Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
bikaç kişi aynı pastayı yapsa mesela o zaman geçerli olmuyo mu kızlar benim aklımda bişey var ama belki başkası da düşünmüştür:)

bikaç kişi aynı pastayı yapsa mesela o zaman geçerli olmuyo mu kızlar benim aklımda bişey var ama belki başkası da düşünmüştür:)
Merhaba
Canım sen yap istediğini aynısı olunca sorun olacağını sanmıyorum:34:Bir şekilde süslemesi ,yapım aşaması ,görsellikleri farklı olacaktır:56:Şimdiden kolay gelsin bekliyoruz:56::16:

cheesecake denince dur benim tarif süper ,lezzette harika ,pastanede neymiş üstelik ucuz, kendi yaptığın doğal

Ben paylaşıcam ama fotoğraflama kısmını pek iyi beceremedim (:

Bi profiterol mü yapsam bayadır yapmıyorum ama yine de unutmmaşımdır herhalde :23:

yeni üyeyim fotoğraf yollayabiliyormuyum ki
Merhaba
Yollaya bileceğinizi düşünüyorum bir önceki yarışmaya birkaç mesajı olan bir arkadaş katılmıştı:34:Yeni üye olmak değilde mesaj sayısı önemli diye düşünüyorum.O katılabildiyse sizde katılırsınız:31::34:

Ben paylaşıcam ama fotoğraflama kısmını pek iyi beceremedim (:
Fotograflari eklemek zorluyor gercekten tavsiyem tek tek eklesen.yada sorunu nerde yasadin soylersen belki bildigimiz birseydir yardim ederiz:34:
Bi profiterol mü yapsam bayadır yapmıyorum ama yine de unutmmaşımdır herhalde :23:
Katil,katil:16::16:ne kadar cok katilim o kadar keyif :52::52::52::52:
yeni üyeyim fotoğraf yollayabiliyormuyum ki

yeni uyeligin konu acmaya ve eklenti eklemeye bir sinirlamasi oldugunu sanmiyorum :26:

Fotograflari eklemek zorluyor gercekten tavsiyem tek tek eklesen.yada sorunu nerde yasadin soylersen belki bildigimiz birseydir yardim ederiz:34:

yeni uyeligin konu acmaya ve eklenti eklemeye bir sinirlamasi oldugunu sanmiyorum :26:
Bu yarış çok güzel olacak :52:Bayağı kalabalık olaak galiba:52:

canımm vallahi çok süslü püslü pastalar olur şimdi profiterolün şansı nedir acabaa :26:

Bu yarış çok güzel olacak :52:Bayağı kalabalık olaak galiba:52:
bende oyle dusunuyorum sonucta Pastalar ya super bir kategori:16::16:
canımm vallahi çok süslü püslü pastalar olur şimdi profiterolün şansı nedir acabaa :26:

bencede hic belli olmaz profiterolun sevenide coktur ayrica hele soyle harika bir sunumla cogu pastayi geride birakir :29:

Back
X