tamam sağol.bak bu anlattığın iyi oldu.o zaman senin sevgilinin sana uyguladığı taktiği uygularım ben de.olmadı düzelmedi mi o zaman diğer arkadaşların dediğini yaparım ayrılırım.canım bak benim ilişkimde bende böleydim.. yani sewqilinin yaptıqı qibiydim.. sewqilimin bana tekrar qeleceqini benden haksızda olsam özürdileyeceqini bildiqim için herseyi yapardım.. ama şimdi... yapamıorum.. çünki oda anladı we haklı olduqu zaman özürdilemedi ws ws.. we ben akıllandım açıkcası o konularda kuzu qibi oldum.. sende öle yap kendini qerckten haklı hissediosan bırak arama. dayanamam diosan ya en basiti kontörünü bitir istesende arayamazsın ozaman.. o eqer seni qercekten sewiosa hatasını anlar we arar..
yani bu benim kendi yasadıqım we kendi düşüncem canım..
cnm evet aynı şehirdeyiz.ne yazık ki 2 ,işte çalışıyo babası yok ve evi o geçindiriyor bunları bahane ederek buluşmaya vakit bulamadığını söylüyor beyefendi.Çok üzgünüm çoookne yazık ki telefonda ayrılıp barışıyoruz.3.ayrılığımızda görüşmeye fırsatımız oldu.düşün artık.senağlamayüzyüze olunca dayanamayıp barıştık.zaten buluşma engelimiz olmasa kavgamız da olmayacak.en çok ondan kavga ediyoruz.siz aynı şehirdemisiniz ? 2 ayda 1 kere görüşmek nasıl oluyor ya ?
peki siz hep telefonda mı ayrılıp ; barışıyorsunuz ?
cnm evet aynı şehirdeyiz.ne yazık ki 2 ,işte çalışıyo babası yok ve evi o geçindiriyor bunları bahane ederek buluşmaya vakit bulamadığını söylüyor beyefendi.Çok üzgünüm çoookne yazık ki telefonda ayrılıp barışıyoruz.3.ayrılığımızda görüşmeye fırsatımız oldu.düşün artık.senağlamayüzyüze olunca dayanamayıp barıştık.zaten buluşma engelimiz olmasa kavgamız da olmayacak.en çok ondan kavga ediyoruz.
emin misin görüşeceğiniz de kavgalarınızında biteceğinden....evlenmeye nasıl karar verdiniz telde mi?
ne kadardır birliktesiniz?
en azından bu kadar sık kavga etmeyiz.onu demek istiyorum.evlenmeye de telde karar verdik evet.o karar verdi kendince.2 aydır çıkıyoruz.ama tanışıyorduk zaten- önceden de.
canım zormuş evet durum... ama sana şunu söyleyeyim onun seni sevdiğinden daha çok sevme onu... bizim de tartışmalarımız buluşma nedeniyle çıkardı genellikle... tabii sizin ki gibi değildik ... 2 yıl sürdü ilişkimiz ve hiç ayrılmadık bu zaman diliminde... ve ayrılma nedenimiz hep benim emek vermem ... yani o beni benim onu sevdiğim kadar sevmediği için emek veren bendim ... ve o bundan rahatsızlık duyduğunu ; beni sürekli üzmek istemediğini söyledi...
demek istediğim ; emek veren kaybediyor ... onun biraz emek vermesini sağla... vermiyorsa ; birşeyler eksiktir... yani 2 işi varmış ; buluşma için bişey diyemeyeceğim ama en azından o seni arasın... eğer bunun eksikliğini hissetmiyorsa zaten sorun vardır ...
umarım anlatabildim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?