patates kızartması

fazla tuzlu olmadığı sürece bide sık sık yemediğin sürece bişey olmaz..ama hergün her dakikada yeme...kızartma sonuçta olduğundan fazla kilo alırsın...

anaaam herkeslerin canını çektirdim ne biliyim böyle olacağını.vejeteryanlık meselesine gelince dr la konuştum yoğurt ye bakliyat ye birşey olmaz dedi.zaten yeşil mercimeği falan çok severim şimdi sofradan eksik olmuyor. kaşarlı tost yapıyorum birde hallediyorum bir şekilde.neyse bu akşamki yemek derdinden de benim sayemde kurtuldunuz menü kızartma

amannn yok öle bişi ya bende sağlıkçıyım sıkışınca uydurmuş bişiler işte hepimiz yaparız ne alaka 3 4 yıl sonra kolanın etkisimi sürmüş yok daha neler

Bir kaç yerde daha aynı cümlelerle yorumlarınızı gördüm ben de sağlıkçıyım vs vs..
Kesinlikle yanlış anlamayın kötü bir şey söylemek için yazmıyorum ama sizin çocuğunuz sağlıklı olursa burada herkesin çocuğu sağlıklı olur..
Hamileliğiniz sürecinde de bebeğinizin büyüme sürecinde de biraz fazlaca kendinizi düşünmüşsünüz..

Neyse nasıl olsa siz sağlıkçısınız ben konuşmayayım siz daha iyi bilirsiniz :) Bebeğinizi analı babalı büyüsün.. :)

aaa şekerim sırf beni bozmak için oturup tek tek mesajlarımımı okudun zahmet etmeseydin benim çocuğum çok şükür iyi yanlız hoşuma gitmeyen şey bu fazla titizlenmeler sanki biz böyle büyümedikmi annalerimiz çokmudikkat etmiş sanki tabiki herşeyin aşırısı iyi değildir ama sizde kızartmaya hayır kolaya hayır şuna hayır buna hayır e ne yesin bu garibanlar insanları korkutmaktan başka birşey yapmıyorsunuz ve ben eğer her cümlemde sağlıkçıyım diyorsam sebebi bi nebze olsun yüreklere su serpip ikna edici olmak içindir sizin gibi vijdan azabı çektirmiyorum en azından amannn neyse ya sonuçte ben SAĞLIKÇIYIM :))))

Oturup mesajlarınızı incelemedim sadece yine bir kaç başka konuda okurken yazdıklarınız dikkatimi çekmişti mesela çocuğunuzu 3 ya da 3 buçuk aylıkken örümceğe oturtmanız gibi..

Sizi bozmak gibi bir amacım yok ama bütün doktorların basbas bağırdığı kesinlikle yapmayın dediği şeyleri de burdan ben sağlıkçıyım diyip insanlara söylemeniz yanlış bence bilinçli bilinçsiz bir sürü insan okuyor yazdıklarınızı.. Bu yüzden öneri sunarken bence daha dikkatli olmalısınız.. Eğitiminiz çocuk sağlığı ve bebek gelişimi üzerine ise gönül rahatlığıyla öneride bulunmaya devam edin..

Ama ben daha lise çağında bir çocukken, omurgasını bile dik tutamayan bir çocuğun oturtulmaması gerektiğini biliyordum ki örümcek ne kadar sağlıksız olurdu tahmin yürütebilirdim...

**Ben zaten patates kızartması yemeyin kola içmeyin demedim konu sahibine ama doktoru eğer böyle bir şey söylediyse vardır bir bildiği..
İllaki yemek istiyorsa fındık yağında veya üzüm çekirdeği yağında kızartsın yesin.. (yanma derecesi yüksek olduğu için)

arkadaşlar tartışmayın keşke bu konuyu açmasaymışım ne bliyim böyle olacağını.neyse bundan sonra konu açmamaya sadece sessiz sessiz dışardan açılan konuları okumaya devam edeyim ben en iyisi:79: çünkü masum bir kızartma konusu nerelere geldi..kimisinin bu kadar titizlenmem hoşuna gitmedi kimisi diğerlerinin yazdıklarını beğenmedi neyse boşverelim herkes istediğini yapsın en iyisi sanırım bu

Amacım tartışma çıkarmak değil.. Hamile iseniz eğer dikkat etmelisiniz tabiki şunları kesinlikle yemeyin diyemeyiz.. Ama ne şekilde yerseniz daha doğru olacağını anlatmak istedim..
Siz eğitimli bir bayan olabilirsiniz ama dediğim gibi burayı çok fazla insan oluyor bilen bilmeyen..
Yazılan cümleleri yanlış anlayacak yanlış şeyler uygulayacak insanlar o kadar fazla ki..

Ama kusura bakmayın konunuza girip size(diğer hamile bayanlara) yardımcı olmaya çalışarak hata yaptım galiba.. Özür dilerim bir daha olmaz..

yooo estagfurullah hata değil.bir daha olmaz demek de yanlış beni ilgilendirmez ki istediğiniz yere yorum yapabilirsiniz elbette.ben sadece tartışma olmasına üzüldüm hepsi bu.özür dilenecek bişeyde yok özür dilemek bir erdemdir siz sucunuz olmadığı halde özür diliyorsunuz bu çok güzel bir davranış.

Iyi ama yanlış okumuşsun benim oğlum daha iki aylık yürütece oturttuğumuz benim çocuğum değil benim eğitimimi, tartışmak s,ize düşmedi ama söyleyeyim eğitimim yenidoğan yoğun bakımı üzerine ayrıca yanlış hiçbir öneride bulunmadımm yine ve hep söylüyorum herşeyi yiyin sakınan göze çöp batarrrrrrr

Tamam o zaman:97:

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bebegini..

bir zarari yok kilo haricinde
bende hamileligimin ilk 3 ayinda hergun canim cekiyordu

off canım patates kızartması çekti evde yağ bitmiş hay aksi yaaa oldu mu şimdi bu

canım yaa ankarada yaşıyorsun galiba bende gel bana ben sana kızartıyım bende çok severim sende benim bebeğimle tecrübe edersin bende 3 ay önce doğum yağtım Rabb,im hayırlı doğum nasi etsinn

bende çok severim, hergün olsa hergün yerim..
haftada bir yiyorumdur bende hemen hemen, kolada içiyorum ölçülü olarak. eskiden çayı çok içerdim şimdi azalttım ama içiyorum genede ..

ölçüyü kaçırmadığımız sürece sorun olacağını sanmıyorum

bende asiri nescafe tuketirim mesela normalde ama doktorum gunde 2de fazla icme dedi oda bana yetiyor.. colada icerim yemeklerin yaninda 1 bardak.. abartmadigimiz surece birsey olmaz sakinan goze batar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…