Patlamak üzereyim :((

PinkKimberly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
9
9
1
Cocukluk arkadasımla aramizda cok kuvvetli bi bağ var. Hatta tanımlayacak olursam, yaşayabilecegım en derin aşkı yaşıyorum. Esinden ayri bi cocuk annesiyim. O ise evli.. 4 yıldır bu imkansız aşkın icinde cebellesiyoruz. Defalarca ayrilmayi denedik. Hatta son 1 yilimiz birbirimizden uzak durarak gecti. Vicdanlarimiz asla el vermiyo bu duruma cunku.ikimizde inancli ve vicdanli insanlariz. Sonumuz yok biliyoruz. (Ama Onun bir gun kavusacagimiza dair hep bi umudu var. Gece gunduz dua ediyo) Fakat 1 ay once dayanamayip tekrar gorusmeye basladik. (Özlemden gebermek uzereydik cunku) nasıl bir hasret nasıl bir acı tarifini anlatamam. Ikimizde 1 yil boyunca nefesimizi tutmus sanki yeni yeni almaya basliyomus gibiydik. Taa ki o geceye kadar... iki gece once kâbusumdan ağlayarak uyandim hickiriklarla. Bekarken boyle kabuslari cok yasardim ama uzun yillardir olmamisti. Gercekti sanki. Bisi beni gelecekte yasayacagim bi sahnenin icine birakmis gibiydi. Ruyamda bu yasak iliski ortaya cikmis. Herkes, butun ailem basima toplanmis. Bagirip cagirip, benim yasadigimi baska bi kadina nasil yasatmaya vicdanimin el verdiginin hesabini soruyodu. Elimden telimi aldilar. Ve beni artik buralardan donmemek uzere gondereceklerini soylediler. Baskasinin yuvasini yikmaya hakkim olmadigini bagira cagira yuzume vurdular. Ben olup biteni ona anlatamadan ondan ansizin koparilmanin vermis oldugu feryatla aglarken hickiriklarla uyandim :( ve ilk isim bi ses kaydi hazirlamak oldu o an. Aglayarak artik devam edemeyecegimi felaketimizi ruyamda gordugumu hic bu kadar utanip korkmadigimi anlattim. Tabii sabah kaydi dinlediginde cok kotu oldugunu Ne diyecegini bilemedigini yazmis. Simdi iki gundur beni sakinlestirmek icin sasirmis durumda. Deli gibi sesimi duymak istiyo. Konusamiyorum. Ondan benden uzak durmasini artik bu duruma dayanamadigimi soyledim. Fakat bunu asla yapamayacagini bildigimi soyluyo. Tamam arada sesini duyayim her zaman yazmiyim ama gitme ne olur diyo. Kalbim paramparca :( aglamaktan gozlerim kan canagi. Her hücrem deli gibi onu isterken boyle onsuz kalmak zorunda olmak... geberiyorum yaa geberiyorum...

Evli bir erkekle beraber olmakda ne be yazık degilmi onun karısına diyecek birsey bulamaıyorum cok ozlemisde fln önce bosansın sonra özleşirsiniz ayıp ayıp edep yahu sizde bayansınız bu durumda olsanız ne yasardınız dusundunuzmu madem asıksınız neden bosanmıyor szle evlenmiyor soyelenecek cok sey varda neyse banlanmak istemiyorum :s

İnançlı olmanın bu duruma engel olduğunu düşünüp bu çirkinliğe devam edip sonrasındaysa vicdandan bahsetmek nasıl oluyor hanımefendi? Erkek arkadaşınız eşinden ayrılsın bari böylece sahte vicdanınızı susturmuş olursunuz. Yaşadığınız şeyleri başka bir kadına yaşatırken sizi yerle bir eden şeyin herkesin öğrenmesi ihtimali da çok manidar.

Topa tutulacaksınız şimdi!
Adamın sizinle kavuşmak için dua etmesi kısmını anlamadım ben. Karısının ölmesi için falan mı ediyor duayı? Bu ilginç geldi bana.
Neyse, dediğiniz gibi sonu olmayan bir ilişki. Ama karısına da acıdım. Siz olmasanız başkasını bulacak bu adam. Evlilikleri bitmiş, haberi yok. Ya da belki de farkında ama bilerek ya da çaresiz hissedip ayrılmıyor. Ama her halukarda berbat ötesi bir durumun içindesiniz!

Rüyanız her şeyi söylemiş. Özür diliyorum ama az bile görmüşsünüz rüyanızda.
Gerçekten böyle bir durum yaşamışken başkasına yaşatmak acıtmıyor mu canınızı? Anladığım kadarıyla biri de sizin yuvanızı yıkmış mesela ona ne kadar kızdığınızı hiç hatırlıyor musunuz?

Adam aşkından geberen düzgün bir adam olsaydı eşine olanı biteni anlatıp kadıncağızı böyle bir duruma sokmadan boşanır gelirdi size değil mi?

