Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Icindeki iyi sese kulak vermek lazim ve ben iyi sesi dinliyorum:36::36:5 katli dugun pastasi yapacagim :123:dermisim:9::9:

bi de düğün ayarla olsun bitsin :60: eşinle nikah tazleyin, hazır pasta varken:21:

Son düzenleme:
Seviyorum sizi KK kadınları iyi ki varsınız! :16::52:
Pastam hayal ettiğimdeki ve ballandıra ballandıra eşime anlattığım gibi olacaksa wayy wayyy waayyy:52:

Bizde seni seviyoruz :38::38:ayyy cok merak ettim,umarim kafanda canlandirdigin sekliyle cikar ortaya.cikmazsa bile oldugu kadar once emege saygi diyoruz :34:

Bizde seni seviyoruz :38::38:ayyy cok merak ettim,umarim kafanda canlandirdigin sekliyle cikar ortaya.cikmazsa bile oldugu kadar once emege saygi diyoruz :34:

:16: valla baktım gördüm istediğim gibi olmuyorsa bi daha bi daha yapıp oldururuz evvelAllah:52:

çok ballendirmeyin uleynn, bende cheesecekimin üstüne kat çıkarım yoksa:27:

Son düzenleme:
yok iddialı değilim,her iddialı dediğim yarışmada derece alamadım ucundan döndüm:52::52::52:
nasip kısmet canım:34:
:16: valla baktım gördüm istediğim gibi olmuyorsa bi daha bi daha yapıp oldururuz evvelAllah:52:

kız fiziğinize yazık, nereniz eyiyeceğksini o kadar pastayı:37:
hem sen becerikli hatunsun ilk denemde çıkar zannımca:34:

içim kıpır kıpır oldu:52:
pastadan başka birşey düşünmediğim anlarda kendimi obezler gibi hissediyorum:27:
zaten bu gidişle yap ye yap ye sonum o:52::52::52:
inşallah bende katılıcam
çok harika şeyler çıkacak eminim
yalnız benimde dikkatimi çekti
hiç bir konuda bu kadar ziyaretçi görmemiştim
daha yarışma başlamadı bile ne bu merak:9::9::9::9::9:

Anlamadimki ben kizlar nasil olcak yaptigimiz pastanin yapilisini kademe kademe burayami aticaz...bugun evdeyim yapayim bende bir pasta:56:

evet arkadaşım
tüm detaylar fotoğraflanıp tarif ve püf noktalarıyla kendine açtığın bir konuda paylaşılacak

Konu basligi ne olucak peki yani herkesinki kendi topigindemi cikacak
Burada tesekkur ederim canim:16:

konu başlığını kendin belirleyeceksin pastanın adını yazacaksın yani
sonra sunumunu yapacaksın konunda
herkesin topiği ayrı olacak evet
ayrıca rica ederim ne demek:16:

Back
X