Pastane açmak çok mu imkansız. Batarsın diyenler...

3 Senedir Yazları marketlerde kasiyerlik yapıyorum.Okurken yarı zamanlı işler yaptım. Kenara attığım para var ama baba desteği de lazım. Babamla konuştum. Sen okulu bitir bakarız dedi . Hayırlısı.
3 senedir yazları kasiyerlik yapmak yerine staj yapsaydın ya kenara attığın parayla nasıl olacak em az 2milyon gider

yani ben hiç tanıdığım bir pastaneye gitmedim bunun için çevreye ihtiyaç yok. ürünlerinizin kaliteli olması ve çalışanların sıcak yüzlü olması bana yetiyor. adı üstünde akraba illa bir şeye karışıp heves kırmadan yaşayamazlar. birde kaç yaşında insansınız koca koca insanları niye dinliyorsunuz. batarsanız da batın hayat bu bugün olmaz başka zaman olur. bazen risk almak gerekir. kimseyi dinlemeyin bu tarz konularda siz ne istiyorsanız onu yapın

ayrıca pastane diye sırf neden batsın. zamanında arkadaşlarımın babası birleşip pastane açtılar şu an 5 şubeleri var böyle bu işler sabır lazım. baştan tabii ki de hop diye olmaz, hevesiniz kırılır, canınız sıkılır. yeter ki siz isteyin ve güzel şeyler olacağına inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…