Patron çocuğu

melissa_58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
20
2
1
29
Ben geçenlerde bi konu sormuştum muhasebecinin yanında çalışmakla alakalı ne yapayım diye.Ben geçen hafta cuma günü görüşmeye gittim ve ofisin kapısını açan çocuğa resmen hayranlıkla baka kaldım görür görmez ilk görüşte aşk sanırım buymuş.Sonra öğrendim ki patronun oğluymuş.Dün 1 haftayı doldurdum.İşten çıkmadan 1 saat önce patronun oğlu yani hoşlandığım bey geldi.Birden bire sarıldı bana.Ben ondan o kadar uzak durmaya çalışırken o bir anda geldi ve sarıldı bana arada falan takılıyodu bana yanıma geliyodu falan ama hiç böyle birşey olmamıştı.Yanımızda insanlar varken zaten asla bakışma bile olmuyor.Şimdi asıl sorun ben oraya ailemin bi tanıdığı aracılığıyla girdim ve orda çalışanlar bizim aramızdaki bu durumu fark ederse çok büyük rezillik olur.Ki ben oraya iş öğrenmek için girdim böyle birşey olcağı aklımın ucundan geçmedi.Ayrıca şu da var çocuk bana sarıldı ama aynı zamanda da çok dengesiz bir var bir yok bir yazıyo bir yazmıyo mesajlaşmadan bahsediyorum.Ve ben bir türlü bu çocuktan kopamıyorum o patronun oğlu ben stajyer sonuçta ama bunu bi türlü kendime anlatamıyorum kalbim hiiiç beni dinlemiyor ne yapmalıyım ki?

Detay vermeyi unuttum aramızda 3 yaş var :) benden 3 yaş küçükkk

Klasik gözüne kestirdiğine alttan alttan yürüyen patron çocuğu, sakın kendini kaptırma.
Hiç birşey olmaz.
Bı yazıp bı yazmamak, durup dururken sarılmak aman aman diyorum.
Uyanığa bak.
Siz de biraz mantıklı düşünün lütfen, o sizin hissettiğimiz duyguları hissetmiyor.

1 haftada nasil sarılma levelıne gectınız ya
Nasıl bi sinyal verdın merak ettım.
Bıde hemen bizim durum falan demıssin,ortada siz yok.Canı sıkılan bı zengın veledi var

1 haftada nasil sarılma levelıne gectınız ya
Nasıl bi sinyal verdın merak ettım.
Bıde hemen bizim durum falan demıssin,ortada siz yok.Canı sıkılan bı zengın veledi var
Ben hiç bir sinyal vermedim herkese nasıl davranıyosam ona da o şekilde davrandım ama bunu tahmin etmemiştim

Sizden 3 yaş küçük, 1 haftadır tanıyorsunuz ve kopamadınız.. İyiymiş :)

Birincisi size yaptığı taciz.

İkincisi siz de heyecan aramışsınız bence. Patronun çocuğu filan olunca hoşunuza gitmiş.

Eklemeden de yapamayacağım. Bir anda gelip sarılan çaycı olsaydı konu içeriği ne olurdu acaba?

Benden izinsiz bana biri sarılırsa yüzüne carparim +1
Bir haftada ne aşkı ya. Ne kolay oluyorsunuz siz aşık. Üç yaş küçük de çok güzelmiş. Arkadaşları arasında iyi dalganiz geciliyordur. O iğrenç muhabbetlere meze olmak istiyorsanız devam..

Sakın yüz verme. Bu modellerden çok gördüm sen işten ayrılsan senden sonrakine sarar emin ol. Başkası varken yokmuş gibi davranması zaten ele vermiş. Babasının işinde canı sıkıliyor galiba

Rezalet niye olsun ikiniz de evli mısınız?
Eğer gerçek duyguları yoksa ciddi değilse tabi ki uzaklasmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…