Cocukluk arkadasımla aramizda cok kuvvetli bi bağ var. Hatta tanımlayacak olursam, yaşayabilecegım en derin aşkı yaşıyorum. Esinden ayri bi cocuk annesiyim. O ise evli.. 4 yıldır bu imkansız aşkın icinde cebellesiyoruz. Defalarca ayrilmayi denedik. Hatta son 1 yilimiz birbirimizden uzak durarak gecti. Vicdanlarimiz asla el vermiyo bu duruma cunku.ikimizde inancli ve vicdanli insanlariz. Sonumuz yok biliyoruz. (Ama Onun bir gun kavusacagimiza dair hep bi umudu var. Gece gunduz dua ediyo) Fakat 1 ay once dayanamayip tekrar gorusmeye basladik. (Özlemden gebermek uzereydik cunku) nasıl bir hasret nasıl bir acı tarifini anlatamam. Ikimizde 1 yil boyunca nefesimizi tutmus sanki yeni yeni almaya basliyomus gibiydik. Taa ki o geceye kadar... iki gece once kâbusumdan ağlayarak uyandim hickiriklarla. Bekarken boyle kabuslari cok yasardim ama uzun yillardir olmamisti. Gercekti sanki. Bisi beni gelecekte yasayacagim bi sahnenin icine birakmis gibiydi. Ruyamda bu yasak iliski ortaya cikmis. Herkes, butun ailem basima toplanmis. Bagirip cagirip, benim yasadigimi baska bi kadina nasil yasatmaya vicdanimin el verdiginin hesabini soruyodu. Elimden telimi aldilar. Ve beni artik buralardan donmemek uzere gondereceklerini soylediler. Baskasinin yuvasini yikmaya hakkim olmadigini bagira cagira yuzume vurdular. Ben olup biteni ona anlatamadan ondan ansizin koparilmanin vermis oldugu feryatla aglarken hickiriklarla uyandim :KK43: ve ilk isim bi ses kaydi hazirlamak oldu o an. Aglayarak artik devam edemeyecegimi felaketimizi ruyamda gordugumu hic bu kadar utanip korkmadigimi anlattim. Tabii sabah kaydi dinlediginde cok kotu oldugunu Ne diyecegini bilemedigini yazmis. Simdi iki gundur beni sakinlestirmek icin sasirmis durumda. Deli gibi sesimi duymak istiyo. Konusamiyorum. Ondan benden uzak durmasini artik bu duruma dayanamadigimi soyledim. Fakat bunu asla yapamayacagini bildigimi soyluyo. Tamam arada sesini duyayim her zaman yazmiyim ama gitme ne olur diyo. Kalbim paramparca :KK43: aglamaktan gozlerim kan canagi. Her hücrem deli gibi onu isterken boyle onsuz kalmak zorunda olmak... geberiyorum yaa geberiyorum...
Pardon inançlı insanlarız mi dediniz şaka mı bu? Vallahi ölün geberin yanın kül olun çokta önemli yani! Ayrıca o kadın bunları bilse sizden 10 kat daha fazla acı çeker emin olun.

Ne yapmamızı bekliyorsunuz bizden size şak şak mi yapalım ah vah mi diyelim? Geberiyorum derken gerçekten ikiniz de geberip gitseniz ne güzel olur dimi.

İğrenç insancıklar sizi inşaAllah rüyan gerçek olur da senin 10 mislini o pislik yaşar ikiniz de pisliğiniz de boğulursunuz.

Nesi imkansız ben anlamadım.
Adam düpedüz karısını çocuklarını aldatıyor.
Eğer birazcık onuru gururu varsa kadından boşansın hem o kadın kurtulsın hem de siz doya doya üstünüzdeki ahları yaşayın...
Çok zor değil, imkansız değil.
Eğer sizi sevse çoktaaannn kadınla boşanmıştı zaten.

Hayırdır sizin oralarda bosanma diye bişey yokmu
Anlattığınız gibi ölüp geberen adam evdeki karısını gözğ falan görmez
Ya ruyanızda tamda olabilecekleri yasamıs az bile görmüşsünüz

Birde nasıl bir vicdan inanç var tövbe ya rab zina nedir bilirmisinz
Hemde yazmissnz kendine yapilmiş bişeyi nasıl yaparsınız
Ne yani size" cok seviyorsanız bu iğrençliğe devam edin bence"filan mi Diyelim
Nasil hala vok seviyorum geberıyorum yazabiliyosunuz pes!
Ha bu arada uzak tutmak isteyn insan herseyini degiştirir once numarasını !!

Hepinize toplu cvp vermek icin yine konum uzerinden yaziyorum. Icinde bulundugum durumun farkindayim. Ayrica kimseden akıl almak icinde yazmadim. Zira bu durumun akıl alacak bi tarafi yok. Sadece keske bu kadar kırıcı olmasamıydınız diyorum. Icimi Allah biliyor ya ben ona sığınıyorum. Kimse kimsenin yasadigini bilemez o yuzden belki buraya yazmam buyuk hataydı. Ama yinede sizden bela yerine keske dua almis olsaydim.( bu durumun son bulması icin) Hepinize iyi geceler. Rabbim insallah sizi boyle bisiyle sinamaz...
Zeytin yağı gibisiniz mübarek nasıl da üste çıktınız kendinizi haklı gördünüz pes ! Elin adamıyla gönül eğlendir üstelik evli barklı ne yapalım yani hiç mi vicdanınız yok sizin yazıklar olsun bari yaptığınız pisliğe dini alet etmeyin. Sen o adamla konuşurken karısının ne halde olduğunu hiç dusunmusmuydun yazık günah ya.

Bir yuvayı yıkıyorsunuz sizi tebrik ediyorum madalyam olsa onu da takardım. İçimden o karaktersiz herife ne küfürler ediyorum buraya yazsam süresiz ban yerim. Siz dediniz geberiyorum diye e buyrun geberin tutan mı var sizi?

Back
X