Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
konu ile alaksız ama allta çıkan reklam sadece bana mı görünüyo:26:, imzam dolaysı ile mi yoksa:52: reklam adını söyleyip tadınızı kaçırmayım :52:

yok yok bendede cikiyor bolca dugun,pasta,gelinlik diyince reklamcilar siraya girdi:9:

5 sene yeter bekarlık bugün yarın kötü haber gelir : )

enammm patron ciddiymiş. ama patron senin tam ülkenin merkezinde düğün yapman lazım hak geçmesin yani amaç o ? bide bulablirsen 30-40 bin kişilik bir yer bul en azından :9::9::9:

yer kolay da gelin zor : )

forum olarak bir oh çeker, yengenin dertleirni dinleriz artık bdv de:37:

sence bu siteye üye eder miyim onu ?

otursun kalksın yemek yaspın, ev işleri çocuk yapsın 1 tane kız filan işte fırsatı olmaz girmeye belki gebeliğe takılır

Kazen evlensin yemin ediyorum kocamı koluma (peşime) takıp o düğüne giderim...:34:

otursun kalksın yemek yaspın, ev işleri çocuk yapsın 1 tane kız filan işte fırsatı olmaz girmeye belki gebeliğe takılır

ya patron deme öyle . benim teyzemin kayınvalidesinin hala oğlusunun kızı var valla en olmadı onu alırız sana :27::27::27: kör değil topal değil :27::27:

e fotoğrafçılık var, site de var. e napsın çatlasın ölsün mü kadın?, yazık yazık! bir derdini açıp derman bulmalı değil mi. hem bizler iyi kızlarız, patron karısı der el üstünde tutarız:34:göüzn arkada kalmasın:6:

Back
X