Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
aaaa benim haberim olmadı bundan
psikolocim bozuldu şimdi çok fena oldum kendime anket açıp kendimi birinci yapıcam :124:
bu da benim şaheserim.ilk olduğu için pürüzler var ama ustalık eserimi de yapıcam bigün :1:
$pastammm.webp

dıt yaa sen sonradan açılacan :1:

şekerim açılmam açılmam:)
benim talihsizliğim bikaç resmim eksik ama fikrim yeter anammm:37:
gerçi böylede harika bir pasta olduğunu gösterebildim o yüzden yarışmanın keyfini çıkarıyorum anketi takip ederek:)
favori ismim açık ara önde götürüyor:34::16:

Son düzenleme:
şeyyy hmmm :26:
bimden hazır pasta keki aldım :1: pasta kremasını un şeker sütle kendim yaptım içini çilekle döşedim üstüne şeker hamuru o kadaaar :1:

hazır kekse tamam tam benlik vakit yok olsa bile tembelim yapamam pandispanya falan şeker hamurunun nasıl yapıldığını bile bu yarışmada kk' dan öğrendim o drece pasta cahiliyim :37:

gerçi böylede harika bir pasta olduğunu gösterebildim o yüzden yarışmanın keyfini çıkarıyorum anketi takip ederek:)
olur böyle talihsizlikler ama tadına bakmak lazım böyle olmuyo
biyerde toplaşıp yiyip içelim bidahakii öyle olsun :1:

hazır kekse tamam tam benlik vakit yok olsa bile tembelim yapamam pandispanya falan şeker hamurunun nasıl yapıldığını bile bu yarışmada kk' dan öğrendim o drece pasta cahiliyim :37:
ben de öyle cahildim de internet büyük nimet işte :1: ben de acilen yapmıştım misafirim geldi büsürü şey yapmam lazımdı bunu da hazır kekle yaptım mecbur
işimi şansa bırakmadım ama akıllı hatunum :52:

:56:Ellerinize sağlık keşke katılsaymışsınız :31::56:

valla mı ya işte kaçırdım maalesef kiii facede gördüm tesadüfen
neyse bidahakine artık :1:

psikolocim bozuldu şimdi çok fena oldum kendime anket açıp kendimi birinci yapıcam :124:
bu da benim şaheserim.ilk olduğu için pürüzler var ama ustalık eserimi de yapıcam bigün :1:
Eki Görüntüle 745050

ellerine saglik,keske katilabilseydin.yarisirdik kardesce:29:

Hepinizin ellerine sağlık hepsi çok güzel ve zahmetli şeyler belli.
Çilek soslu cheese cake
Barbie pasta
Seyrenin pastası
Elossanin pastası
Üzerinde güller olan şeker hamurlu pasta
Üzerinde profiterol olan pasta
Bunlar en çok beğendiklerimdi,hepsini gerçekten çok beğendim ve hepsinin birinciliğini hakettiğini düşünerek oylama yapamadım.:37:
cok tesekkürler :16:

Bekledigim sonuç.. En bstan içime dogmustu zaten :1:
Siradaki kategoriye katilcam :ssz:
Pastalarda da oyle demistim ama tam yapacagim an esim pasta almis gelmis yiyemeyiz diye vazgectim :56:

son gün yetişmiş olsamda oyumu verdim
hepsi çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık
herkese başarılar dilerim

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Eki Görüntüle 745050

ama çok güzel bu pasta keşke katılabilseydin :29:
ellerine sağlık acemilik işin buysa demekki ustalık işin şahane birşey olacak illaki yarışma olması şart değil başka zaman yap ve paylaş bizimle eserlerini:16::16::16:

Back
X