Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
26 Cm.lik kalıp gayet iyi oluyor.Kek içinde iyi bir boyut canım aklında olsun :34:

Aynen öyle,çok serinletici bir pasta..Yaz günleri için ideal :16: Gidip bir dilim alıp yiyeyim bari :10::56:

ohhh ne güzel ye valla bende gider çikelata yerim en fıstıklısından:9::9::9:

ayy iyi bari bak çok sevindim
bir gün annem bir kasa çilekle eve gelince napıcağımı şaşırmıştım:52:
komposto için ayırmıştım bende buzluğa atmıştım
ama çoktu yani
iyi oldu öyle yapayım ben:16:

bir kasa çilek görsem ilk aklıma gelecek şey reçelini yapmak olur:9::9::9:
sonra yemek sonra pasta için değerlendirmek aklıma gelir:56::56::56:

ben bu kategori sayesinde bi 5 kilo aldım valla:52::52::52:
bugünde dayanamadım kedi dilli pasta yaptım:1::1:

$2013-06-25 17.45.26.webp

afiyet olsun bana:52::52::52::52:

Çilek ve cheesecake olurda benden tam not almaz mı?!
Ba-yıl-dım!
Ellerinize sağlık. :39:

Son düzenleme:
Allahııııımmm sana gelıyorum :D
neler neler yapmıssınız yaaaaa
basından berı cıleklı cheesecake favorım dıodum ama suan barbie pasta da cok şirin duruyor ama cıleklı cheesecake benı benden alıyor :)

elossa pastanı valla cok merak edıyorum yaaa... kadınlar kulubu logosu super fıkır, 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı valla :)) cıdden tebrık ederım bunun ıcın...

oyumu egunal ın cıleklı cheesecakeıne verıorum arkadaslar....

basından berı cıleklı cheesecake favorım dıodum ama suan barbie pasta da cok şirin duruyor ama cıleklı cheesecake benı benden alıyor :)

elossa pastanı valla cok merak edıyorum yaaa... kadınlar kulubu logosu super fıkır, 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı valla :)) cıdden tebrık ederım bunun ıcın...

çok teşekkür ediyorum:16::16::16:
bi de çok sevindim bi de çok mutlu oldum:16::16::16:

sevgili ilgililer;

çok zamandan beri aklımda olan bir şeyi yazmak isterim..yarışmaya katılan tarifleri ilk sayfaya tuttursanız, biz de sayfa sayfa tarif aramasak olmamı?:26:çok mu şey istiyorum acaba?:26:

sevgili ilgililer;

çok zamandan beri aklımda olan bir şeyi yazmak isterim..yarışmaya katılan tarifleri ilk sayfaya tuttursanız, biz de sayfa sayfa tarif aramasak olmamı?:26:çok mu şey istiyorum acaba?:26:

Merhaba
Pastaların tarifleri ve görselleri oylama için açılan ankette var..:34:Üzerini tek tek tıklarsanız açılıyorlar:31:

:32::32:Yok anam yok bu yarışmalar bana kazanmak konusunda şans getirmesede valla kendimi aştım :1::1:y arışmada kazanamıyorum:37: ama sipariş alıyorum kızlar.MAŞALLAH deyin bugün 2.kez Kedi Dilli pastamdan sipariş aldım normalde pastane satış fiyatlarını biliyorum sizce benim pastamın fiyatı ne eder acaba ne fiyat versem fikri olan varmı.:31:

:32::32:Yok anam yok bu yarışmalar bana kazanmak konusunda şans getirmesede valla kendimi aştım :1::1:y arışmada kazanamıyorum:37: ama sipariş alıyorum kızlar.MAŞALLAH deyin bugün 2.kez Kedi Dilli pastamdan sipariş aldım normalde pastane satış fiyatlarını biliyorum sizce benim pastamın fiyatı ne eder acaba ne fiyat versem fikri olan varmı.:31:

Ben 35 TL veriyorum :30::30::30:varmi arttiran :1::1:

O kadar güzel tarifler vardı ki, cidden zorlandım..

Çekirgemin köstebeği, elossanın pro pastası, pegasusun barbiesi ve diğer arkadaşların güzellikleri.:56:

Ama gönlüm egunalimin çilek soslu çiizkekinden yana attı:17::56:
Gerçekten muhteşemdi.

Oyum egunale gitti.

Emeğinize ve ellerinize sağlık arkadaşlar.

Cok düşündüm :( kararsız kaldım ama gönlümü cheesecake sevmediğim halde ağzımı sulandıran egunal çaldı :)

Canım teşekkür ederim,harika bir pasta oldu denemelisin;)
Logo fikri evet çok tutuldu,özelden de tebrikler yağıyor ve ben çok mutlu oluyorum..
son halinin ve servis tabaklarımın resimleri olmadığından oylanmıyor olabilirim,ama emek ortada ve ben çok mutluyum canımcımm:16:

Malzeme senden olacaksa,emeğinle birlikte 50 tl eder cnm:34:

O kadar güzel tarifler vardı ki, cidden zorlandım..

Çekirgemin köstebeği, elossanın pro pastası, pegasusun barbiesi ve diğer arkadaşların güzellikleri.:56:

Ama gönlüm egunalimin çilek soslu çiizkekinden yana attı:17::56:
Gerçekten muhteşemdi.

Oyum egunale gitti.

Emeğinize ve ellerinize sağlık arkadaşlar.

Canım çok teşekkür ederim:16:

Kendi pastamdan sonra en çok yemek istediğim pasta hangisi diye şööyylee bi baktım(baktık:52:)
Eşiminde benimde tek ortak kararı Çilek Soslu Cheesecake:34:
En kısa zamanda yapacağım,sabırsızlanıyorum:56:
Tebrik ederim canım,diğer arkadaşlarada bol şans:34:

Back
X