Merhaba arkadaşlar:) ben sisilya 23 yaşındayım 1.65 boyunda 113 kiloyum yarışmaya ankaradan katılıyorum, diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))) Bu diyete dün rastladım bundan önce elma diyeti uyguladım belirli bir süre 118 kilodan 113e düştüm. elmayı normalde de pek sevmeyen ben diyeti yapamaz oldum:) Bugün başladım patatesleri yemeye elma diyetinden çok daha doyurucu. benimle birlikte yapmak isteyen arkadaşlar buyursun bu da diyet listemiz;
1. GÜN
Sabah : 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)
2. GÜN
Akşam : 2 orta boy patates (haşlanmış)
3. GÜN
Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)
4. GÜN
Sabah : 1 elma, 2 mandalina
Akşam : 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. GÜN
Öğle : 1 elma 2 mandalina
Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. GÜN
Öğle : 1 elma 1 portakal
Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. GÜN
Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
bende başlamak istiyorum bu diyete beraber yapabiliriz
yapalım tabii:) gece haşla patatesleriniii yarın başla sende:) benim 1.günüm çok rahat geçiyor 4 tane patates yiyebildim doyurucu baya ya:) patatesleri tuzlamadım ve 2 litre su içtim :) inşallah böyle böyle kilo vericez
haşladım bile hazır patateslerim yarın başlıyorum bende ama 1 hafta yapamam dayanabildiğim kadar yapıcam.ben patatesleri salata yaparak yemeyi düşünüyorum mesela marul yeşil soğan maydonoz limon ekleyerek .sence nasıl olur?:26:
cnm ben pazartesi başlayaycagım hafta sonu olmuyor.okuldayken daha rahat yaparım
Kızlar ben bu diyete 3 gün dayanmıştım ama 3 kilo vermiştim 3 günde ama sağlık sorunlarım olduğu için bırakmıştımyani işe yarıyor kızlar eğer sağlık problemleriniz yoksa devam edin sizi destekliyorum benn :))
canımm desteğin için çok sağ olll:) çok şükü şimdilik sağlık sorunlarım yok devam edebildiğim yere kadar devam edeceğim:)
Kızlar ben bu diyete 3 gün dayanmıştım ama 3 kilo vermiştim 3 günde ama sağlık sorunlarım olduğu için bırakmıştımyani işe yarıyor kızlar eğer sağlık problemleriniz yoksa devam edin sizi destekliyorum benn :))
tamam canım. bu 2. günüm 4. patatesimi yiyorum
vay bee 3 günde 3kilo süper yaapeki sadece patatesmi yedin başka bişeyler yedinmii anlat hadi anlatt
pazartesi bende yapıcam ama dayanabilir miyim bilmiyorum ..benim tansiyonum genelde de cok düşüktürr kendimi kötü hissedersem bırakırım ama 3 kilo gitse süperr olurrValla canım öyle motive olmuştumki azıma patatesten başka bişey sürmemiştim 3lt su içmiştim hergün tansiyonum düşünce bıraktım ama sana şunu deyim 3 boyunca hiç acıkmadım.
pazartesi bende yapıcam ama dayanabilir miyim bilmiyorum ..benim tansiyonum genelde de cok düşüktürr kendimi kötü hissedersem bırakırım ama 3 kilo gitse süperr olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?