• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasta'nın günlüğü..

para pul olmasa zerre sorun değil, sanki aç gözlüymüşüm gibi kızıyorum kendime ama aç gözlü olsaydım bunlar başıma gelmezdi.
Kpederin diğer oğluna evlenirken yaptıklarını, benim babam bana yaptı yaa.!! ee gofrettonun ailesi yapıyor zaten niye masraf etsinki.
sağda solda ovünsün gelinim diye.!!!! bunları evlendikten sonra öğrendim tabi, resmen bizi enayi yerine koydular.!!!
Ben ok hayyeller içinde hepsine sevgi saygı dolu olarak girmiştim bu yola, şuan sadece büyüklüklerine saygı duyuyorum oda bana karşı resmi olmalarını sağlamak için
söylenecek çok söz varda bulaşmasınlar bana Allaha havale ediyorum.

En iyisini yaparsın başka çaren mi var?
Ben k valde ile görüşmüyorum artık, en son evimde 1.5 ay kaldı gitmedi iyice sinirlendim yanına çıkmadım yine de kadın bir hafta daha kaldı evimde.
Bide diyomuş ki eşime şero neden yanıma gelmiyor?
Neyse Allah en iyisini bilendir. Sonumuzu hayretsin..

Ay allahımm ya kıyamam ben sana :(
Sen kaç senelik evlisin..
Bizim kız isteme- söz-nişan bir arada oldu aile arasında.
Kaynanam ne taktı dersin?
HİÇ !
Eşimle alyansları biz aldık, onun parası yetmedi ben çektim kredi kartımdan nakit.
Kredi kartıda kabul etmemişti çünkü kuyumcu.
Dert değildi ki biz aşıktık, evleniyorduk..
Eşimin gerçekten durumu yoktu bi maaşı vardı.
Bir de kredi ödediği evi vardı, üzmek istemedim.
O zamanlar benim de işim pek doğru düzgün değildi.
Düğün yapacaz dediler yapmadılar.Zaten valde hanım 22 gün kala nikahı erteletmek istedi.
Zaten 11 aydan fazla nişanlı kalmışız daha neyi ertelicek ki? Oglu 33 ben 31 olmuşuz.
Karşı çıktık, eşimi tehdit ettim ya bu nikah olur ya atarım yüzüğü.
Ve o nikah oldu, ama eşim annesine diyememiş bunu. Bana öyle diyor. İnanmıyorum ya.
Kaynana bir yıl boyunca ne aradı ne sordu.
Bende onu sormadım ya.
Güya evli olduğumuzu bilmiyormuş!
Dügünsüz evlendim, takısız bi dul gibi - hani öyle derler diye dedim..
Annem madem onlar yapmicak biz köyde yapalım dügün dedi eşim onu da istemedi.

Ne balayı ne dügün ne takı hiçbişi görmedim.

Kaynanam iki sene sonra geldi oglunun evi ya bende kaldı.Almanyadaki kız kardeşinin kızı ile konuşmuş.
Ftrlarının benim ödediğim benim adıma olan hattan.
Ama benden bahsetmemiş kadına!
Kaynana gidince kadın aradı ben çıktım, pardon x bey ( eşimin ismini söyledi ) değil mi? yanlış oldu sanırım ..dedi.
Yok dedim ben eşiyim.Kadın şok oldu..
Bİliyordu bizi bu kadın oysaki, nişanlı iken tanışmıştık.
Demek ki gelip benim çorbamı içen bana kaynanalık yapan o kadın yeğenine benden bahsetmemiş.!
Ne hissettiğimi siz düşünün... Bu kadına neden gelinlik edeyim ki ben?????

