Mezeler - Ordövrler Patates Kroket (Resimli)

aman libyanam sen nezaman ekledin bunu ben yeni gördüm
döktürmüssün gene nefis görünüyorlarcokacimcoook
canim ellerine emegine saglik deniycem mutlakaopuyorumnanaktana.s.

suya elimi batırmayı düşündüm de yağa da gidicekti sıçrar diye yapmadım yapışsın daha iyi dedm:)
çünkü önceden başıma geldi elimi yakmıştım
korktum :)
teşekkür ederim

suya elimi batırmayı düşündüm de yağa da gidicekti sıçrar diye yapmadım yapışsın daha iyi dedm:)
teşekkür ederim

Aman dikkat et gülüm
ufff olmasın elin:gitme:

inşallah kadifem.
ben böyle cevap verdikçe resimleri görüp tekrar yapasım geliyor
halim ne olacak bilmem

teşekkür ederim

canım en guzelı sıvıyağ sür eline ben hep oyle yaparım poğça yaparken felan iyi oluyor su ıle olmaz dedığın gıbı elın yanarhihoyyytÇok üzgünüm çoook

lıbyanacım bır kase unun ne kadarını içine koycaz tatlım dışınada gerek var o yuzden sordum

Bir kasenin hepsini kullandım en gülüm..
Dışına ayri minik bir kaba un doldurdum

Emeklerine sağlık canım, nefis görünüyor...cokacimcoook
Ben bunu yapmaya karar verdim ama evde galeta unum yok ama sade galetam var.
Onu rondodan geçirip yapsam olurmu yada hiç kullanmasam mı?

Kestane kebap, acele cevap (Böyleydi galiba bu laf)kaydirigubbakcemile3

bence tadıda harikadır patetesli şeylere bayılıyorum...en kısa zamanda bende yapicim...eline saglık...

harika görünüyor canımm kesinlikle yapıcam gerçi rejimdeyim ama bi kaçamak olsun değilmi :1rolleyes:

Canım ben yeni gördüm mesajınımafoldumben
Evet tabi ki o da olur neden olmasın galeta unu da zaten galetanın toz hali..
Ne yaptın merak ettim şimdi:kedi:

nefis görünüyor :jeyyar:zaten ben bir patates aşıgıyım delikafaduldendenicem bunu canım ellerine saglık canım:1hug:

işte bunlarda benim kroketlerim cnm.gercekten tadı harıka emegıne saglık tatlişkm annemde bayıldı mavisu da
tekrar teşekkürler bu güzel paylaşım için

bacım ben yazılanları okudumda şunu söylemek istedm benim bunu yaptıım gün galeta unum yoktu mısırunu na buladım harika oluyor öylede.birde mısır gevreğine bulasam diye düşündüm ama vazgeçtim aslında öylede daha çıtır olabilir değilmi??opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Pınar,evet olabilir neden olmasın mısır unu ile de güzel olur ki bizim mutfağımızdan mısır unu eksik olmaz gürcü kültüründe çok vardır karadenizliler de bilir.
ben yumurtaya dahi katarım inanır mısınız.
Yusnes denediysen umarım beğenmişsindir.
Bartuarda çok teşekkürler eksik olma gülüm

libyanam cok iyi oldu bu tarifini paylastin opuyorumnanaktan , biz cok seviyoruz buzlugumda her zaman vardir ama hazir olandan :kedi: bu aksam yapiyorum becerirsem bi daha da hazir almiycam soz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…