Patlamak üzereyim :((

Yani boyle santimantalistce anlatinca yasadiginiz etik olmayan duruma insanlar kiyamam sana, uzulme bacim vs diyecekler mi sandin anlamadim. Madem bu kadar ask var ortada gebermeye, yakarmaya varana kadar adliyeye gitsin beyefendi bosansin.

Yani ne diyeyim ki ben o adi pislik adamla evli hiç birşey den haberi olmayan kadın ve çocuklarına üzüldüm :KK43: konu sahibi bir gram umrumda değil yazık günah değil mi bir de aynı şeyleri ben de yaşadım diyor utanmaz şey :/
KADININ KENDI COCUGUDA VARMIS KENDI COCUGUNA DA UZULDUM YAZIK ZATEN OLAN COCUKLARA OLUYOR KENDISINE SORMAK LAZIM SENIN BOYLE BIR ANNEN OLSUN ISTER MIYDIN DIYE:sinirli::sinirli::sinirli:

Her halti yapip sonra dua falan diyen kesim gercekten itici ve komiksiniz hayir bu kadar dinden bahsedip zina yapmakta nedir ... Neyse hangi din olursa olsun ahlak baska birseydir bugun karisini aldatan seref.z yarin aynisini sozede yapar

Baska erkek yokmus gibi neden evli erkek?
Çünkü onlar bekar onlar namuslu kim ister (konu sahibinin karakterinde ki kadınlar/erkekler )öyle adamı aaaa evli adam dururken bekarı kim naaapsın. O istedi burada salya sümük ağlayalım onunla ona maşa tutalım ah vah edelim zannetti de istediğini bulamayınca fırça atıp gitti.

Memlekette adam kalmadı sanki ? Adam sizi seviyor olsaydı sizinle evlenirdi ya da ilk hoşlanma anında boşanma kararı alırdı.Neden boşanmadı ? Niye boşansın ki hem karısı var hem sevgilisi adam gayet midesizin teki.Sizinle istediğini yapıyor eve gidince karıcım seni çok seviyorum canım karım :) adamın gözünde değeriniz bu .Sizin gibi kadınlardan korkuyorum Evli erkek daha çekici geliyor tabi ;) Allah kitap diyorsunuz bi de açın kuranda sizi kapsayan yerleri okuyun Allah korkun olsaydı başka bir kadına bunu reva görmezdiniz Allah ıslah etsin sizi,İnşallah herkes öğrenir rezilliğinizi.

ucuz kadınların verdiği basit heyecanlara "aşkından gebermek" deniliyorsa ...... Çok sinirlerim bozuldu. Aldatılma acısını yaşamış biri olarak hiç ders almamış konu sahibi.Ömür boyu vicdan azabı çekmeye mahkum.

Hepinize toplu cvp vermek icin yine konum uzerinden yaziyorum. Icinde bulundugum durumun farkindayim. Ayrica kimseden akıl almak icinde yazmadim. Zira bu durumun akıl alacak bi tarafi yok. Sadece keske bu kadar kırıcı olmasamıydınız diyorum. Icimi Allah biliyor ya ben ona sığınıyorum. Kimse kimsenin yasadigini bilemez o yuzden belki buraya yazmam buyuk hataydı. Ama yinede sizden bela yerine keske dua almis olsaydim.( bu durumun son bulması icin) Hepinize iyi geceler. Rabbim insallah sizi boyle bisiyle sinamaz...
Konunuzu silip buraya cevap yazamazsınız Mune Mune
Yasak aşkınızı anlatıp dua beklemeniz de enteresan olmuş.

ucuz kadınların verdiği basit heyecanlara "aşkından gebermek" deniliyorsa ...... Çok sinirlerim bozuldu. Aldatılma acısını yaşamış biri olarak hiç ders almamış konu sahibi.Ömür boyu vicdan azabı çekmeye mahkum.
Adam ne aşkından geberecek adam kandıriyo bunu.askindan geberen adam karısını boşar o 4 senede. Böyle adamlarda kadınlarda yerin dibine girsin. He böyle okuduğumuz her hikâyede de adam karısıyla mutsuz birşey yaşamıyorlar boşanmaya da bi engeli oluyo falan filan işte :sopa:

