Bugün kurumda bir olay oldu. Olayi yaşadığım kisinin önümüzdeki hafta doğum günü kurumdakiler öğretmenler odasinda kutlayacak. Ben hic istemiyorum katılmayı yaptigi ayıptan dolayı ama kutlamazsam da kötü olan ben mi olurum diye düşünüyorum is ortamında gerilmek doğru değil fakat olayı anlatayım.
Kuruma yeni girdim 2 hafta oldu hicbir öğrenciyi tanimiyorum dogru düzgün öğretmenler odasinda dosyalarina bakıyordum bilgi almak icin. Bu sirada odada 4 kisiyiz. Ortamda korona asi vb. muhabbet dönüyor digerleri arasinda brn dosyalara bakıyorum, arkadasima dedim ki benim kameram iyi cekmiyor senin telefonundan cekebilir miyim o da tabi dedi verdi sonra diğer öğretmenden de ders kitabı ödünç almıştım ihtiyacı olur diye "Hocam ben size kitaplarınızı vereyim"dedim. Bu kisi de oradan atladı "Sen niye muhabbeti bölüyorsun az önce de aynini yaptın sen öğretmensin sıranı bekle dedi" inanın nasıl şok oldum, bozuldum ve utandım anlatamam. Bana sorsanız ben haklıyım derse 5 dakika kalmış ben öğrenciler hakkinda bilgi almaya calisiyorum bu arkadas boş boş korona muhabbeti yapıyor asi su zaman bulunur bu zaman bulunur diye. Bir yandan da muhabbeti bölmekle hata yaptım galiba ben haksizim diyorum simdi ben sırf ortam bozulmasın diye doğum gününe katılmak zorunda miyim ?