Mezeler - Ordövrler Patatesli Kanepe-Resimli

minelne

afffettt Allahımm
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
584
4
116
Bursa
patates ,havuç

patateslerin kabuklarını soyup suda haşlayın,7,8adet havucu rendeden geçirin.tavada sıvı yağla beraber iyice karıştıra karıştıra bişirin,haşlanan patatesleri kevgirden suyunu süzüp çatalla iyice ezin.yağda kavurduğunuz havuçla,patatesi,tuzu iyi karıştırıp elinizle yuvarlayıp ortasını havuz gibi açın,üzerine sarmusaklı yoğurt koyup servis yapın...

walla misafir geldiği zaman yapıyorum çok nefis,çokta pratik yapımı tavsiye ederim

Eklentiler

• $02012009081.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 102
ben bundan yemiştim ama benim yediğimin havuçları patatese pişirilkeden sonradan bulanmıştı havuçlar çiğden rendelenmişti yani ama güzeldi cokacimcoookellerine sağlık

ay süperr lezziz ve pratik bi tarife benziyo
hemen denicem emin ol
bizimle paylasdigin icin saol

pardon ya asa yukari kac adet patatez kullaniyosun bu tarife?
benim icin daha kolay olur bilmek :)

arkadaşım yaptı patatesleri silikon muffin kalıplarında şekildermişti o.yoğurdun üstünede renk katsın diye pul biber serpip hüplettik :) teşekkürler

bende patatesin içine maydonoz doğrayıp karıştırp şekıl verıyorum ortasını açtıktan sonra bırer kaşık garnitür eklıyorum uzerıne mayonez ve yoğurt uzerıne de pulbıber serpıyorum ınanın nefıs oluyor

canım çok kolay görünüyor daha önce hiç yemedim deniycem. cokacimcoook teşekkürler

Denicem tatlım salata yerine yapılabilir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…