sarma 1 oy,yokmu arttiranevet cnm,ayni icten dolmada oluyor
sarma ve dolma kısmı zeytinyağlılar kategorisinde yarışmıştı zaten...bence yöresel yemekler olsunn....farklı lezzetlere lezzet katan hanımlar ın maharetleriyle biz de feyz alalımm diyorumm..
yok cnm,sarma-dolma.aksama ne yapacagima karar veremedigimden,buraya sormustumsarma ve dolma kısmı zeytinyağlılar kategorisinde yarışmıştı zaten...bence yöresel yemekler olsunn....farklı lezzetlere lezzet katan hanımlar ın maharetleriyle biz de feyz alalımm diyorumm..
biliyorum meg cim ve çok teşekkür ediyorum
heeee çok güzel bir fikir oldu bu
ama bişey dememişsinki
yani şu olsun dememişsin hepsi olur demişsin
o zaman hepsi olsun:13:
hepsinden birer örnek sunsun katılanlar
teşekkür ederim...
umarım seversiniz tadını
Kategiriyi belirledikten sonra banada fikir verirmisiniz..Aksama kuru dolma ve yaprak sarmami yapsam,börekmi
O zaman yöresel yemekler olsunAma katılım olur mu bilmiyorum:44:Bence arkadaşlar bu 3 seçenek hakkında fikirlerini belirtsinler
ben katılmayı düşünüyodum bi dahakine ama yöresel yemekler beni zorlarzor bir kategori olur gibi geliyor banada yöresel yemekler..
dediğin gibi kızlar fikir versinler en güzeli....
Evet yöresel yemekler biraz zor olabilirzor bir kategori olur gibi geliyor banada yöresel yemekler..
dediğin gibi kızlar fikir versinler en güzeli....
ben katılmayı düşünüyodum bi dahakine ama yöresel yemekler beni zorlar
iskender,işkembe vs
ben yanlış anladım sanırım bu 3 kategorinin dışında öneri gibi algıladım sanırsamsarma ve dolma yok canımcım o bugünki yemek listesinde yer alan bir muhabbetti...
gündemde olanlar PİLAVLAR,KÖFTELER ve YÖRESEL YEMEKLER
bu üçünden biri olsun diyorum
yok cnm,sarma-dolma.aksama ne yapacagima karar veremedigimden,buraya sormustum
Evet yöresel yemekler biraz zor olabilirFarketmez bence seçtiğin düşündüğün kategorilerin hepsini beğendim
Köfteler olursa bulgurlu köftelerde kategoriye girer mi:44:
Hangi kategori olsun o zaman
Pilavlar mı
Köfteler mi
pilavı ben sadece sehriyeli yaparım başkada bi türünü bilmem artık anne pilavı diye sponsor bulurum
köfteler için düşündüğüm 1-2 çeşit var bileeee
2sene sonra ben evimde yeni yemek yapmaya basladım bu hevesle herşeyi yaparım
Bak buda iyi fikir köfteler ve pilavlar tabi isteğe bağlıEgunal cıgım...Birinciliğini buradanda tebrik etmek istiyorum canımHediyelerinide güle güle kullan Yeni kategori konusundada fikrimi belirtmek istiyorum..Malum Mübarek Ramazan ayı geliyor.Çorbası salatası zaten olan bir şey..Bizi en çok düşündüren şey genelde ana yemek oluyor.Et yemekleri veya köfte işe yapılan farklı tarifler öğrenmek iyi oluyor.Tavuk yemekleride olabilir tabi.Bu üçünden biri olmazsa olmaz misafir sofralarında özellikle..Et yemekleri kategorisi yapıldı zaten,bence ya köfteler olsun yada tavuk yemekleri Ama yanına pilavlarda girse fena olmaz Köfteler pilavlar,tavuklar pilavlar gibi Karnım acıktı sanki
eveeettt bu da doğru ramazan geliyor sofralara farklı sunumlar iyi olurrrEgunal cıgım...Birinciliğini buradanda tebrik etmek istiyorum canımHediyelerinide güle güle kullan Yeni kategori konusundada fikrimi belirtmek istiyorum..Malum Mübarek Ramazan ayı geliyor.Çorbası salatası zaten olan bir şey..Bizi en çok düşündüren şey genelde ana yemek oluyor.Et yemekleri veya köfte işe yapılan farklı tarifler öğrenmek iyi oluyor.Tavuk yemekleride olabilir tabi.Bu üçünden biri olmazsa olmaz misafir sofralarında özellikle..Et yemekleri kategorisi yapıldı zaten,bence ya köfteler olsun yada tavuk yemekleri Ama yanına pilavlarda girse fena olmaz Köfteler pilavlar,tavuklar pilavlar gibi Karnım acıktı sanki
Bence de köfteler olsa katılım çok olabilirÇok kapsamlı olursa iyi olur
Bulgurlu köfteler -Et köfteleri-Tavuk köfteleri
Evet yöresel yemekler biraz zor olabilirFarketmez bence seçtiğin düşündüğün kategorilerin hepsini beğendim
Köfteler olursa bulgurlu köftelerde kategoriye girer mi:44:
Hangi kategori olsun o zaman
Pilavlar mı
Köfteler mi
Egunal cıgım...Birinciliğini buradanda tebrik etmek istiyorum canımHediyelerinide güle güle kullan Yeni kategori konusundada fikrimi belirtmek istiyorum..Malum Mübarek Ramazan ayı geliyor.Çorbası salatası zaten olan bir şey..Bizi en çok düşündüren şey genelde ana yemek oluyor.Et yemekleri veya köfte işe yapılan farklı tarifler öğrenmek iyi oluyor.Tavuk yemekleride olabilir tabi.Bu üçünden biri olmazsa olmaz misafir sofralarında özellikle..Et yemekleri kategorisi yapıldı zaten,bence ya köfteler olsun yada tavuk yemekleri Ama yanına pilavlarda girse fena olmaz Köfteler pilavlar,tavuklar pilavlar gibi Karnım acıktı sanki
güzel soru ben köfteler dedim çıktım içinden detayı var dimi:26::26:
ana malzeme kıyma olcak içine bulgur girmiş köfteler olur ama bulgur köftesi olmasın mercimek köfteside girer o zaman içine ben öyle demiyorum bildiğin ana malzemesi kıyma olan köfteler olsun diyorum...yok bu çok karışık oldu en iyisi pilavlar olsun şehriye,bulgur,pirinç hepsi olur pilavların
güzel soru ben köfteler dedim çıktım içinden detayı var dimi:26::26:
ana malzeme kıyma olcak içine bulgur girmiş köfteler olur ama bulgur köftesi olmasın mercimek köfteside girer o zaman içine ben öyle demiyorum bildiğin ana malzemesi kıyma olan köfteler olsun diyorum...yok bu çok karışık oldu en iyisi pilavlar olsun şehriye,bulgur,pirinç hepsi olur pilavların
Bak buda iyi fikir köfteler ve pilavlar tabi isteğe bağlıMesela çok özel bir pilav yapmak isteyen pilav yapsın:44:Farklı yanına pilav gerektirmeyen bir köfte yapanlarda sadece köfte yapsın Çok mu karışık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?