Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım teşekkür ederim![]()
aaaa benim haberim olmadı bundan
psikolocim bozuldu şimdi çok fena oldum kendime anket açıp kendimi birinci yapıcam :124:
bu da benim şaheserim.ilk olduğu için pürüzler var ama ustalık eserimi de yapıcam bigün
Eki Görüntüle 745050
Güçlü olduğumdan 19 oydayım dimi şekerim![]()
yooo çok güzel görünüyor tarifini de isterik![]()
dıt yaa sen sonradan açılacan![]()
şeyyy hmmm :26:
bimden hazır pasta keki aldımpasta kremasını un şeker sütle kendim yaptım içini çilekle döşedim üstüne şeker hamuru o kadaaar
![]()
psikolocim bozuldu şimdi çok fena oldum kendime anket açıp kendimi birinci yapıcam :124:
bu da benim şaheserim.ilk olduğu için pürüzler var ama ustalık eserimi de yapıcam bigün
Eki Görüntüle 745050
olur böyle talihsizlikler ama tadına bakmak lazım böyle olmuyoşekerim açılmam açılmam:)
benim talihsizliğim bikaç resmim eksik ama fikrim yeter anammm
gerçi böylede harika bir pasta olduğunu gösterebildim o yüzden yarışmanın keyfini çıkarıyorum anketi takip ederek:)
favori ismim açık ara önde götürüyor![]()
ben de öyle cahildim de internet büyük nimet iştehazır kekse tamam tam benlik vakit yok olsa bile tembelim yapamam pandispanya falan şeker hamurunun nasıl yapıldığını bile bu yarışmada kk' dan öğrendim o drece pasta cahiliyim![]()
Ellerinize sağlık keşke katılsaymışsınız
![]()
Eki Görüntüle 745050
cok tesekkürlerHepinizin ellerine sağlık hepsi çok güzel ve zahmetli şeyler belli.
Çilek soslu cheese cake
Barbie pasta
Seyrenin pastası
Elossanin pastası
Üzerinde güller olan şeker hamurlu pasta
Üzerinde profiterol olan pasta
Bunlar en çok beğendiklerimdi,hepsini gerçekten çok beğendim ve hepsinin birinciliğini hakettiğini düşünerek oylama yapamadım.![]()
valla mı ya işte kaçırdım maalesef kiii facede gördüm tesadüfen
neyse bidahakine artık![]()
Pegasus çok sekersin :)
icimden geldi yazdim![]()
![]()
şekerim açılmam açılmam:)
benim talihsizliğim bikaç resmim eksik ama fikrim yeter anammm
gerçi böylede harika bir pasta olduğunu gösterebildim o yüzden yarışmanın keyfini çıkarıyorum anketi takip ederek:)
favori ismim açık ara önde götürüyor![]()
Eki Görüntüle 745050