Patates karaciğeri bitiriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 1735838

iki haşlanmış yımıta, üstüne de şakır şakır limonu gezdirdinmiydi ohhhh
Ben çok güzel yaparım patates salatasını.
Patates salatasına domates koyan bile gördüm.Ne işi varsa .

Patates fazlaca şeker içerdiğinden karaciğeri tahrip eder ancak midenin de dostudur.
Midesinde sıkıntı olan ,sürekli mide gazı şikayeti olan ya da midesi ağrıyanlar patates suyu içsin kür halinde .
KAtı meyve sıkacağında sıkabilirsiniz.
İyi gelmezse gelin yüzüme tükürün.

Salata neymiş mis gibi kızartması varken.
Benim doğal cips im .

Bu habere göre benım karaciğerim o halde iflas eşiğinde
Oysakı 2ay önce chek up yaptırmıştım turp gibiydim :))

Paranoyak düşüncelerdeyımmm

ya bu topiğin etkisinde kaldığım için patates haşlayacaktım kii, patates bitmiş

Tabii ürünlerden zarar geleceğini sanmıyorum ben
Bende düşünmüyorum . Dediğim gibi çocukluğumdan berı deli gibi papates yerım her halını her haftada bı yemeğini yaparım.
senede 1 komple check up ta yaptıyorum. Şuana kadar doktolar şunu yeme falan demedi . Değerlerim gayet iyi.

yapın siz yine, zeytinyağlı nolcak, sabah yersin kimse yemez ama ben sabahta bayılıyorum, her öğün olsa yerim
Zaten zar zor yemek yaptırıyorum Yemek varken yapmaz bende tek kolla patates soyamam ki

Bakalım daha neler çıkacak? Yıllar sonra da yumurtayı zamanında karalayıp şimdi göklere çıkardıkları gibi yapmasınlar da...

Ya ben inanmiyorum boyle haberllere. Her kafadan bi ses cikiyor. Biri X i yasaklar digeri her gun X yiyin der. Sozum ona bilimsel calisma pfff :s

Her seyden yemek en mantiklisi. Yavas ye, doymadan birak yemeyi, butun gun oturma, az hareket et, spor yap... bitti gitti iste. Diyetisyen falan filan safsata hepsi. Milenyum hurafecileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…