretli olması lazım büyük ihtimal işaretli olacaklardır...

Aynı sayfada sağ alttaki İÇERİĞİ EKLE yi seçiyorsun ve işlem tamam...

SAYFAYA RESİMLERİ AKTARMIŞ OLUYORSUN BÖYLECE YALNIZ RESİM DEĞİLDE YAZI ŞEKLİNDE GÖRÜNTÜ VARSA HEMEN RESİMDE BU FOTODAKİ İŞARETLİ YERİ TIKLA...

Canım merhaba egunal arkadaşım çok güzel tarif etmiş konu açılışınıAma eğer sorun resim eklemek ise:26: KK bazı resimleri kabul etmiyor...Eğer öyleyse resmi aç yukarda SOL da ---AÇ var ordan--- PAİNT seç sonra YENİDEN BOYUTLANDIR var orayı seçip ----orda çıkan tabladoki sayı 100 oluyor onu resimdeki gibi 80 yap ----TAMAM deyip sonra resmi ----KAYDETUmarım işe yarar

konuya yazi yaziyorum ama pc den foto atamiyorum,kabul etmiyor.nasil yüklicem yardim edermisin

Birde resim sırasını daha iyi görebilmek için SEÇENEKLERİ DÜZENLEDE--MESAJ EDİTÖRÜNÜ--- GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ olarak işaretlersen resim sırasını ayarlaman kolay oluyor

Son düzenleme:

Cok tesekkürler.Bende bu beceriksizlik oldukca yarismadan sonra kutlamak icin anca yüklerim pastayi

cocuklar israrla yükle demese yarismamayi düsünüyorum artik...

resimler büyük oldugu icin kabul etmiyor

seyren in verdigi sitede oluyor düzenleyip yükleyebiliyorum,gecte olsa ama o zamanda resimler yüklenene kadar sistem beni atiyor.

yazdigim,yükledigim her sey gdiyor haliyle.özel mesaj olarak parca parca kendime gönderdim,bu defa kendime gönderdigim özel mesajdaki resimleri nasil actigim konuya tasiyacagimi bilmiyorum.anlicaniz ögrenmem greken cok sey var

Ay cok sagol ya,sonunda eklenti olarak yükledim.insallah sistem beni atmadan bitirip,sunarim.yardimci olan bütün arkadaslara cok tesekkürler

Canım siteye giriş yaparken hani parolanı falan yazdığın kısımda beni hatırla kutucuğu işaretle o zaman site seni atmaz istediğin kadar yaza bilirsin
Bi de istersen world de hazırla sonra kopyalayıp buraya yapıştır

Canım ben resimli anlatmayı bilmedğimden sana yazmamıştım ama arkadaşlarım çok güzel anlatmışlar.
Hala olmadımı atamadınmı resimleri

Eğer verdiğim siteden upload etmişsen hepsini world de yap
birde siteye girdiğinde BENİ HATIRLA kutucuğunu mutlaka işaretle yoksa sistem snei dışarı atar.
Özel mesaj olarak kendine yollamışsan.Yine bir kk sayfası aç yarışma kategorisine gelş konunu açıp özel mesajdan tarif ve resimlerini sırası ile kopyalayıp konuna yapıştırabilirsin.

Cok tesekkürler arkadaslar

Sonunda bende paylastim pastami,vatana ve millete hayirli olsun,afiyet olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…