- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
İşinizden neden ayrıldınızArkadaşlar merhaba biraz saçma bir konu ama gerçekten çok sıkılıyorum.
Bundan 3 ay önce nisnalandim isimi bıraktım bu sebepten evdeyim ve o kadar çok sikilsıkılı ki neyle ugrasmam gerek nasıl vakit gecirebilirim
Çalışma saatlerim çok uygun değildi nişanlım istemediNişanlanınca neden işi bıraktınız?
Kurslara gidin, hobiler edinin, sosyalleşin.
Nişanlım istemedi canimİşinizden neden ayrıldınız
Çalışma saatlerim çok uygun değildi nişanlım istemedi
İhtiyac konusunda bütün eksiklerimi tamamlamıştım kişisel olarak ihtiyacalarimi da nişanlım karşılıyor calismami kendisi istemediAsıl nişanlıyken çalışıp evinize ihtiyaçlarınızı almanız gerekmiyor muydu
Hayır iş aramıyorum mesleğim haricinde bir işle uğraşmak istemiyorum zaten ama nisan surecince izin alabilmekte sıkıntı oluyordu düğünden sonra nasipse dükkan açmayı dusunudüşünO zaman çalışma saatleri uygun olan bir iş arıyorsunuzdur muhtemelen. Bulunca sıkıntı geçer diye tahmin ediyorum.
Nişanlı istemedi diye işten ayrılmak şu dünyada yapılacak en büyük hatalardan biri. Geçmiş olsun.
Öyleyse evde dinlenin, nişanlınızın/eşinizin iş hayatınıza müdahale edip eve tıkaması ne kadar doğru size kalmış.İhtiyac konusunda bütün eksiklerimi tamamlamıştım kişisel olarak ihtiyacalarimi da nişanlım karşılıyor calismami kendisi istemedi
Evet biraz öyle oldu ama bırakmayı ben de çok istedim fiziksel ve psikolojik olarak çok yorulmustum birde isteme söz nişan derken kaldiramadim bıraktımÇalışmaya alışkınsanız evde yapamazsınız.
Ayrıca her kadının ekonomik özgürlüğü olmasından yanayım.
Kimseye sizi kısıtlama yetkisi vermeyin Allah pişman etmesin diyim. Madem sıkılisıkılıyorsunuz nisanliniza sorun bakalım bunun için size bi tavsiyesi vardırNişanlım istemedi canim
Biraz dinlenin,sonra başka bir işe başlarsınız yeniden.Evet biraz öyle oldu ama bırakmayı ben de çok istedim fiziksel ve psikolojik olarak çok yorulmustum birde isteme söz nişan derken kaldiramadim bıraktım
Babanızın evindeyken nişanlınızdan kişisel ihtiyaçlarınız için para almanızda enteresan geldi.İhtiyac konusunda bütün eksiklerimi tamamlamıştım kişisel olarak ihtiyacalarimi da nişanlım karşılıyor calismami kendisi istemedi
Sizde istediyseniz çıkmayı bence sorun yok, kursa gidebilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz , hobileriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Çalışmaya alışkın olduğunuz için sıkılmanız gayet normal. Ama ihtiyaçlarınızı niye nişanlınız karşılıyor ki madem sizde istediniz çıkmayı babaniz karsilayabilir.Evet biraz öyle oldu ama bırakmayı ben de çok istedim fiziksel ve psikolojik olarak çok yorulmustum birde isteme söz nişan derken kaldiramadim bıraktım
Isı birakmani ben istedim diye böyle düşünüyorBabanızın evindeyken nişanlınızdan kişisel ihtiyaçlarınız için para almanızda enteresan geldi.
Ne yapacağını da nişanlına sor bence belki tavsiyelerimizi de uygun bulmazNişanlım istemedi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?