Paten ve Kaykay

küçükken kaykayım vardı ve kimse bana şöyle böyle yapacaksın demeden göstermeden ustalaşmıştım, çok hızlı gider, yokuş aşağı uçar, hoplar zıplardım. çünkü son derece kolay ve zevkli. ama patene bir türlü alışamadım. o ince demirin üzerinde dengede durup bir de buz üstünde kaymak, zor, elbet bana göre, herkesin yeteneği farklıdır.

paten çok kolay bence, kaykay daha sakat gibi geliyor.
patenin mekanızmasını çözdüğün anda düşme ihtimalin azalıyor.
buz pateninden bahsetmiyorum bu arada, o biraz daha sakat gibi.

benim oyum patenden yana!

küçükken kaykayım vardı ve kimse bana şöyle böyle yapacaksın demeden göstermeden ustalaşmıştım, çok hızlı gider, yokuş aşağı uçar, hoplar zıplardım. çünkü son derece kolay ve zevkli. ama patene bir türlü alışamadım. o ince demirin üzerinde dengede durup bir de buz üstünde kaymak, zor, elbet bana göre, herkesin yeteneği farklıdır.

ben normal tekerlekli patenden bahsediyorum tatlım kaykay kolay diyosun yani öylemi ama simdi yaşım ilerledi balerinim ama yinede ne kadar öğrenebilirim kestiremiyorum zorlanırmıyım falan

paten çok kolay bence, kaykay daha sakat gibi geliyor.
patenin mekanızmasını çözdüğün anda düşme ihtimalin azalıyor.
buz pateninden bahsetmiyorum bu arada, o biraz daha sakat gibi.

benim oyum patenden yana!

bencede paten daha eğlenceli gibi görünüyo ama kaykaydan daha zor gibi aynı zamanda

tekerlekli paten istiyorum buz pateni her istediğinde aa canım sıkıldı gidip bi paten kayıyım diyebileceğin bişey değil gibi kaykayla tekerlekli paten daha uygun bana

büyükşehirdeyseniz gidebilirsiniz buz patenine,daha asil hem,ben buz pateni isterdim kendi adıma.
bayan olarak da kaykay yerine paten derim...

paten çok eğlenceli :) ama bir de kaykayı denemek istiyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta okul döneminde her ikisinide kullandım. İkiside eğlenceli ama paten kesinlikle daha eğlenceli. O zamandan sonra hiç kullanmamıştım. Ama şuan tekrar başladım. Bir kaç ufak ayrıntı ile çok rahat kullanılabilir. :)

4 yıl paten kullandım. Harika bir şey bana kendimi özgür hissettiriyordu.:))
Şimdi görüyorum kayanları aklıma kendi hallerim geliyor.
Paten almakla çok iyi düşünmüşsünüz. Yokuş, taşlık, düz yol fark etmez. Acemiliği en fazla 1 hafta sürüyor.
Keyfi zorluğunun yanında hiç.. Hem de harika bi spor. Vucudumu güzel şekle sokmuştu.

Sonne'ye bende katılıyorum patenle vücudunuzu forma sokabilirsiniz gerçekten. abec yüksek ve yumuşak tekerlekli bir pateniniz varsa rüzgara karşı koymanın eğlencesini yaşayabilirsiniz. Yazarken bile heycanlandım.:52:

Back
X