Deneyin çok güzel olacak, patlıcan ve et varsa zaten yaksanız bile kötü olmuyorDaha önce hiç denemedim merak ettim doğrusu.
Ellerinize sağlık, Başarılar dilerim
Teşekkür ederim.Ellerinize,emeğinize sağlıkPatlıcan ile yapılan tüm yemekleri çok beğenirim. .Sizin tarifte çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Resimleri dosya olarak eklememişsin ,ben düzelttim sonra silinme riski oluyorBaştan tedbir alalım
Önemli değilDeneyin çok güzel olacak, patlıcan ve et varsa zaten yaksanız bile kötü olmuyor
Teşekkür ederim size de başarılar...
Teşekkür ederim.
Aslında önce telefondan ekledim ama fotoğraflar büyük olduğu için kabul etmedi ben de link olarak ekleyiverdim. Bunun için de ayrıca teşekkür ederim. İlk katılım acemilik malum
Teşekkür ederim, biraz uydurmasyon oldu:)Elinize sağlık.Kızarmış patlıcanla yapılan et yemeklerini çok severim.İlk defa gördüğüm bir tarif,gayet hoş gözüküyor.Başarılar dilerim.
Evet maalesef sunum kısmı olmadı. Pişene kadar tonlarca fotoğraf çekmişim ama piştikten sonra nerdeyse hiç çekmemişimCoooook lezzetli gorunuyor. Ama sunu soylemden gecemicem keske patlicanin pismis halini daha yakindan cekseydiniz. Acikcasi gozlerim o lezzeti daha yakindan gormek istedi. Yakindan cekilmis resmi varsa ekleyin derim.
TuhhEvet maalesef sunum kısmı olmadı. Pişene kadar tonlarca fotoğraf çekmişim ama piştikten sonra nerdeyse hiç çekmemişim
Patlıcan ve ayrılmaz ıkılı bayılırım
Yarısmada basarılar
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor
.: Ellerinize sağlık gerçekten güzel bir tarif, başarılar dilerim.
Çok değişik olmuş ellerine sağlık çok ta güzel gözüküyor..
Başarılar dilerim yarışmada..
TeşekkürlerEllerinize saglik
Benimki de patlıcanı pek sevmem der ama her yaptığımda patlıcan çok güzelmiş der. Güzel olduğundan değil aslında içinin çekirdekleri çıktığı için güzel oluyor haberi yok :)Tarif tam bizlikmiş, eşimin patlıcanı, benim etim. En kısa zamanda deneyeceklerim arasına alıyorum :) Eline sağlık yarışmada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?