Hadi bakalım güzel bir yarışma olsun .
Ama sanırım tariflerin olduğu sayfadaki anketler kafa karıştırıyor , orada puanlamaya katılanlar oy kullandığını sanıyor :26:
Link dağıtıyorum canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım güzel bir yarışma olsun .
Ama sanırım tariflerin olduğu sayfadaki anketler kafa karıştırıyor , orada puanlamaya katılanlar oy kullandığını sanıyor :26:
Evet Aus.Biraz kafalar karıştı sanırım.Ama ben olaya müdahale ettim hemen.![]()
Link dağıtıyorum canımUmarım işe yarar hafta içinde ara ara eklerim
![]()
Ne oldu canım çok mu heyecanlandın![]()
ay ne kadar reyhan saftorik'imo verdiğin puanlar haricinde tekrar oy vereceksin canım.bak yukarıdaki tariflerden oy vermek istediğini işaretleyeceksin.![]()
İyi yapmışsın canım , bende nevresteye yazdım , asıl anket açıldığına göre o anketler kaldırılabilir sanırım :26:
ay ne kadar reyhan saftorik'im
Iyi ki söyledin canım ya. Tamam oyladım.![]()
İyi yapmışsın canım , bende nevresteye yazdım , asıl anket açıldığına göre o anketler kaldırılabilir sanırım :26:
Evet canım ama link dağıtınca tarifleri tek tek görmek için yine o sayfaları açıyor arkadaşlar ve üsteki puanlamayı oyluyor .
Anket açıldığından beri kendi sayfamdaki puanlama oyları arttı ama aynı kişilerin ana ankette isimleri yok kimseye oy verdiğine dair .Bu diğer arkadaşlara da oluyordur sanırım , o sebeple kazen tek anket bırakıp , sayfalarımızdaki anketleri kaldırırsa kafa karışıklığı olmaz diye düşündüm![]()
Evet canım anketler kaldırılsa iyi olur.
Yok canım ne saftiriği olur öyle şeyler:)
ne olmuşşşşşşşş :26::26:![]()
Evet canım ama link dağıtınca tarifleri tek tek görmek için yine o sayfaları açıyor arkadaşlar ve üsteki puanlamayı oyluyor .
Anket açıldığından beri kendi sayfamdaki puanlama oyları arttı ama aynı kişilerin ana ankette isimleri yok kimseye oy verdiğine dair .Bu diğer arkadaşlara da oluyordur sanırım , o sebeple kazen tek anket bırakıp , sayfalarımızdaki anketleri kaldırırsa kafa karışıklığı olmaz diye düşündüm![]()
Oyumu kullandım hayırlı olsun
Herkesin ellerine sağlık..
Eylül yarışmadan çekilsin diye kazene istekte bulunduk :102:
Tatlım mümkünse bir tek bu sayfadaki ana anket kalsın dedik , bizim tariflerin üstünde duran anketler kalksın artık , nasıl olsa oylamaya bir katkısı yok ama oy verdim sananlar oluyor .
Çok teşekkürler egunal ... Oy veren ellerin dert görmesin![]()
Eylül yarışmadan çekilsin diye kazene istekte bulunduk :102:
Tatlım mümkünse bir tek bu sayfadaki ana anket kalsın dedik , bizim tariflerin üstünde duran anketler kalksın artık , nasıl olsa oylamaya bir katkısı yok ama oy verdim sananlar oluyor .
neeyyy beni diskalifiye edemezsiniz :113::113:
iyi fikir tatlımm evet siteyi pek bilmeyenler oy verdik sanabilir :93::93::93:
Amin hiç bi yerim dert görmesin inşallah![]()