Hemşom ben de doğum günü pastası isterimIVeeet ben 5 katli dugun pastasi yapacam :123:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemşom ben de doğum günü pastası isterimIVeeet ben 5 katli dugun pastasi yapacam :123:
Hemşom ben de doğum günü pastası isterim![]()
Rica etsem tüm yemek ve tatlı bloglarında bu yarışmanın reklamını yapar mısınız ?
Yap canımo düğün pastası yapacak, sonrada nikah tazeleyecek, gelinlik giyip bize foto yollayacakben sana doğum günü cheescake'i yapayım
![]()
Yap canımAma biraz acele et yarın bekliyorum
![]()
![]()
Mahalle Kasabı Kazen Abi sponsorluğunda gibi ...)
.
çok iyi bir düğün pastası gelir ise düğünümde o pastadan rica ederim eeeeeee yaparsınız artık ....
kalabalık bir düğün olur kanımca : )
amma altın takılır heee
Tamam canım daha güzel olurama vişnem kalmdı nevoşbabam evine gidip vişne almam lazım
taze vişne çıkmadı demi daha:26:
Tamam canım daha güzel oluryok çıkmadı:44:
Bu arada son 2 yarışmacının kartları ve hediyeleri(gene değişik) yola çıktı ...
:)
Sen evlen 5'i bir yerde benden![]()
Eyvaaahyapma da sen görr hatuuunn,bak bakiimm nasıl dilime düşüceksin:))))
Canim,canim sana ne dogumgunu pastalari yaparim ben yanimda olsaydinHemşom ben de doğum günü pastası isterim![]()
Ben sadece gelinligi giysem olmazmio düğün pastası yapacak, sonrada nikah tazeleyecek, gelinlik giyip bize foto yollayacakben sana doğum günü cheescake'i yapayım
![]()
Canım belli olmazşansım yok ama katılayım şenlik olsunbu sefer belki eccik acitasyon yaparım miilete
![]()
elossa'dan gelinle damada 5'i bir yerde![]()
EyvaaahBen baslayayim dugun pastasinin ilk katina hergun bir kat ciksam yarisma sonuna yetisir
Canim,canim sana ne dogumgunu pastalari yaparim ben yanimda olsaydinbak datlu chees yapacakmis
Ben sadece gelinligi giysem olmazmi![]()
Sağol canımEyvaaahBen baslayayim dugun pastasinin ilk katina hergun bir kat ciksam yarisma sonuna yetisir
Canim,canim sana ne dogumgunu pastalari yaparim ben yanimda olsaydinbak datlu chees yapacakmis
EyvaaahBen baslayayim dugun pastasinin ilk katina hergun bir kat ciksam yarisma sonuna yetisir