Tutumlu derler ona :)) Benimki de çok savruk ya :))

Ayy aynı benim kocanın mantığı sendeki :)))
Hiç para sevmez para el kiri der geçer...
Ama sonrası kötü oluıyor kenarda kötü günler için de para olmalı kenarda bence...
Ne bileyim biz böle yetiştik, annem bile direktif veriyor hala onca senedir 3 kuruşunuz yok diye.

eşşek senin kaynanan. senden duyunca bunları şükrediyorum vallahi. ne ayıp ya birde erkek anası olacak. hoş önce insan olaydı yaparmıydı bunları bilemiyorum. valla hayran kaldım ya ne kadınlar var gofretto görüyormusun birde bize bak peeeeehhhhhh. kız snein soy çok iyi bi aileden heralde bu sabır maşallahh. o kaynanayı varya.. eve alırdım eşim yokken söylene söylene başının etini yerdim kendisi utancından giderdi zaten..

canım bendeki mantık ama borç yapmamak. kenarda para olur ama önce aldığın paranın hakkını vericeksin. bak şimdi ev araba ödüyoruz bunlarda bir yatırım. geri kalan parayıda hakkıyla yemek lazm. :47::47:

moralini bozmak gibi olmasın ama çıkmıyor canım bunlar akıldan. anca daha sonradan aa bana birde bunu yapmışlardı diye kötüleri gelir. uyuz şeyler. ne kadar uzak durabilirsen dur kızz :9:

sende desenya madem önemliydi neden bana yapmadınız diye. ben aram kötü olmadığı halde söylüyorum. kv kızına çeyiz yaparken ufak bişeyler alınca sonuçta benimde olup olmadığını biliyor ya anne bana neden almadın diyordum. hemen ertesi gün geliyordu. bazende parasını vereyim banada alırmsıın diyordum nezaketen almıyordu tabi parasını ama eşya geliyordu. 3-5 bişey almışlığı vardır. ben kötülükten demedim ama bana karşı kötü olsalar inadıma dahada fazlasını derdim. sizde bana yapmadınız diye hayatta duramazdım.

Kız oğlan evlendirmiş aile herlşeyi biliodur dedik, ama enayi yerine koyuluyormuşuz aslında.!
acemiliğime geldi ayrı şehirlerde yaşıyoruz bu sene gidince görcez bakalım. Çıkmıyor canım çıkmıyor şuan herşeyinde olsa o zamankilerin telafisi yok.!!!!
Eşimde adam olmaazsa sen yoluna ben yoluma uğraşamam valla evlilikten almışım boyumun ölçüsünü, beni ne kadar ekonimk almanın peşinde olan aile için tırnağım bile kıpırdamaz.

eşşek senin kaynanan. senden duyunca bunları şükrediyorum vallahi. ne ayıp ya birde erkek anası olacak. hoş önce insan olaydı yaparmıydı bunları bilemiyorum. valla hayran kaldım ya ne kadınlar var gofretto görüyormusun birde bize bak peeeeehhhhhh. kız snein soy çok iyi bi aileden heralde bu sabır maşallahh. o kaynanayı varya.. eve alırdım eşim yokken söylene söylene başının etini yerdim kendisi utancından giderdi zaten..

canım bendeki mantık ama borç yapmamak. kenarda para olur ama önce aldığın paranın hakkını vericeksin. bak şimdi ev araba ödüyoruz bunlarda bir yatırım. geri kalan parayıda hakkıyla yemek lazm. :47::47:

Benim küçük yenge bile demişti, ben şeronun yerinde olsam o karıyı eve bile almam diye.
Benim anam ne dedi, aman kızım yapma kızım oda dul bi kadıncağız üzme ahir vaktinde.
Ne oldu? Onlar beni üzdü.
Bi üst modeli de görümcem benim.Oda dul.
iki dul karı ile paylaşıyorum ben kocamı...

