Patoloji sonucu

loveandhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
656
440
Hocam kolay gelsin. Nisan ayında aşılama sonucu gebe kaldım. Mayıs ayında gebeliğimin 6. Haftasında bebeğin kalp atışlarını aldık ancak 7. Hafta ortasında kanama şikayetiyle gittiğim doktor bebeğin gelişmediğini ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi ve operasyon yapıldı. Ekte gönderdiğim patoloji raporunun anlamı nedir bebeğimin kaybıyla ilgili bir bulgu varmı acaba? Aşılama sonucu düşük ihtimali yükseliyor mu? 2. Gebelikte aynı şeyi yaşarmıyım ? İkinci gebelik için 3 ay süre verdiler bu süre beklenmelimidir? Teşekkür ederim.

Eklentiler

• 20150602_141228.jpg
    20150602_141228.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 2.915
Hocam kolay gelsin. Nisan ayında aşılama sonucu gebe kaldım. Mayıs ayında gebeliğimin 6. Haftasında bebeğin kalp atışlarını aldık ancak 7. Hafta ortasında kanama şikayetiyle gittiğim doktor bebeğin gelişmediğini ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi ve operasyon yapıldı. Ekte gönderdiğim patoloji raporunun anlamı nedir bebeğimin kaybıyla ilgili bir bulgu varmı acaba? Aşılama sonucu düşük ihtimali yükseliyor mu? 2. Gebelikte aynı şeyi yaşarmıyım ? İkinci gebelik için 3 ay süre verdiler bu süre beklenmelimidir? Teşekkür ederim.
Merhabalar : tek bir düşük ( gebelık kaybı) varlıgında detaylı bır arastırılma önerılmese de bazı tetkıklerı yapmakta fayda olucaktır.
Rahım-tup fılmı cekmek,Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı,rahım-tup fılmı sonucuna gore rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıklerine karar verılmelıdır.
Adetli adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.