Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhababikaç kişi aynı pastayı yapsa mesela o zaman geçerli olmuyo mu kızlar benim aklımda bişey var ama belki başkası da düşünmüştür:)
Merhaba
Canım sen yap istediğini aynısı olunca sorun olacağını sanmıyorumBir şekilde süslemesi ,yapım aşaması ,görsellikleri farklı olacaktır
Şimdiden kolay gelsin bekliyoruz
![]()
Tamam o zaman:13:ay tamam cok sevindim buna teşekkür ederim.tiramisu yapcam ben![]()
Merhabayeni üyeyim fotoğraf yollayabiliyormuyum ki
Fotograflari eklemek zorluyor gercekten tavsiyem tek tek eklesen.yada sorunu nerde yasadin soylersen belki bildigimiz birseydir yardim ederizBen paylaşıcam ama fotoğraflama kısmını pek iyi beceremedim![]()
Katil,katilBi profiterol mü yapsam bayadır yapmıyorum ama yine de unutmmaşımdır herhalde![]()
yeni üyeyim fotoğraf yollayabiliyormuyum ki
Bu yarış çok güzel olacakFotograflari eklemek zorluyor gercekten tavsiyem tek tek eklesen.yada sorunu nerde yasadin soylersen belki bildigimiz birseydir yardim ederiz
Katil,katilne kadar cok katilim o kadar keyif
yeni uyeligin konu acmaya ve eklenti eklemeye bir sinirlamasi oldugunu sanmiyorum :26:
Katıl katılBi profiterol mü yapsam bayadır yapmıyorum ama yine de unutmmaşımdır herhalde![]()
Fotograflari eklemek zorluyor gercekten tavsiyem tek tek eklesen.yada sorunu nerde yasadin soylersen belki bildigimiz birseydir yardim ederiz
Katil,katilne kadar cok katilim o kadar keyif
yeni uyeligin konu acmaya ve eklenti eklemeye bir sinirlamasi oldugunu sanmiyorum :26:
Hiç belli olmaz canımcanımm vallahi çok süslü püslü pastalar olur şimdi profiterolün şansı nedir acabaa :26:
Buraya yazdığın gibi mesaj yazacaksın canım sadece yeni konu açıp resim ekleyeceksin ve tarifini yazacaksınmesaj derken ben kimseye mesaj yazmadım kimsede bana
bende oyle dusunuyorum sonucta Pastalar ya super bir kategoriBu yarış çok güzel olacakBayağı kalabalık olaak galiba
![]()
canımm vallahi çok süslü püslü pastalar olur şimdi profiterolün şansı nedir acabaa :26:
Çabuk başlasınlar eklemeye sabırsızlanıyorumbende oyle dusunuyorum sonucta Pastalar ya super bir kategori
bencede hic belli olmaz profiterolun sevenide coktur ayrica hele soyle harika bir sunumla cogu pastayi geride birakir![]()