Sebze Yemekleri Patlican dilme (resimli)

tarifini denedik canım annneme gösteririm beğendiğim tarifleri onunda görüntüsü sunumu çok hoşuna gitmişdi denedik süper oldu:lepi: ...teşekkürler paylaştığın için kaydirigubbakcemile5 emeğine sağlık...

canim ya cok sevindim yaptigin ve begendiginiz icin
tarif icinse kendi sevdiklerimi sizlerle paylasiyorum ,sizde deneyip sevince ben daha bi mutlu oluyorrum
afiyet olsun size :)

süperrrrrr
ben zaten patlıcana bayılırımm cokacimcoook
harika bi tarif en kısa zamanda deniycemm
ellerine sağlık canımm a.s.

patlicanla yapabilicem pratik biseyler ariyordum bugun meger burda varmis cok iyi oldu. tesekkurler

canim dun denedim tarifini tadi cidden cok guzeldi
yalniz ben mi pisiremedim yoksa cok gec pisen bir yemek mi anlamadim baya bi bekletmeme ragmen firinda hala biraz sert gibiydi :sm_confused:

bunu yapmak icin guzel bi patlican gerekli canim ,kimi patlicanlar cok sert oluyo pismiyo
mesela ben kisin kesinlikle patlmicani sevmiyosum ,bunu kis patlicaniyla yapsam zannetmem iyi pisircegimi ve sevecegimi
uzei kizarana kadar ve biraz yumusayan kadar bekleyt firinda, tadinin iyi olmamasi ve iyi pismemesi patlicana baglidir anlicagin
ama cok tesekkur ettim denedigin icin

iste bu yaa harika olmus canisi patlicanim dolapta duruyor napim diyorudm bunu denicem yarin tesekkür ederim ellerine saglikgülüm..

cok guzel ve farkli..patlican yemem ben..ama gorunce cok canim cekti malz. super ustelik goruntude guzel..yaparim ben bunu tuttum tskler..

patlıcandan nefret ediyorum ama harika görünüyor...resmen canım çekti..

tesekkur ettim kizlar
begenmenize sevindim
bak denerseniz yorumlari beklerim
ama soyle guzel bi yaz patlicani olcak ,ben kisin sevmiyorum patlicani burda

gercekten nefis görünyor canimcokacimcoook
evde patlicanim var mutlaka deniycem ve ekeliycemolumunekankayizsmile
ellerine emegine saglik canimopuyorumnanaktan

dene bakalim insallah begenirsiniz
biliyosun avrupanin patlicanlarinin hic tadi olmuyo, yada bunu yaz patlicaniyla deniceksin harika oluyo ,mis gibi kokar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…