- 15 Ekim 2021
- 381
- 145
- 33
- 38
- Konu Sahibi cokbilennur
-
İyi akşamlar hanımlar. 9 ay önce bir siteye taşındık, taşındığımız gün karşı komşum çok sıcak davrandı ve sonrasında arkadaş olduk. benden bir yaş büyük güler yüzlü, konuşkan biri. zamanla birbirimize gidip gelmelerimiz arttı , paylaşımlarımızda doğal olarak arttı. ama son zamanlarda bir tuhaf davranıyor.Benim eksiğimi arıyor ve bununla mutlu oluyor gibime geliyor.cuma günü ortak arkadaşımızı ve onu kahveye çağırdım bana pek bi samimiyetimin olmadığı X' i de çağırmamı söyledi. benre aradım bayan gelirim dedi ama gelmedi. sonrasında arayıp özrünü iletti,neden gelemediğini de söyledi. Buraya kadar sorun yok ama sonrasında Bir saat sonra komşum kapıya gelip "X'i kahveye çağırdımda o gelecek kahven var mı, istersen sende gel "dedi. Ben gitmedim akşamına da watsap durumuna "Aslında kimse meşgul değildir , sadece önceliği siz değilsinizdir" yazılı durum paylaştı. çok önemsemedim ama bugun ki yaptığına bozuldum.Geçen ay psikologa gittim, bunu da onunla paylaştım. eşiyle probleminden bahsedince "iyi bir psikolog varmış ben gidicem memnun kalırsam sende gidersin." demiştim. aradan bir ay geçti ben gittiğimi bile unuttum neyse bugün 3 kişi parka çıktık sohbet gayet iyiydi hatta yeni bir bayanla da tanıştık.Bayanlar konuşurken konudan bağımsiz birden bire " sen psikologa gidecektin ya ne oldu, nasıl geçti." dedi önce afalladım sonra memnun kalmadığımı bir daha gitmeyeceğimi söyledim..ama hiç tanımadığım bir insanın yanında böyle demesine de çok bozuldum.Sizce ne yapmaya çalışıyor, derdi ne? onunla konuşmalı mıyım bu durumu?
Psikoloğa gitmek, ulu orta (!) söylendiğinde utanılacak bir şeyse neden ikinci bir kişiye söylüyorsunuz? Hadi onunki hata, sizinki değil mi? Ben utanmam ama siz buna bozulduğunuza göre sır olarak saklamalıydınızİyi akşamlar hanımlar. 9 ay önce bir siteye taşındık, taşındığımız gün karşı komşum çok sıcak davrandı ve sonrasında arkadaş olduk. benden bir yaş büyük güler yüzlü, konuşkan biri. zamanla birbirimize gidip gelmelerimiz arttı , paylaşımlarımızda doğal olarak arttı. ama son zamanlarda bir tuhaf davranıyor.Benim eksiğimi arıyor ve bununla mutlu oluyor gibime geliyor.cuma günü ortak arkadaşımızı ve onu kahveye çağırdım bana pek bi samimiyetimin olmadığı X' i de çağırmamı söyledi. benre aradım bayan gelirim dedi ama gelmedi. sonrasında arayıp özrünü iletti,neden gelemediğini de söyledi. Buraya kadar sorun yok ama sonrasında Bir saat sonra komşum kapıya gelip "X'i kahveye çağırdımda o gelecek kahven var mı, istersen sende gel "dedi. Ben gitmedim akşamına da watsap durumuna "Aslında kimse meşgul değildir , sadece önceliği siz değilsinizdir" yazılı durum paylaştı. çok önemsemedim ama bugun ki yaptığına bozuldum.Geçen ay psikologa gittim, bunu da onunla paylaştım. eşiyle probleminden bahsedince "iyi bir psikolog varmış ben gidicem memnun kalırsam sende gidersin." demiştim. aradan bir ay geçti ben gittiğimi bile unuttum neyse bugün 3 kişi parka çıktık sohbet gayet iyiydi hatta yeni bir bayanla da tanıştık.Bayanlar konuşurken konudan bağımsiz birden bire " sen psikologa gidecektin ya ne oldu, nasıl geçti." dedi önce afalladım sonra memnun kalmadığımı bir daha gitmeyeceğimi söyledim..ama hiç tanımadığım bir insanın yanında böyle demesine de çok bozuldum.Sizce ne yapmaya çalışıyor, derdi ne? onunla konuşmalı mıyım bu durumu?
