• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patavassızlık mı ettim. Nasıl gönlünü alsam

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar direk konuya giriyorum.

Ailemi ziyarete geldim. Başka şehirde evliyim..

Abim bak sana ne vericem dedi ve marka bi saat verdi. Bende talamadım koluma klipsi kapatmadım bozukmuş bu ya dedim.

Bakıyım dedi kapanmıyor ben alıyım yarın yapar veririm dedi kaç gün geçti vermedi.

Hediyesini beğenmediğimi düşündü ve sanki hafif kırıldı.

2 üç güne evimede gidiyorum. Yüzüne söylüyemem utanırım yarın msj mı atsam saatim noldu abiciğim ben talamadım diye öyle söyledim yanlış anlaşılmıyor istiyorum diye yoksa boş versem mi

Benim için abim çok değerli bu arada. Patavasozlığımla kalbini kırmak istemem sizce doğru tutum nedir

Abim bak sana ne vericem dedi ve marka bi saat verdi. Bende talamadım koluma klipsi kapatmadım bozukmuş bu ya dedim.

Bakıyım dedi kapanmıyor ben alıyım yarın yapar veririm dedi kaç gün geçti vermedi.

2 üç güne evimede gidiyorum. Yüzüne söylüyemem utanırım yarın msj mı atsam saatim noldu abiciğim ben talamadım diye öyle söyledim yanlış anlaşılmıyor istiyorum diye yoksa boş versem mi

Benim için abim çok değerli bu arada. Patavasozlığımla kalbini kırmak istemem sizce doğru tutum nedir
Bence saati sorman doğru ayıp etmişsin sanki biraz abiniz belli ki naif ve düşünceli bir insan ki size hediye almış her abi yapmaz hatta nadir abi yapar bence

Abi saatim oldu mu diye merak ettim naptin yazabilirsin birkac gun icinde döneceğini de belirtirsin. Zaten sizi taniyordur kotu niyetle soylemediginizin farkindadir kendinizi kasmayin bu kadar

Abinden niye bu kadar utandığını anlayamadım. Abinin yerindeolsam bende bozulurum bozukmuş bu ya nasıl bir tepki allasen bozuksa da yaptırıverirdin illa orda afişe etmene ne lizum vardı bunu.

Boş bulundum işte nasıl gönlünü almalı onu spruyorum

Bence yaptiginiz patavatsizlik degil. Ben kardesime hediye alsam ve bir sorunu oldugunu dusunsek sen yaptir derim ya da ben yaptiririm.
Neden bozuk oldugunu dusundugunuz seyi soylediniz diye kirilsin ki abiniz? Saati kendi uretmedi, saatci de kardesinden degerli degildir saniyorum. Bence abartiyorsunuz, eger abiniz buna kirilmissa o sizden daha fazla abartiyor

O sizin abiniz bence ayip etmemissiniz ama bi sorun bence saat tamir edilmismi. Begenmediginzden dolayi umursamiyormussunuz gibi algilayabilir yoksa

Anladım ki o an ki tavrın yanlış anlaşılmaya müsaitti. Şimdi de saatin pesine düşmezsen abin gercekten begenmediğini, istemediğini düşünebilir. Abine saati hatırlat ve al. Özellikle abinin göreceği zamanlarda da saati taktın mı tamamdır:))

Ben mi odunum anlamadım. Bozuk olan saate ne demeliydiniz? Benim yakınıma aldığım bi tişört dikisinden delik çıktı ki çok dikkat etmiştim. Mahcup oldum ama napayım dikersin ya da değiştirelim dedim.

Bence kardeşler arasında bu kadar kasmaya gerek yok. Kız kardeşlerime aşığım (3 kızız en büyük benim) biriyle ikiz gibi (yaşımız çok yakın) diğeriyle onun küçük annesiymişim gibi (benden 10 yaş küçük) büyüdüm. Kaç yaşındayım ama hala dalaşır laf sokar şakalaşır üçlü koltukta kim yatacak kavgası vs yapar birbirimize hiç de alınmayız. Aramızda gayet teklifsiz bir ilişki var:D

mesela sizin olayınız bizde muhtemelen şöyle olurdu. Kardeşim bana saati verirdi, ben de bileğime takamazsam "bu ne kız bana bozuk şeyi mi kakalıyon hayırdır?" derdim muhtemelen o da "senden onu da göremedik" tarzı bişey derdi. Gülerdik. Ben de doğumgünü yakın olduğu için "vayyy o zaman doğumgününü bekle bakalım neler olcak" der doğum gününde ona da fiyakalı bir saat alırdım. Bana aldığına da baktırır yaptırır veya değiştirirdik. Bitti gitti :D

Sizin ilişkiniz daha hassas dengeler üzerine kurulu olabilir. Bu çekinceniz bana hem naif hem de gereksiz geldi. Siz ince bir insansınız, kaba birisi ayıp mı ettim diye düşünmezdi. Ama abiniz o sizin, niyetinizi en iyi o bilir. Kasmayın. Abicim saat ne oldu diye açık açık sorun

Gitmeyi beklemeyin

Arayın abicim saat oldu noldu takmak için sabırsızlanıyorum diyin

Bir kaç güne gidiyorum, saatimi halledebildinmi diye sorun bunda birsey yok :KK51:

Back
X