taam ben bi dusuneyim once
1.vereceklerse katilirim yooosam katilmam baga ne
![]()
Ona garanti veremiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taam ben bi dusuneyim once
1.vereceklerse katilirim yooosam katilmam baga ne
![]()
Ona garanti veremiyorumSen katıl düşünelim
Renk katıyorsun yarışa bundan güzel 1.lik mi olur
![]()
sen de mi dur tahmin edeyim hangi pasta diye ya da tahmin etmiyim ben de kalsin cinisbu yarismaya katilarak.yarismaa hayatimi baslatmak istiyorum.ben kazanmak istiyorum.bana ne bana ne
![]()
1.olcam diye sevinenler,hic sevinmesin.Benim pastam harika oldu.
Ama gel görki yapim asamalarini cekmeyi unuttugumdan yiyim asamasinin fotograflari var
Hafta sonuna dogru yeniden yapicam,esim fotolari pc ye atarsada yüklerim,Yoksa hayriniza bana fotolar nasil pc ye atiliyor anlatirsiniz demi.Yoksa 1.ligi kaptiracam![]()
sen de mi dur tahmin edeyim hangi pasta diye ya da tahmin etmiyim ben de kalsin cinis
o zaman cok beklersin ben anlatmam baga ne![]()
Ama gel görki yapim asamalarini cekmeyi unuttugumdan yiyim asamasinin fotograflari var
Hafta sonuna dogru yeniden yapicam,esim fotolari pc ye atarsada yüklerim,Yoksa hayriniza bana fotolar nasil pc ye atiliyor anlatirsiniz demi.Yoksa 1.ligi kaptiracam![]()
o zaman cok beklersin ben anlatmam baga ne![]()
hee oyleyse yanlis tahmin etmisim ben cinissen biliyormusunama ben bu pastani ilk bugun gordum.insallah yapabilirim.yoksa katilmiycam.rezil olmak istemiyorum.
![]()
Pro üyeligi ben alsam,hediyeyide sana versem yine anlatmazmisin
Rüsvetle bilgi aliyorum yanliz,nerde bu görevliler,mapusa atmayin beni sakin:18:
o konuda 1.sin diyosun yani tesekkur ederim canim:13:![]()
Çok iddialısınız kızlarbu yarismaya katilarak.yarismaa hayatimi baslatmak istiyorum.ben kazanmak istiyorum.bana ne bana ne
![]()
Eğer müsait olduğum ve pc başında olduğum bir zamanda eklersen elimden geldiğince yardımcı olurum1.olcam diye sevinenler,hic sevinmesin.Benim pastam harika oldu.
Pro üyeligi ben alsam,hediyeyide sana versem yine anlatmazmisin
Rüsvetle bilgi aliyorum yanliz,nerde bu görevliler,mapusa atmayin beni sakin:18:
Çok merak ettim ne yapacaksınsen biliyormusunama ben bu pastani ilk bugun gordum.insallah yapabilirim.yoksa katilmiycam.rezil olmak istemiyorum.
![]()
Bende saka yapmistim zaten,hediyeyide ben alicamhee oyleyse yanlis tahmin etmisim ben cinis
ben rusvete karsiyim bi keremvaryemez azerin derler bana burda
saka bi yana anlatirim merak etme
![]()
Tesekkür ederim,elimde makinayla dolasiyorum,unutmam mümkün degil
Çok iddialısınız kızlarHadi bekliyoruz o zaman
Eğer müsait olduğum ve pc başında olduğum bir zamanda eklersen elimden geldiğince yardımcı olurum
Sen bir daha unutma çekmeyi bekliyoruz![]()
Valla olmaz önden sen buyurooooo çok iddialıııı bir açıklama olmuş buuuu korktum ama ben önce sen yayınla baktım hiç şansım yok ben geri çekilirim![]()
ahanda bende katildim... onaydan sonra yayinlanacak tarifim![]()
Sabirsizlikla bekliyorum onaydan gececek sunumunuBu aksam gecse bari
![]()
Beklentiyi büyük tutma
biraz uydurmasyon oldu biraz sade ama onemli olan katilmak,
bu yarismalar bitmeden bende bi katilayim dedim,
bide cok pis gaza geldim![]()
ahanda bende katildim... onaydan sonra yayinlanacak tarifim![]()
tessekur ederimm evet bende eglenmek icin katildim zatenOyle deme onemli olan katilmak vede eglenmekHem hep ne diyoruz oncelik emege saygi.bu yuzden ellerine saglik canim
![]()
Sahi miÇok merak ettim
![]()