Ye kız helali hoş olsujn bi daha mı gelicen dünyaya?
Biz yemedikte ne oldu 3.5 senedir iki yakamız bir araya mı geldi? Gitti gençliğim:26:

ben 27 senedir ailemle bayram yapıyorm ilk kez ayrı kaldım eşimin ailesne gttik hemde el öpme diye,
görümcede kocasıyla gelmişti, hepimiz otutyoruz kocasuına diyoki ben ailenin yanına bayramlaşmaya gtmek istemiyorum.
Kp de , ben sizi arabamla kendi evinize götüreyim diyor, kızım onlarda senin ailen git demiyorlar,
Ben ailemi bırakıp gleldim yanınıza salak mıyım.!
Kaynana damadıyla kızı tartıştı diye surat 5 karış, damadının memnun etmek için sofralar hazırlıyor banada gel otur bile demiyo terbiyesiz.
Nasıl zoruma gitti, ailenin tek kızıyım el bebek gül bebejk büyümüşüm şu düştüğüm durumlara bakın kızlar.
Tabii eşimin canına okudum. Adam olmazsa eğer anasının bulduğu kendi görgülerinde bi kızla evlenir, bende baba ocağımda huzurlu mutlu yaşarım ohhh:)

Benim küçük yenge bile demişti, ben şeronun yerinde olsam o karıyı eve bile almam diye.
Benim anam ne dedi, aman kızım yapma kızım oda dul bi kadıncağız üzme ahir vaktinde.
Ne oldu? Onlar beni üzdü.
Bi üst modeli de görümcem benim.Oda dul.
iki dul karı ile paylaşıyorum ben kocamı...

Ye kız helali hoş olsujn bi daha mı gelicen dünyaya?
Biz yemedikte ne oldu 3.5 senedir iki yakamız bir araya mı geldi? Gitti gençliğim:26:

kimseye acıma acınacak hale gelirsin diye boşuna demiyorlar şerocum.
Gözüme soktular benim sadece kendimi düşünmem gerektiğini.
HErkes hak ettiği kadar,
görümcemin bebeği oldu 1 çöp göndermedim, eşime fikir de vermiyorım aklına ne gelirse onu alsın banane :)
İnsan olmayı bilseydi neler yapacaktım ama kaybetti.

Kaz gelecek yerden tavuğu esirgeyene serçe parmağı bile yok artık.!

ben 27 senedir ailemle bayram yapıyorm ilk kez ayrı kaldım eşimin ailesne gttik hemde el öpme diye,
görümcede kocasıyla gelmişti, hepimiz otutyoruz kocasuına diyoki ben ailenin yanına bayramlaşmaya gtmek istemiyorum.
Kp de , ben sizi arabamla kendi evinize götüreyim diyor, kızım onlarda senin ailen git demiyorlar,
Kaynana damadıyla kızı tartıştı diye surat 5 karış, damadının memnun etmek için sofralar hazırlıyor banada gel otur bile demiyo terbiyesiz.
Nasıl zoruma gitti, ailenin tek kızıyım el bebek gül bebejk büyümüşüm şu düştüğüm durumlara bakın kızlar.
Tabii eşimin canına okudum. Adam olmazsa eğer anasının bulduğu kendi görgülerinde bi kızla evlenir, bende baba ocağımda huzurlu mutlu yaşarım ohhh:)

beni de bu duruma düşüreceklerdi.elti elti diye el üstünde tuttukları kadını memnun etmeye ben de çalışacaktım.ama istedikleri olmadı.dugun gunu yaptıkları yanlarına kalmadı.bir daha görüşmedim.4 yıl hiç gitmedim.bir ara duzelir gibi oldu.elti kudurdu yine bozdu.şimdi umurumda bile değiller.akıllandım ve karşımdakileri çok iyi tanıdım.neyi hakediyorlarsa onu görüyorlar.inceldiği yerden kopsun :27:

Ben son bi kaç senedir bayramlarda eşimden ayır geçiriyorum.
O ailesine gider ben aileme..
Önceleri önce onlara gidiyorduk sonra aileme geçiyorduk.GEçen sene gittik oraya el öptük filan bayramın 2. günü annemlere gidicez biliyo görümce de.
Eşime diyo ki filanca hadi bugün denize gidelim hadi dayıma gidelim vs vs.
Baktım benimkinden hiç yorum yok!
Ben atladım abla biz annemlere gidicez diye.
Kesti sesini...
Sanki ben ağaç kovugundan çıkmıştım !!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
beni de bu duruma düşüreceklerdi.elti elti diye el üstünde tuttukları kadını memnun etmeye ben de çalışacaktım.ama istedikleri olmadı.dugun gunu yaptıkları yanlarına kalmadı.bir daha görüşmedim.4 yıl hiç gitmedim.bir ara duzelir gibi oldu.elti kudurdu yine bozdu.şimdi umurumda bile değiller.akıllandım ve karşımdakileri çok iyi tanıdım.neyi hakediyorlarsa onu görüyorlar.inceldiği yerden kopsun :27:

haklısın ablacım insan başına gelmeyince anlamıyor, tek tesellim bu insanların ne mal olduğunu yıllarımı kaybetmeden anladım.
Kendi aile sıcaklığını eşin ailesinde beklemek çok büyük hata ve hayal kırıklığıymış. Bencil insanlar karşısında daha bencil olunacak.!

konunun tamamını okumadım yanı son sayfaları okumadımda
pastaa
acaba yazarak dahadamı yaralıyorsun kendını hem ıcınde daha cok buyumuyormu?

Önceleri önce onlara gidiyorduk sonra aileme geçiyorduk.GEçen sene gittik oraya el öptük filan bayramın 2. günü annemlere gidicez biliyo görümce de.
Kesti sesini...
Sanki ben ağaç kavugundan çıkmıştım !!!!!!!!!!!!!!!!

sen bi ananın babanın evladı değilsin, tek aile sahibi onlar.!!

kimseye acıma acınacak hale gelirsin diye boşuna demiyorlar şerocum.
Gözüme soktular benim sadece kendimi düşünmem gerektiğini.
HErkes hak ettiği kadar,
görümcemin bebeği oldu 1 çöp göndermedim, eşime fikir de vermiyorım aklına ne gelirse onu alsın banane :)
İnsan olmayı bilseydi neler yapacaktım ama kaybetti.

Kaz gelecek yerden tavuğu esirgeyene serçe parmağı bile yok artık.!

gofretto aynı şeyleri yaşamışız 3 aşagı 5 yukarı seni çok iyi anlıyorum.çok iyi yapıyorsun

gofretto aynı şeyleri yaşamışız 3 aşagı 5 yukarı seni çok iyi anlıyorum.çok iyi yapıyorsun

başına gelen bilir. :8
anlatılacak gibi değil inanınki bunlar çerezler yani .
Tek tesellim eşim eksikiklerini gidermezse bu evlilikten hayır olmaz.
Tek taraflı mücadele etmeye değecek bir şey yok çünkü.
Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Pardonda bu yukarıdakileri neden yapıyorsun ki?
Yapsın kendisi!
Kendini kasma bu kadar.. Ben artık pek eskisi gibi kasmıyorum.
Eşimin ütülerini neredeyse hiç yapmam o yapar..

Bende tam tersi. Gebzede çalışıyorum ben canım, evimde anadolu yakasının ücra bir köşesinde.
Haftaiçi gelemem gelsem de geri dönemem :1::1:

Bana uyar:31:

Heheh aynen :27::27:

Yapmazsam kocam dırdır eder. arada yardım ediyor bana. ama bir yerde bir sorun görmeyegörüsün ortalığıda yıkabiliyor. ark davet edecekse bu ev neden pis. neden sürekli temiz değil diye söylenir. ev yani bu kendi kendini temizlemiyor birinin temizlemesi lazm, e bende insanım tam otomatik temizlik robotu değilim ama gelde anlat işte. annesi çalışırken hep temzimiş. anneside en fazla 1 hadi 2 yıl diyelim yani o kadar çalışmıştır. ben kendimi bildim bileli çalışıyorum. liseden beri ünv. de evde kaldığım nadirdir. ev işini yapmıyorum, yapamıyorum ama işte anlatamıyosun.. çalışmazken evde bişey bulamaıyordu hepsi ayağına geliyordu benden iyisi yoktu işe başladık para kazanalım diye burnumuzdan geliyor. söylüyorum bazen istersen işten al ev işi yapayım diye. 2 sinide yap diyor. iyi hatırladım epeydir söylemiyordum bu h.sonu söyliim :D

tmm bi hçsonu görüşüyoruz o zmn ama 4-5 ocak olmaz şimdiden söyliim sınavlarım var :)