birbirimize her gün gidip gelmiyoruz. samimiyet var ama daha çok çocukları parka çıkardığımızda görüşüyoruz.Çok muhabbet ayrılık getirir
siteden arkadaş edindikce huyu da değişmeye başladı. evet mesafe koyma vakti geldi sanırım.Mesafe iyidir heleki artık şüpheli davranışlar sergiliyor ve aklını karıştırıyor sa
Hem fazla samimiyet tez ayrılık getirir diye boşa dememişler
hiç tanımadığım insanın yanında açıklama yapmak zorunda kaldım çünkü o sorunca ordaki herkes şaşkın şaşkın bana baktı cevap bekler gibi.Psikoloğa gitmek, ulu orta (!) söylendiğinde utanılacak bir şeyse neden ikinci bir kişiye söylüyorsunuz? Hadi onunki hata, sizinki değil mi? Ben utanmam ama siz buna bozulduğunuza göre sır olarak saklamalıydınız
neden öyle yaptığını sorsam mı.kırıldığımı söylesem yoksa hiçbir şey olmamış gibi davranıp uzaklaşmak daha mı doğruSizi kıskanıyor. Konuşmaya gerek yok, çirkinleşebilir, azaltarak bitirin iletişiminizi
neden öyle yaptığını sorsam mı.kırıldığımı söylesem yoksa hiçbir şey olmamış gibi davranıp uzaklaşmak daha mı doğru
evet haklısınız. Teşekkür ederim.Gerek yok bence, “alınganlık yaptın, yanlış anladın, sana gönderme yapmadım, gizlemek istediğini bilemedim” gibi şeyler söyler muhtemelen. Ben bu tarz durumlarda direkt uzaklaşırım, üstüne konuşmam.
Bence sormanıza gerek yok,demek ki başka insanlarla tanıştıgında sizinle ilgili şeyleri ulu orta söyleyebilitesi var,çenesini tutamıyor,sır da tutmaz arkadaş da olunmaz benceneden öyle yaptığını sorsam mı.kırıldığımı söylesem yoksa hiçbir şey olmamış gibi davranıp uzaklaşmak daha mı doğru
Bence de utanılacak birşey değil ama Sağlık sonuçta,tanımadığı insanların bilmesine gerek yokmuş,Psikoloğa gitmek, ulu orta (!) söylendiğinde utanılacak bir şeyse neden ikinci bir kişiye söylüyorsunuz? Hadi onunki hata, sizinki değil mi? Ben utanmam ama siz buna bozulduğunuza göre sır olarak saklamalıydınız
İşte hatayı başkasına söylemekle yapmış. Ben herkese söylerim, çünkü bana göre çoğu kişinin ihtiyacı var. Belki nasiplenirler diye. Ama utanç duyacağım bir şey olduğunu düşünseydim kimseye de açmazdım konuyu.Bence de utanılacak birşey değil ama Sağlık sonuçta,tanımadığı insanların bilmesine gerek yokmuş,
Bence de ihtiyacımız var , hatta iyi geldi bana ama hiç tanımadığım insanın yanında açması hoş olmadı. onun bilmesine gerek yok ki. Komşum da bana çok şey anlattı paylaştı. kimseye demedim. onun özelinden kime ne ki.İşte hatayı başkasına söylemekle yapmış. Ben herkese söylerim, çünkü bana göre çoğu kişinin ihtiyacı var. Belki nasiplenirler diye. Ama utanç duyacağım bir şey olduğunu düşünseydim kimseye de açmazdım konuyu.
