amannn yok öle bişi ya bende sağlıkçıyım sıkışınca uydurmuş bişiler işte hepimiz yaparız ne alaka 3 4 yıl sonra kolanın etkisimi sürmüş yok daha neler
elma dilim
Bir kaç yerde daha aynı cümlelerle yorumlarınızı gördüm ben de sağlıkçıyım vs vs..
Kesinlikle yanlış anlamayın kötü bir şey söylemek için yazmıyorum ama sizin çocuğunuz sağlıklı olursa burada herkesin çocuğu sağlıklı olur..
Hamileliğiniz sürecinde de bebeğinizin büyüme sürecinde de biraz fazlaca kendinizi düşünmüşsünüz..
Neyse nasıl olsa siz sağlıkçısınız ben konuşmayayım siz daha iyi bilirsiniz :) Bebeğinizi analı babalı büyüsün.. :)
arkadaşlar tartışmayın keşke bu konuyu açmasaymışım ne bliyim böyle olacağını.neyse bundan sonra konu açmamaya sadece sessiz sessiz dışardan açılan konuları okumaya devam edeyim ben en iyisi:79: çünkü masum bir kızartma konusu nerelere geldi..kimisinin bu kadar titizlenmem hoşuna gitmedi kimisi diğerlerinin yazdıklarını beğenmedi neyse boşverelim herkes istediğini yapsın en iyisi sanırım bu
Amacım tartışma çıkarmak değil.. Hamile iseniz eğer dikkat etmelisiniz tabiki şunları kesinlikle yemeyin diyemeyiz.. Ama ne şekilde yerseniz daha doğru olacağını anlatmak istedim..
Siz eğitimli bir bayan olabilirsiniz ama dediğim gibi burayı çok fazla insan oluyor bilen bilmeyen..
Yazılan cümleleri yanlış anlayacak yanlış şeyler uygulayacak insanlar o kadar fazla ki..
Ama kusura bakmayın konunuza girip size(diğer hamile bayanlara) yardımcı olmaya çalışarak hata yaptım galiba.. Özür dilerim bir daha olmaz..
Iyi ama yanlış okumuşsun benim oğlum daha iki aylık yürütece oturttuğumuz benim çocuğum değil benim eğitimimi, tartışmak s,ize düşmedi ama söyleyeyim eğitimim yenidoğan yoğun bakımı üzerine ayrıca yanlış hiçbir öneride bulunmadımm yine ve hep söylüyorum herşeyi yiyin sakınan göze çöp batarrrrrrr
off canım patates kızartması çektievde yağ bitmiş hay aksi yaaa oldu mu şimdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?