Patlayacağım sıkıntıdan..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, daha önce pek çok sıkıntımı anlatıp fayda gördüğüm site ve size teşekkür ederim. Öyle daraldım ki patlayacağım.. Ne yapsam ki? Yalnızım konuşacak kimse yok.. Bıktım yalnız olmaktan, ne zaman mutlu olacağım? Bişey yapmak istemiyorum, film izlemek.. şu bu..

Patlama anlat açılırsın belki biraz.

Patlama anlat açılırsın belki biraz.

Yaş oldu 38 ben daha doğru düzgün bir kişiyle tanışmış değilim.. Mutluluk başka birine bağlı değil ama hiç doğru düzgün bişey olmayınca da garip oluyor. Mesela bu yaştakiler çoğunlukla boşanmış oluyor.. Ne bileyim işte, sadce bu değil, mutlu olmayı beklemekten bıktım.

insan hep, şu olursa mutlu olurum, bu olduğunda mutlu olacağım diyerek, hayatının büyük bir çoğunluğunu beklenti içerisinde tüketiyor. halbuki bazen yolda geçirilen zaman, ulaşılan yerden daha güzeldir.

neden şu dakikadan itibaren hayatınızın güzel yönlerine odaklanıp, mutlu hissetmeye başlamayasınız ki? hayatınızda her şey mi kötü?

Napsak pijama partisi mi yapsak :)

Reactions: mb1
Boşanmış olması kötü biri olduğunu göstermez önce karşınıza çıkan kişileri önyargısız tanıyın huyunu tavrını karakterini analiz edin size uyumlu mu sizin beklentilerinize cevap verecek birimi inceleyin belli bir yasa gelmişsiniz ama çokta geç bir yaş değil üzümün çöpü armutun sapı diyecek yaşi geçmişsiniz sadece yani seçen secintiye düşer....Hayat tek geçmiyor bunun için illede evlilik veya bir partner olmasida şart değil bir hayvan kedi veya köpek edinininanın hayatınıza renk gelecek yavru alıp onu büyütmek harika bir duygu evde film seyretmeye bile zaman bulamazsınız onunla oynarken hem sahiplenin sevapta işlemiş olursunuz

Tüyler olmasa düşünüdüm ama besleyemem.. Eskiden seçici değildim.. Hatta seçici olmamanın olumsuz yönlerini de gördüm. Yaş ilerleyince artık ne istediğini daha iyi biliyorsun olmayacak bişeye bakmıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…