Tebrik ediyorumm arkadaşımm:119::119::119::118::118::118::124::124::124::124:
Tarifinle sunumunla gönüllerde birinci olmuştun anket sonuçlarıla da tescillenmiş oldu...
ellerine yüreğine sağlık arkadaşımmyarın şahane bir kutlama yapacağız inşaallah...
çok eğlenceli çok keyifli bir yarışma oldu
bugüne kadar ki en renkli ve en kalabalık kategoride yarıştın ve hediyenin de o kadar özel olacağını düşünüyorumm...
Sevgili kazen duyuyordur eminim.....
yeni kategoriyi merakla bekliyoruz umarım düşünmeye başlamışsındır..
egunal cım senin sayfanda da tebrik ettim ama buradan da tekrar tebrik ediyorum hakettiğin bir birincilik aldın arkadaşım gelde kutlama yapalım
egunalll tebriklerr canımmm
ellerine sağlıkkk bu iştah açıcı tarifi bizimle paylaştığın içinn
çok teşekkür ediyorum canım
senin belirlediğin kategoride birinci oldum
Rüyalarıma giren tarifin ile her daim birincimdin zaten..Tebrikler aşkısımmm..
istekler o yöndeydi iyi ki o şekilde belirlemişiz canımm
Tebrikler hayatım,hakettin sonuna kadar
Egunal tebrik ederim. Gerçekten yapılışıyla, sunumuyla tam bir cheescake tarifiydi. O sunum yok mu o sunum süperdi oyumu senden yana kullanmadım ama gidip geldiğim sunumlardandı zaten ben oy verdiğimde sen de almış yürümüştün canım benim oyum değiştirmeyecekti hiçbir şeyi. Bu arada kategori ne olacak epey zamandır beklediğim bir kategori var da
Kızlar ben karar veremedim 3 çeşit kategori fikrim var en çok hangisi tercih edilirse onu sunucam...
*YÖRESEL YEMEKLER
*PİLAVLAR
*KÖFTELER
canım arkadaşım seni canı gönülden tebrik ederim... dönüp dönüp baktığım iştah açıcı sunumunla hakkın olan birinciliği aldıın.. maharetini tescilledin... rabbim yaptığın pastalar gibi tatlı güzel bi hayat nasip etsin sana... seni koccamannnnnn seviyorum.....
:13:Çok güzel seçimler hepside harika olurKızlar ben karar veremedim 3 çeşit kategori fikrim var en çok hangisi tercih edilirse onu sunucam...
*YÖRESEL YEMEKLER
*PİLAVLAR
*KÖFTELER
D şıkkı hepsi.Kategiriyi belirledikten sonra banada fikir verirmisiniz..Aksama kuru dolma ve yaprak sarmami yapsam,börekmi
Bitmiş mi yarışma:26:
Egunal canım kutlarım seniFavorimdin zaten biliyosun
Herkese tebrikler arkadaşlar,yüreklerinize ellerinize sağlık
:13:Çok güzel seçimler hepside harika olur
Egunal tebrik ederim.Bu akşam biz de deneceğiz pastanı.Umarım seninki gibi güzel olur.Katılan herkesin ellerine emeğine sağlık.
sarma 1 oy,yokmu arttiranD şıkkı hepsi.Yaprak sarma tercih ederim.Ama onun içinden dolma da olur sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?