patates kızartması

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
kızlar ben 8 haftalık hamileyim.patates kızartmasını oldum olası çok severim.hamileyken zararlı diye duydum.yemeyim diyorum ama canım çok istiyor.patates kızartması hamileyken zararlı mı bi fikri olan var mı??:18:

nie zararlı olsun canım yaa, benim de en sevdiğim şeylerden biridir. bak yine yiyesim geldi toxoplazma için çiğ köfte falan gibi şeyler yeme yeter. bi de pastörize olmamış peynir yeme, dışarda marul yemeöyle şeyler.

teşekkür ederim canım. kızartma zararlı falan diyorlar ya bende korktum işte.yavrumu çok bekledim ya herşeyden korkuyoum acaba zararlı mı diye:))

Yokkk yaa bende hamileliğim boyunca hemen hemen hergün yedim bişi olmaz korkma sakınan göze çöp batarmış unutma

haklısın valla.ama dediğim gibi çok bekledim ya bişey yesem hemen internete bakıyorum aman bi zararı olmasın şöyle olmasın diye.birde ben vejeteryanım.sebze dışında birşey de yiyemiyorum.süt içemiyorum peynir yemiyorum hayvansal herşeyden uzağım anlayacağın.yoğurt yiyebiliyorum bi tek.bol bol yoğurda verdim bende kendimi:)

valahi benimde canım istiyor ama yemiyorum hiç kızartma türünü. çünkü patates kızartıldığındas hiç bir vitamini olmadığı gibi kaloriside çok yükseliyor. boşu boşuna hamilelik kilomu etkilycek diye yemiyorum. hee çokk cnaım isterse nefrimi körlemek için bir kaç tane. mesela canım kolada çekiyor ama çok zararlı diye asla içmiyorum...

anaaaa ammada abarttın sende vallahi ilk dört ay bulantıdan bişi yiyemediğim için sırf kola içiyodum :)))

bak şimdi oldumu bu sen patates kızartmasından korkuyorsun ama et ve hayvansal ürünlere bebeğinde ihtiyacı olduğu halde yememekten korkmuyorsun oldumu buu

oyyyyyy benim de canım istedi şimdi görüyon mu bugün bütün hamileler kızartma yiyecek galibaa

cok tehlikeli birsey yaptiginizin farkinda deilsiniz, bari bol bol bakliyat tuketin, yesil mercimek , soya ..

anaaaa ammada abarttın sende vallahi ilk dört ay bulantıdan bişi yiyemediğim için sırf kola içiyodum :)))

yanlış yapmışsın, bebişin dişleri çıktığında sorun yaşamazsınız umarım
3-4 yaşına geldiğinde komple çürüyolar, yada direk çürük çıkıyolar
arkadaşım da çok kola içmişti, doktoru koladan dedi :)))
acısını bebiş çekti ama

amannn yok öle bişi ya bende sağlıkçıyım sıkışınca uydurmuş bişiler işte hepimiz yaparız ne alaka 3 4 yıl sonra kolanın etkisimi sürmüş yok daha neler

amannn yok öle bişi ya bende sağlıkçıyım sıkışınca uydurmuş bişiler işte hepimiz yaparız ne alaka 3 4 yıl sonra kolanın etkisimi sürmüş yok daha neler
bukadar rahat olmak da güzel bişi tabi, pozitif düşünce felan herşey düşündüğünüz gibi olur umarım :))

Canınız çekiyorsa azar azar arada yiyin, kendinizi herşeyden mahrum etmeniz gerekmiyor bence abartmadan.
Ben hamileliğimin ilk aylarında neredeyse hiç birşey yiyemiyordum aylarca midemde sıkıntı vardı, canım herşeyi çekiyordu yiyemedikçe, hele de çiğköfte ve çiğköfte yiyebiliyorum diye yedim de yedim, zararlı olduğunu da bilmiyordum malesef, sonradan bayağı endişelendim.
Çok canım çektiğinde ara ara gazlı içeceklerden filan da tüketiyorum ama çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…