Adam ne aşkından geberecek adam kandıriyo bunu.askindan geberen adam karısını boşar o 4 senede. Böyle adamlarda kadınlarda yerin dibine girsin. He böyle okuduğumuz her hikâyede de adam karısıyla mutsuz birşey yaşamıyorlar boşanmaya da bi engeli oluyo falan filan işte :sopa:
Hatta 4 yıl için de aşkından geberen adam 1 2 çocukta yapıyor karısıyla bunların hepsi mutsuzluktan yani dimi. Konu sahibini yılın sazani hatta 4 yılın sazani ilan ediyorum çünkü bu yalanlarla yaşamak onlara inanmakta çok üstün zeka ister konu sahibinde bolca var o üstün zeka dan!

Hatta 4 yıl için de aşkından geberen adam 1 2 çocukta yapıyor karısıyla bunların hepsi mutsuzluktan yani dimi. Konu sahibini yılın sazani hatta 4 yılın sazani ilan ediyorum çünkü bu yalanlarla yaşamak onlara inanmakta çok üstün zeka ister konu sahibinde bolca var o üstün zeka dan!
Kesinlikle öyle adamın karısına çocuklarına çok üzülsün allah yardımcıları olsun boylelerinide halkin eline vericen ne yapıyorlarsa yapsinlar

Senin yuvani bozan, evladını yuvasız bırakan eski şeref haysiyet yoksunu , boş teneke eski kocan ile metresinin yerini almış görünüyorsunuz ikinizde. Aynı özellikleri taşımak nasıl bir duygu ?

Metres olmak nasıl bir duygu ?

Akilsizlar , boşanmak denilen şeyi niye yapmıyormuş o günahkar ellerini kaldırıp dua edene kadar..

Evladiniza yazık ne baba karakterli ne anne. Bu hikayede tek masum var evdeki kadın ve yavrular. Onların ahinda boğulun.

Ya nasıl bir inanç sizinki anlamış değilim. inançlıyim deyip bütün yaptıklarınızı aşkından geberiyorum lafı altında anlatmanizda ayrı komik. Olan o eşe ve çocuklara oluyor ne yazık ki. Allah ıslah etsin boylelerini.

Adam cok sevse gercekten aşık olsa 40 kere bosanma davasi acardi ..Evinde esiyle cocuklariyla eş dostla takiliyordur..Sizi de canı cekince kullanıyordur rezil insan..Tabi siz de onunla aynı sıniftansiniz..Ilginc olan yasadiginizi baska kadina yasatma çabası sanirim intikam aşkı..psikologa gidin..

ülkede her haltı din iman kisvesiyle örtmeye kalkmak da moda oldu.
her bi haltlar yiyen dine sarılıyor. ben şöyle inançlıyım böyle ibadet ederim filan.. sanki millet aa inançlıymış iyi o zaman diyecek.
yapmayın bunu.
hakikaten insanlarin yuzu kizarmiyor da bunu soylerken. nasil bi zayiflik bu, nasil bi nefse yenik dusmedir bu. insan dua etmeye utanir duruma dusecegine bide dini kullanip sempati kazanmaya calismalar falan.
konu sahibi, sacmalamayin.

Valla ben böle kocaman neon lambalı bir tabelaya koca harflerle bişey yazmak istiyorum şuan ama banlanırım öle edebiyat parçalamakla olmuyor bu işler inşallah biri öğrenip sizi rezil eder gerçi pek rezillik hissedeceğinizi sanmıyorum hayatınız rezillik yaparak geçmiş sizin öğrenilirse de yarabbi şükür deyip başka evli koca avına çıkarsınız

Back
X