Yine harikasin yine.. ben sunu söylemekten sende güzelliklerini
bizimle paylasmaktan usanmayacaksin biliyorum...
Patatesli olan herseye bayiliyorum,eline saglik libosumm..:1hug:
Libyana ellerine ve emeğine sağlık.Burda bile paylaşman sayısız tariflerini çok güzel.Görüntüsü çok güzel tadı da güzeldir...Az önce şipşak pastanı da incelemiştim.Tüm tariflerin güzel...
birkaç kez denedim tutturamadım dağıldı patates severim denicem saol libyana
ayyy libisimmm ellerine saglikŞeniz
simdi bu ne guzel fosur fosur olmustur, sende pek suslemisin dahada gozel olmus:lepi:
canim cekti bak simdi ne yapcazcokacimcoook
patatez krokete bayilirim cokta severim ne yalan söyliim hepte hazirini alir yaparim:kedi:
bu tarif iyi oldu tskler libyanacgim opuyorumnanaktan
ben bide patatez pürem arttiysa eger ertesi güne bi posetin yada sekil veren o seyin anladin sen onu:) hani tulumba SIKILIR ya ondan icine doldurup kizgin yagin icine tulumba seklide SIKIP SIKIP kizartiyorum
oda kroket tadinda oluyo ve cokta nefis mesela dünkü menümde patatez pürem vardi ve bugün kroket olucakcokacimcoook
ellerine saglik canim benim
ay cok guzel libim misafirler icinde degisik bir sunum olur ellerine saglik o guzel ellerin dert gormesin fistigim
harika yaaaaaaa libyana sen ne hamaratsın öyle ya maşallahhh bunu deniycem en kısa zamanda
hemen yapiorm bcm resimle birlikte yorum eklıorm inşallah.ya allah bakalm
ahhh libyana ahh hamarat hatun seni...çok güzel görünüyo...ellerine sağlık tatlışım...
müthiş müthişalkisalkisalkis bunuda yapıcamm
işte bunlarda benim kroketlerim cnm.gercekten tadı harıka emegıne saglık tatlişkm annemde bayıldı mavisu da
tekrar teşekkürler bu güzel paylaşım için
harika olmuş ellerinize sağlık:))
kıslar ben denedimmm sıcak sıcak şuann tadı harikaaa
ilk kez yapıyorm şekli bozuk oldu baya :) ama olsn tat güzel
bide hep elime bulaştı bi formülü varmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?