Yapmazsam kocam dırdır eder. arada yardım ediyor bana. ama bir yerde bir sorun görmeyegörüsün ortalığıda yıkabiliyor. ark davet edecekse bu ev neden pis. neden sürekli temiz değil diye söylenir. ev yani bu kendi kendini temizlemiyor birinin temizlemesi lazm, e bende insanım tam otomatik temizlik robotu değilim ama gelde anlat işte. annesi çalışırken hep temzimiş. anneside en fazla 1 hadi 2 yıl diyelim yani o kadar çalışmıştır. ben kendimi bildim bileli çalışıyorum. liseden beri ünv. de evde kaldığım nadirdir. ev işini yapmıyorum, yapamıyorum ama işte anlatamıyosun.. çalışmazken evde bişey bulamaıyordu hepsi ayağına geliyordu benden iyisi yoktu işe başladık para kazanalım diye burnumuzdan geliyor. söylüyorum bazen istersen işten al ev işi yapayım diye. 2 sinide yap diyor. iyi hatırladım epeydir söylemiyordum bu h.sonu söyliim :D

tmm bi hçsonu görüşüyoruz o zmn ama 4-5 ocak olmaz şimdiden söyliim sınavlarım var :)

Afedersin ama yok yaaaaaaaa!?!? derler ona.
Hem pastam dursun hem karnım doysun ne kadar zekiymiş o öyle. Ben ev işi konusunda allahtan pek baskı görmüyorum eşimden.Ama kendim rahatsız olurum öyle yaparım.
Seninki de az değilmiş, de ki ona " az ye de bi hizmetçi tut!"

Kesti sesini...
Sanki ben ağaç kavugundan çıkmıştım !!!!!!!!!!!!!!!!

te Allam azcık yavaş olun be yetişemiyom hızınıza :44::44::44:

böyleleri gerçekten zor oluyor.benimkisi de tam tersi.ben neden çok temizlik yapıyormuşum.misafir gelecek diye bu telaşım neymiş.

Allah akıl fikir versin.bir başkası söylese konuşsa sanki daha etkili olur gibi.

Afedersin ama yok yaaaaaaaa!?!? derler ona.
Hem pastam dursun hem karnım doysun ne kadar zekiymiş o öyle. Ben ev işi konusunda allahtan pek baskı görmüyorum eşimden.Ama kendim rahatsız olurum öyle yaparım.
Seninki de az değilmiş, de ki ona " az ye de bi hizmetçi tut!"

temzilikçi geliyordu ama bikaç aydor para yok diye alamadık. ben bu arada helak oluyorum tabi. temizlikçide gelse zor ya. eviin işi bitmiyorki peeehh. bak sen şanslıymışsın. ben hiç rahatsız olmam yaşarım ölee :D

böyleleri gerçekten zor oluyor.benimkisi de tam tersi.ben neden çok temizlik yapıyormuşum.misafir gelecek diye bu telaşım neymiş.

Allah akıl fikir versin.bir başkası söylese konuşsa sanki daha etkili olur gibi.

sebatiyeee bizede gelsenya o zmn sen :)) ama kocamla tanışma sonra der bana bak sbatiye ne temiz diye. bende misafir gelirse evi yalar yutarım. gelmicekse rahatıma bakarım. davetsiz misafirden de nefret ederim. eşimin sülalesi öyleydi hep çatkapı gelirdi. ben herkese kibar yada sivri naısl anlarlarsa banane söyledim. davetsiz misafir sevmiyorum dedim çalışıyorum ve evim sürekli müsait olmuyor raht etmiyorum dedim. bikaç kez gelenlere kapıyıda açmadım kaynanamada söyledim anne temzilik yapamadım kapıyıda açmadım dye. kv de de o zamndır müsaitmisiniz şunlar gelcek dye sorar. hep sorardı da artık daha titiz bu konuda :)

Back
X