Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
bu yarismaya katilarak.yarismaa hayatimi baslatmak istiyorum.:52::52::52::52:ben kazanmak istiyorum.bana ne bana ne:19::19::19:

1.olcam diye sevinenler,hic sevinmesin.Benim pastam harika oldu.
Ama gel görki yapim asamalarini cekmeyi unuttugumdan yiyim asamasinin fotograflari var:9:

Hafta sonuna dogru yeniden yapicam,esim fotolari pc ye atarsada yüklerim,Yoksa hayriniza bana fotolar nasil pc ye atiliyor anlatirsiniz demi.Yoksa 1.ligi kaptiracam:51:

Son düzenleme:
bu yarismaya katilarak.yarismaa hayatimi baslatmak istiyorum.:52::52::52::52:ben kazanmak istiyorum.bana ne bana ne:19::19::19:
sen de mi dur tahmin edeyim hangi pasta diye ya da tahmin etmiyim ben de kalsin cinis:9::9::9:
Ama gel görki yapim asamalarini cekmeyi unuttugumdan yiyim asamasinin fotograflari var:9:

Hafta sonuna dogru yeniden yapicam,esim fotolari pc ye atarsada yüklerim,Yoksa hayriniza bana fotolar nasil pc ye atiliyor anlatirsiniz demi.Yoksa 1.ligi kaptiracam:51:

o zaman cok beklersin ben anlatmam baga ne:19::9::9::9:

sen de mi dur tahmin edeyim hangi pasta diye ya da tahmin etmiyim ben de kalsin cinis:9::9::9:

o zaman cok beklersin ben anlatmam baga ne:19::9::9::9:

sen biliyormusun:53::53::53:ama ben bu pastani ilk bugun gordum.insallah yapabilirim.yoksa katilmiycam.rezil olmak istemiyorum.:40::40::40::1::1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

sen biliyormusun:53::53::53:ama ben bu pastani ilk bugun gordum.insallah yapabilirim.yoksa katilmiycam.rezil olmak istemiyorum.:40::40::40::1::1::1::1:
hee oyleyse yanlis tahmin etmisim ben cinis:17::17:
Pro üyeligi ben alsam,hediyeyide sana versem yine anlatmazmisin:17:

Rüsvetle bilgi aliyorum yanliz,nerde bu görevliler,mapusa atmayin beni sakin:18:

ben rusvete karsiyim bi kerem:20:varyemez azerin derler bana burda:27::9::9::9::9:saka bi yana anlatirim merak etme:29:

o konuda 1.sin diyosun yani tesekkur ederim canim:13::29::29::29:
:29:
Çok iddialısınız kızlar:52:Hadi bekliyoruz o zaman:56::16:

Eğer müsait olduğum ve pc başında olduğum bir zamanda eklersen elimden geldiğince yardımcı olurum:29:
Pro üyeligi ben alsam,hediyeyide sana versem yine anlatmazmisin:17:

Rüsvetle bilgi aliyorum yanliz,nerde bu görevliler,mapusa atmayin beni sakin:18:

Sen bir daha unutma çekmeyi bekliyoruz:56:

ooooo çok iddialıııı bir açıklama olmuş buuuu korktum ama ben önce sen yayınla baktım hiç şansım yok ben geri çekilirim:9::9::9:

hee oyleyse yanlis tahmin etmisim ben cinis:17::17:

ben rusvete karsiyim bi kerem:20:varyemez azerin derler bana burda:27::9::9::9::9:saka bi yana anlatirim merak etme:29:
Bende saka yapmistim zaten,hediyeyide ben alicam:9::9:

Tesekkür ederim,önce esime söylim,ondan ögrenemezsem buraya müracat ederim:29:

:29:

Çok iddialısınız kızlar:52:Hadi bekliyoruz o zaman:56::16:

Eğer müsait olduğum ve pc başında olduğum bir zamanda eklersen elimden geldiğince yardımcı olurum:29:

Sen bir daha unutma çekmeyi bekliyoruz:56:
Tesekkür ederim,elimde makinayla dolasiyorum,unutmam mümkün degil:9:
ooooo çok iddialıııı bir açıklama olmuş buuuu korktum ama ben önce sen yayınla baktım hiç şansım yok ben geri çekilirim:9::9::9:
Valla olmaz önden sen buyur:9:
Benim daha yaptigim yenecek,yenisi yapilacak,ooo cok is var:9:

hafta sonuna kadar cocuklara zorla bitirtirsem pastayi,yapacam yenisini:56:

Bol şanslar kızlar,yarışmaya pek katılma düşüncem yok ama kızımın sene sonu veda partisi olunca illa birşeyler yapalım dedi.Eğer yaparsam renk olması açısından bende katılabilirim belki:1:
Ama kızım herşeyini ben yapıcam diyor:32:
Ben resimlicem sadece:ssz:

Sabirsizlikla bekliyorum onaydan gececek sunumunu:52::52::52::52:Bu aksam gecse bari :16::16:

Beklentiyi büyük tutma :52:
biraz uydurmasyon oldu biraz sade ama onemli olan katilmak,
bu yarismalar bitmeden bende bi katilayim dedim,
bide cok pis gaza geldim :27:

Beklentiyi büyük tutma :52:
biraz uydurmasyon oldu biraz sade ama onemli olan katilmak,
bu yarismalar bitmeden bende bi katilayim dedim,
bide cok pis gaza geldim :27:

Oyle deme onemli olan katilmak vede eglenmek :52::52::52::52:Hem hep ne diyoruz oncelik emege saygi.bu yuzden ellerine saglik canim:29::29:

Back
X