Canım merhaba
Vuslat evini değiştireceğini söylemişti.:26:Netinin olmayacağını da söylemişti:44:
Ben tatilde taşınacak sanıyordum:26:Olmadığına göre şimdi taşınma işleri ile uğraşıyor olabilir
Aaaa niye saçma olsun ne güzel sunumlar olurBen kahvaltı sunumları-masası taraftarıyım
Börekler yapıldı:44:Aslında tatlılarda yapıldı ama bayağı zaman oldu yeniden yapılabilir:26:
Pazartesi başlayalım yoksam buna da katılamıycam. Şehir değiştiriyorum sürekli bi duramadım.
Kategoriii, 'çay saati' olabilir. Veya böyle 'hafif yaz yemekleri' filan da güzel olurdu yeni tarifler öğreniriz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pazartesi başlayalım yoksam buna da katılamıycam. Şehir değiştiriyorum sürekli bi duramadım.
Kategoriii, 'çay saati' olabilir. Veya böyle 'hafif yaz yemekleri' filan da güzel olurdu yeni tarifler öğreniriz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Büyük ihtimal başlar canım
Çay saati yapıldı:26:Yaz yemekleride çok kapsamlı olur:44:
Kahvaltı masası ve sunumları nasıl olur:44:veya şerbetli tatlılar
Teşekkür ederiz canım
Bunlarda güzel olur..Aslında sütlü tatlılarda tekrar yapabiliriz:44:
Ben kahvaltı sofrasının güzel olacağını düşünüyorum:26:1 veya 2 tarif sonra klasik kahvaltı masasında sunumTabi farklı süslemeler yapılabilir.
Şöyle bir sofra hazırlamak zor olmaz diye düşünüyorum.Hafta sonları hepimizin evinde böyle özel sofralar az çok kuruluyor