- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 163
asıl bize wayy wayy wayyyyy
![]()
yok iddialı değilim,her iddialı dediğim yarışmada derece alamadım ucundan döndüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asıl bize wayy wayy wayyyyy
![]()
bu kategori hiç bize göre değil hiçç(diyet yapanlar)
pastaaaaaaaaaaaaaa![]()
Icindeki iyi sese kulak vermek lazim ve ben iyi sesi dinliyorum5 katli dugun pastasi yapacagim :123:dermisim
![]()
Seviyorum sizi KK kadınları iyi ki varsınız!
Pastam hayal ettiğimdeki ve ballandıra ballandıra eşime anlattığım gibi olacaksa wayy wayyy waayyy![]()
Bizde seni seviyoruzayyy cok merak ettim,umarim kafanda canlandirdigin sekliyle cikar ortaya.cikmazsa bile oldugu kadar once emege saygi diyoruz
![]()
Bizde seni seviyoruzayyy cok merak ettim,umarim kafanda canlandirdigin sekliyle cikar ortaya.cikmazsa bile oldugu kadar once emege saygi diyoruz
![]()
Diyet pastası yapıp belki diyetçilerin oyunu toplar ?
nasip kısmet canımyok iddialı değilim,her iddialı dediğim yarışmada derece alamadım ucundan döndüm![]()
valla baktım gördüm istediğim gibi olmuyorsa bi daha bi daha yapıp oldururuz evvelAllah
![]()
halleyli pasta mı çok merak ettim bana tarifini yazıp göndersene özelden falan ?
bi de düğün ayarla olsun bitsineşinle nikah tazleyin, hazır pasta varken
![]()
çok ballendirmeyin uleynn, bende chescakimin üstüne kat çıkarım yoksa![]()
iyi fikir hazir pasta varken bosa gitmesin.gelinlik giymemistim ben buda vesilesi olur
esi benzeri gorulmemis 5 katli cheescake
![]()
Anlamadimki ben kizlar nasil olcak yaptigimiz pastanin yapilisini kademe kademe burayami aticaz...bugun evdeyim yapayim bende bir pasta![]()
aklıma gelmedi değilzaten kk nın yarısı diyet yapıyor...boşuna katılmayın yarışmaya ben kazanacagım
neyli istersınız? ıspanaklı-brokolili![]()
evet arkadaşım
tümdetaylar fotoğraflanıp tarif ve püf noktalarıyla kendine açtığın bir konuda paylaşılacak
Konu basligi ne olucak peki yani herkesinki kendi topigindemi cikacak
Burada tesekkur ederim canim![]()
Konu basligi ne olucak peki yani herkesinki kendi topigindemi cikacak
Burada tesekkur ederim canim![]()