Patavatsız Lise Arkadaşı

yok asıl sorun ne yaparsaniz yapın kendini sizden üstün görmesi. uzaktan akrabam olan bı kız var. ara ara yazar, üstünlük taslar akıl verir küçümser sonra yalnızlığıyla başbaşa kalır.

nasada astronot olsaniz, boyunuz kadar ergen cocugunuz olsa, trilyoner ve dört dortluk bi adamla evlenmeniz bile yetmez. çünkü o herzaman en iyisine layik en yücedir. eger siz ondan ustun durumdaysaniz kesinlikle onun gibi iyilerin kaderi kötüdür, kötü insanlara hep iyi seyler olur :KK70::KK70:

bana ilginç geliyolar ya oturup izliyorum. cok acayipler :KK70:
O kadar çıldırmamıştır diye umuyorum :)

Balık baştan kokar misali, başlangıç böyleyse devamı pek hayırlı gelmedi.

Evet o erken evlendi çünkü lisede öğretmeniyle sevgili olduğu dedikodusu çıkınca apar topar evlendiler.
Hala o konunun detaylarını bilmem çünkü merak etmedim hiç.
Patavatsizmis diye dusunuyordum ta ki hocasiyla sevgililik durumuna kadar.Kendini cok akilli zannediyor ki size boyle bir soz soylemis.Lisede okurken hocasiyla sevgili olmak duyuluncada evlenmek,karsinizda bu erkencilik konusunda master yapmis biri duruyor. E haliyle ovunmek istiyor. Cok bunalirsaniz bu konu uzerinden yuruyun. Safa yatip sadece lisede ogrenci oldugunuzla baslayin devami gelir zaten. En guzeli bu zamana kadar yoklugunu hissetmiyordunuz bundan sonra da olmasin.

O kadar çıldırmamıştır diye umuyorum :)

onların kodu bozuk kodu :D

o kız hala bana acıyo ya ilginç bı şekilde. napalim herkes onun kadar mükemmel yaratilmiyo. arada benim gibi eksikler de çıkıyo :D

duracağı yeri bildireceginize eminim ama bilincsiz yaptığını dusunmeyin. kasıtlı yapiyodur.

Patavatsizmis diye dusunuyordum ta ki hocasiyla sevgililik durumuna kadar.Kendini cok akilli zannediyor ki size boyle bir soz soylemis.Lisede okurken hocasiyla sevgili olmak duyuluncada evlenmek,karsinizda bu erkencilik konusunda master yapmis biri duruyor. E haliyle ovunmek istiyor. Cok bunalirsaniz bu konu uzerinden yuruyun. Safa yatip sadece lisede ogrenci oldugunuzla baslayin devami gelir zaten. En guzeli bu zamana kadar yoklugunu hissetmiyordunuz bundan sonra da olmasin.
O konuda konuşmam, sonuçta 20 yıl geçmiş. Bel altı vurmak olur.

O konuda konuşmam, sonuçta 20 yıl geçmiş. Bel altı vurmak olur.

onların kodu bozuk kodu :KK70:

o kız hala bana acıyo ya ilginç bı şekilde. napalim herkes onun kadar mükemmel yaratilmiyo. arada benim gibi eksikler de çıkıyo :KK70:

duracağı yeri bildireceginize eminim ama bilincsiz yaptığını dusunmeyin. kasıtlı yapiyodur.
Mümkündür :)
.

Engellemeyin ama görüsmeyin de.Aptal degilse anlar.Size bu söylenen lafın altında cekememezlik de var.Üniversiteye falan gidemediyse,içinde kalmıştır.

Engellemeyin ama görüsmeyin de.Aptal degilse anlar.Size bu söylenen lafın altında cekememezlik de var.Üniversiteye falan gidemediyse,içinde kalmıştır.

Böyle insanlar her yerde var. Önemli olan nasıl bir üslupla söylediği. Bir daha aynı şeyi yaparsa usulüyle cevap verin. Çok da ağır bir şey değil ama bir cevabi hakeden bir yorum olmuş. Herkes kendi hayatından sorumlu o yüzden kimseyi ilgilendirmez. Engellenecek irtibatı kesecek kadar abartı gelmedi.

İyi akşamlar hanımlar;
Lise arkadaşım beni sosyal medyada bulmuş, karşılıklı takipleştik.
Bir ara buluşalım deyince olur dedim. Fakat bugün telde sohbet ederken "çocuk için de, üniversite için de çok geç kalmışsın. Ben çocukları büyüttüm bile, lise çağındalar "minvalinde bir konuşma geçti aramızda.
Ben bu tavrına sinir oldum. Her yerden engellesem ayıp/abartı olur mu?
övünüyor aklınca XD
ya güzel bi video vardı bununla ilgili dur bulursam paylaşcam

Böyle insanlar her yerde var. Önemli olan nasıl bir üslupla söylediği. Bir daha aynı şeyi yaparsa usulüyle cevap verin. Çok da ağır bir şey değil ama bir cevabi hakeden bir yorum olmuş. Herkes kendi hayatından sorumlu o yüzden kimseyi ilgilendirmez. Engellenecek irtibatı kesecek kadar abartı gelmedi.
Ben de beklemeye karar verdim.

Merhaba, ben olsam direkt silerim başlamadan...

Hayat kısa vaktimiz ise sınırlı beni olumsuz duygulara sevk edecek kimseyle vakit kaybedemem açıkçası.

Ona neymiş? Hadsiz bence.

Merhaba, ben olsam direkt silerim başlamadan...

Hayat kısa vaktimiz ise sınırlı beni olumsuz duygulara sevk edecek kimseyle vakit kaybedemem açıkçası.

Ona neymiş? Hadsiz bence.
Yüzyüze görüşmeyi düşünmüyorum şimdilik..

Back
X