İyi akşamlar hanımlar. 9 ay önce bir siteye taşındık, taşındığımız gün karşı komşum çok sıcak davrandı ve sonrasında arkadaş olduk. benden bir yaş büyük güler yüzlü, konuşkan biri. zamanla birbirimize gidip gelmelerimiz arttı , paylaşımlarımızda doğal olarak arttı. ama son zamanlarda bir tuhaf davranıyor.Benim eksiğimi arıyor ve bununla mutlu oluyor gibime geliyor.cuma günü ortak arkadaşımızı ve onu kahveye çağırdım bana pek bi samimiyetimin olmadığı X' i de çağırmamı söyledi. benre aradım bayan gelirim dedi ama gelmedi. sonrasında arayıp özrünü iletti,neden gelemediğini de söyledi. Buraya kadar sorun yok ama sonrasında Bir saat sonra komşum kapıya gelip "X'i kahveye çağırdımda o gelecek kahven var mı, istersen sende gel "dedi. Ben gitmedim akşamına da watsap durumuna "Aslında kimse meşgul değildir , sadece önceliği siz değilsinizdir" yazılı durum paylaştı. çok önemsemedim ama bugun ki yaptığına bozuldum.Geçen ay psikologa gittim, bunu da onunla paylaştım. eşiyle probleminden bahsedince "iyi bir psikolog varmış ben gidicem memnun kalırsam sende gidersin." demiştim. aradan bir ay geçti ben gittiğimi bile unuttum neyse bugün 3 kişi parka çıktık sohbet gayet iyiydi hatta yeni bir bayanla da tanıştık.Bayanlar konuşurken konudan bağımsiz birden bire " sen psikologa gidecektin ya ne oldu, nasıl geçti." dedi önce afalladım sonra memnun kalmadığımı bir daha gitmeyeceğimi söyledim..ama hiç tanımadığım bir insanın yanında böyle demesine de çok bozuldum.Sizce ne yapmaya çalışıyor, derdi ne? onunla konuşmalı mıyım bu durumu?
Hemencecik şu an da arana mesafe koymalısın. Umarım eşinle arandaki cinsel Muhabbetlerden falan bahsetmemişsindir. Ben nedense kötü bir şey düşündüm bu olaydan.İyi akşamlar hanımlar. 9 ay önce bir siteye taşındık, taşındığımız gün karşı komşum çok sıcak davrandı ve sonrasında arkadaş olduk. benden bir yaş büyük güler yüzlü, konuşkan biri. zamanla birbirimize gidip gelmelerimiz arttı , paylaşımlarımızda doğal olarak arttı. ama son zamanlarda bir tuhaf davranıyor.Benim eksiğimi arıyor ve bununla mutlu oluyor gibime geliyor.cuma günü ortak arkadaşımızı ve onu kahveye çağırdım bana pek bi samimiyetimin olmadığı X' i de çağırmamı söyledi. benre aradım bayan gelirim dedi ama gelmedi. sonrasında arayıp özrünü iletti,neden gelemediğini de söyledi. Buraya kadar sorun yok ama sonrasında Bir saat sonra komşum kapıya gelip "X'i kahveye çağırdımda o gelecek kahven var mı, istersen sende gel "dedi. Ben gitmedim akşamına da watsap durumuna "Aslında kimse meşgul değildir , sadece önceliği siz değilsinizdir" yazılı durum paylaştı. çok önemsemedim ama bugun ki yaptığına bozuldum.Geçen ay psikologa gittim, bunu da onunla paylaştım. eşiyle probleminden bahsedince "iyi bir psikolog varmış ben gidicem memnun kalırsam sende gidersin." demiştim. aradan bir ay geçti ben gittiğimi bile unuttum neyse bugün 3 kişi parka çıktık sohbet gayet iyiydi hatta yeni bir bayanla da tanıştık.Bayanlar konuşurken konudan bağımsiz birden bire " sen psikologa gidecektin ya ne oldu, nasıl geçti." dedi önce afalladım sonra memnun kalmadığımı bir daha gitmeyeceğimi söyledim..ama hiç tanımadığım bir insanın yanında böyle demesine de çok bozuldum.Sizce ne yapmaya çalışıyor, derdi ne? onunla konuşmalı mıyım bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?