Börekler PATATESLİ KOLAY BÖREĞİM ( Resimli)

cnm ellerine sağlık denedim tarifini çok güzel ve hafif oluyor ama içine kırılan 2 yumurta sanırım ağır kaçıyor bana öle geldi yine yapmayı düşünüyorum ama bu defa 1 yumurta kırıcam bakalım nasıl olcak

Afiyet olsn canm...
Doğrudur size ağır gelmiştir,birde öyle deneyin bakalım nasıl olucak sizin içinyerimseniben
ben hemen löpürdettiğim için pek şu fazlamı eksik mi diye düşünemiyorum bilekaydirigubbakcemile3

canım ununu az koymuş olabilirsinbilmiyorumkismile
Bir dahakine ununu fazla koy ve fırının ayarını çok açmadan yavaş yavaş pişmesini sağla,o zaman içide pişicektr inş..yerimseniben

ellerinize sağlıkk çokk lezzetli görünüyo.

üsütüne kaşar peyniride rendelenebilir değilmi

ellerinize sağlıkk çokk lezzetli görünüyo.

üsütüne kaşar peyniride rendelenebilir değilmi

Teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan
Güzel bir fikire benziyor,hiç denemedim...
Yalnız pişmesine yakın rendelenirse iyi sonuç alınır diye düşünüyorum,
aksi halde içi pişmez üstüne bakarak çıkarırız yanılmış oluruz,en iyisi çıkmadan koymakyerimseniben

teşekkürler tarif için denedim çok güzel oldu ancak 2 yumurta fazla geldi baya koktu burnuma. içine 1 yumurta katıcam bidahakine hem de üstüne de yumurta kırmayacağım yoğurtlu sıvıyağ da aynı işlemi görür diye düşünüyorum üstünün kızarması için sonucu bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…