Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
sarma 1 oy,yokmu arttiranevet cnm,ayni icten dolmada oluyor

ben daha yeni sarma yaptım ..
o yüzden sarmaya benden oy çıkmaz börek yap sen...
börek zaten yapcam yanına dolmalardan bi çeşit olsun dersende kurulardan doldur derim:13:

Son düzenleme:
sarma ve dolma kısmı zeytinyağlılar kategorisinde yarışmıştı zaten...bence yöresel yemekler olsunn....farklı lezzetlere lezzet katan hanımlar ın maharetleriyle biz de feyz alalımm diyorumm..

sarma ve dolma kısmı zeytinyağlılar kategorisinde yarışmıştı zaten...bence yöresel yemekler olsunn....farklı lezzetlere lezzet katan hanımlar ın maharetleriyle biz de feyz alalımm diyorumm..

sarma ve dolma yok canımcım o bugünki yemek listesinde yer alan bir muhabbetti...
gündemde olanlar PİLAVLAR,KÖFTELER ve YÖRESEL YEMEKLER
bu üçünden biri olsun diyorum

yok cnm,sarma-dolma.aksama ne yapacagima karar veremedigimden,buraya sormustum

O zaman yöresel yemekler olsunAma katılım olur mu bilmiyorum:44:Bence arkadaşlar bu 3 seçenek hakkında fikirlerini belirtsinler

O zaman yöresel yemekler olsunAma katılım olur mu bilmiyorum:44:Bence arkadaşlar bu 3 seçenek hakkında fikirlerini belirtsinler

zor bir kategori olur gibi geliyor banada yöresel yemekler..
dediğin gibi kızlar fikir versinler en güzeli....

ben katılmayı düşünüyodum bi dahakine ama yöresel yemekler beni zorlar
iskender,işkembe vs

Evet yöresel yemekler biraz zor olabilirFarketmez bence seçtiğin düşündüğün kategorilerin hepsini beğendim
Köfteler olursa bulgurlu köftelerde kategoriye girer mi:44:
ben katılmayı düşünüyodum bi dahakine ama yöresel yemekler beni zorlar
iskender,işkembe vs

Hangi kategori olsun o zaman
Pilavlar mı
Köfteler mi

Son düzenleme:
sarma ve dolma yok canımcım o bugünki yemek listesinde yer alan bir muhabbetti...
gündemde olanlar PİLAVLAR,KÖFTELER ve YÖRESEL YEMEKLER
bu üçünden biri olsun diyorum
ben yanlış anladım sanırım bu 3 kategorinin dışında öneri gibi algıladım sanırsam
yok cnm,sarma-dolma.aksama ne yapacagima karar veremedigimden,buraya sormustum

:111::111: sorry bebişimm :44::44: ben sarmayla dolmayı hiç beraber yapmadım misafir ağırlacaksam başka tabii de...zamanın varsa sarma yap daha pratik olsun istiyosan dolma yap derim şekerimm..ben detoksdayım yağszı tuzsuz çorbamı içiyorumm...

eğer taşınma işimi biraz daha ertelersem ve düğünde bozulan fotoğraf makinemi tamir edebilrisem ben de katılamyı düşüneceğim yeni, kategoriye bu sefer ...maksat çeşit olsun renk olsun

Son düzenleme:

pilavı ben sadece sehriyeli yaparım başkada bi türünü bilmem artık anne pilavı diye sponsor bulurum

köfteler için düşündüğüm 1-2 çeşit var bileeee
2sene sonra ben evimde yeni yemek yapmaya basladım bu hevesle herşeyi yaparım

Egunal cıgım...Birinciliğini buradanda tebrik etmek istiyorum canım Hediyelerinide güle güle kullan Yeni kategori konusundada fikrimi belirtmek istiyorum..Malum Mübarek Ramazan ayı geliyor.Çorbası salatası zaten olan bir şey..Bizi en çok düşündüren şey genelde ana yemek oluyor.Et yemekleri veya köfte işe yapılan farklı tarifler öğrenmek iyi oluyor.Tavuk yemekleride olabilir tabi.Bu üçünden biri olmazsa olmaz misafir sofralarında özellikle..Et yemekleri kategorisi yapıldı zaten,bence ya köfteler olsun yada tavuk yemekleri Ama yanına pilavlarda girse fena olmaz Köfteler pilavlar,tavuklar pilavlar gibi Karnım acıktı sanki

Bence de köfteler olsa katılım çok olabilirÇok kapsamlı olursa iyi olur
Bulgurlu köfteler -Et köfteleri-Tavuk köfteleri

Bak buda iyi fikir köfteler ve pilavlar tabi isteğe bağlı Mesela çok özel bir pilav yapmak isteyen pilav yapsın:44:Farklı yanına pilav gerektirmeyen bir köfte yapanlarda sadece köfte yapsınÇok mu karışık olur

eveeettt bu da doğru ramazan geliyor sofralara farklı sunumlar iyi olurrr

Bence de köfteler olsa katılım çok olabilirÇok kapsamlı olursa iyi olur
Bulgurlu köfteler -Et köfteleri-Tavuk köfteleri

süper olur hemdeee

güzel soru ben köfteler dedim çıktım içinden detayı var dimi:26::26:
ana malzeme kıyma olcak içine bulgur girmiş köfteler olur ama bulgur köftesi olmasın mercimek köfteside girer o zaman içine ben öyle demiyorum bildiğin ana malzemesi kıyma olan köfteler olsun diyorum...yok bu çok karışık oldu en iyisi pilavlar olsun şehriye,bulgur,pirinç hepsi olur pilavların

teşekkürler arzumcum
ama fikirler süper oldu netleşiyor yavaş yavaş...
saol valla pek makbule geçti:13:

Sen de haklısınAma bu görev sana verildi sen bilirsin
Ben bu yarışı izlemekten,sohbetinden,yeni şeyler öğrenmekten çok hoşlanıyorum Olsunda nasıl olursa öyle olsun

cıkssss

bir köfte olur bana kolay gelebilir değerlendirirken yanına pilavda olsa iyi olurmuş derim a ha gitti oy
tartışmaya açık bir durum olur sanki
tek çeşit olsun et,tavuk neyse işte yanına ya pilavı şart koşalım ya da hiç koymayalım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…