Sebze Yemekleri Patatesli Mücver-Resimli

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
kahvaltida yada misafire yemegin yaninda sunulabilcek güzel ve lezziz bir tarif bence

patatezleri ince ince rendeleyip elinizle fazla suyunu akitin ve bir kaba alin
un,karabiber,tuz,pulbiber,yumurta,dereotu,kasarpeyniri ve kabartma tozunu ilave edip karistirin
hazirladiginiz karisimi ister top top yuvarlayin isterseniz yuvarlak ama basik sekil verip yumurta sarisina bulayin
ve kizmis siviyagda kizartin
kagit havlu üzerine alip fazla yagini cekdirtin ve sicak yada ilik servis yapin

4 patatez
1 su bardagi kasar peyniri rendesi
1cay kasigi karabiber
1cay kasigi tuz
1cay kasigi pulbiber
1kahve fincani kiyilmis dereotu
1cay bardagi un
3yumurta
1yumurta sarisi
1paket kabartma tozu
kizartmak icin siviyag

affiyet olsun kizlarrrrrr
malesefki patatezinde bana göre dez avantaji soguyunca lezzeti kaciyo salatalar haric tabiii

patatesmcveri.jpg

Eklentiler

• $IMG_4867.webp
    $IMG_4867.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
cok tesekkurler guzele benzıyor.
yalnız dıkkatımı cektı hep patatez yazmıssın.denk mı geldı yoksa patatesi patatez olarak mı bılıyorsun?yanlıs anlama merak ettim.

cok tesekkurler guzele benzıyor.
yalnız dıkkatımı cektı hep patatez yazmıssın.denk mı geldı yoksa patatesi patatez olarak mı bılıyorsun?yanlıs anlama merak ettim.

patatesi patatez olarak biliyomusum demekki aydinlatdigin icin tskler canim:utangac:kusura bakmayin dogma büyüme isvicreli oldugum icin olabiliyo bazen yazim hatalarima.s.

akşama tarifini denicem cnm eline sağlık .. yanlız kapaklı tavama döşeyerek kızartıcam olursa foto eklerim.

bu arada isviçre çok güzelmiş (amcam orada çook uzun yıllar yaşadı).. ama karlı ve soğukmuş :)

akşama tarifini denicem cnm eline sağlık .. yanlız kapaklı tavama döşeyerek kızartıcam olursa foto eklerim.

bu arada isviçre çok güzelmiş (amcam orada çook uzun yıllar yaşadı).. ama karlı ve soğukmuş :)

denediysen insallah begenmis ve memnun kalmissindir tatlim resminide beklerim muhakaka.s.
ben dogma büyüme burda oldugum icin severim burayi sessiz sakin sogukda olsa karnimin doydugu yer anlicaginkaydirigubbakcemile3

eline sağlık,en kısa zamanda deneyeceğim
bence içine kaşar yerine beyaz peynir konsa daha iyi olur
kaşar sertleşebilir diye düşünüyorum

eline sağlık,en kısa zamanda deneyeceğim
bence içine kaşar yerine beyaz peynir konsa daha iyi olur
kaşar sertleşebilir diye düşünüyorum

zaten patatez sicagiyla yenildigi icin sert diildi tatlisim ama beyaz peynirde güzel bi fikir hem tadida farkli olur denersen yorumunu beklerim canimcigima.s.

çok guzel gözukuyor elıne saglık bende eşim kabak sevmedıgı ıçın mucverı hep pırasa ıle yapıyorum cok lezzetlı oluyor

ah be guzelim,yani o kadar laftan sonra bu yapilirmi bana yaaaa,askolsun emisenağlama

yanindada cay olacak ,tabagi siler supururdum valla,bi tarfim siserse,gorursun sen:mymeka:

ah be guzelim,yani o kadar laftan sonra bu yapilirmi bana yaaaa,askolsun emisenağlama

yanindada cay olacak ,tabagi siler supururdum valla,bi tarfim siserse,gorursun sen:mymeka:

buyur gel canim istedigin yaninda cay ve mücver olsun beklerim basimin üstünde yerin var emin ol sen gel ben yaparim biyerciginde sismez hem:jeyyar:a.s.

Back
X