- 28 Ocak 2019
- 20
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi melissa_58
-
Ben zaten hoşlanıyodum bir anda sarılınca bi tepki veremedim açıkçasıAdam size lönk diye sarıldı, siz de "romantik Türk film sahnesi yaşıyorum" deyip ses etmediniz yani?
Bence ilginizi fark etmiş, fuckbuddy olur muyuz diye deniyor.
Detay vermeyi unuttum aramızda 3 yaş var :) benden 3 yaş küçükkkBen geçenlerde bi konu sormuştum muhasebecinin yanında çalışmakla alakalı ne yapayım diye.Ben geçen hafta cuma günü görüşmeye gittim ve ofisin kapısını açan çocuğa resmen hayranlıkla baka kaldım görür görmez ilk görüşte aşk sanırım buymuş.Sonra öğrendim ki patronun oğluymuş.Dün 1 haftayı doldurdum.İşten çıkmadan 1 saat önce patronun oğlu yani hoşlandığım bey geldi.Birden bire sarıldı bana.Ben ondan o kadar uzak durmaya çalışırken o bir anda geldi ve sarıldı bana arada falan takılıyodu bana yanıma geliyodu falan ama hiç böyle birşey olmamıştı.Yanımızda insanlar varken zaten asla bakışma bile olmuyor.Şimdi asıl sorun ben oraya ailemin bi tanıdığı aracılığıyla girdim ve orda çalışanlar bizim aramızdaki bu durumu fark ederse çok büyük rezillik olur.Ki ben oraya iş öğrenmek için girdim böyle birşey olcağı aklımın ucundan geçmedi.Ayrıca şu da var çocuk bana sarıldı ama aynı zamanda da çok dengesiz bir var bir yok bir yazıyo bir yazmıyo mesajlaşmadan bahsediyorum.Ve ben bir türlü bu çocuktan kopamıyorum o patronun oğlu ben stajyer sonuçta ama bunu bi türlü kendime anlatamıyorum kalbim hiiiç beni dinlemiyor ne yapmalıyım ki?
1 haftada nasil sarılma levelıne gectınız yaBen geçenlerde bi konu sormuştum muhasebecinin yanında çalışmakla alakalı ne yapayım diye.Ben geçen hafta cuma günü görüşmeye gittim ve ofisin kapısını açan çocuğa resmen hayranlıkla baka kaldım görür görmez ilk görüşte aşk sanırım buymuş.Sonra öğrendim ki patronun oğluymuş.Dün 1 haftayı doldurdum.İşten çıkmadan 1 saat önce patronun oğlu yani hoşlandığım bey geldi.Birden bire sarıldı bana.Ben ondan o kadar uzak durmaya çalışırken o bir anda geldi ve sarıldı bana arada falan takılıyodu bana yanıma geliyodu falan ama hiç böyle birşey olmamıştı.Yanımızda insanlar varken zaten asla bakışma bile olmuyor.Şimdi asıl sorun ben oraya ailemin bi tanıdığı aracılığıyla girdim ve orda çalışanlar bizim aramızdaki bu durumu fark ederse çok büyük rezillik olur.Ki ben oraya iş öğrenmek için girdim böyle birşey olcağı aklımın ucundan geçmedi.Ayrıca şu da var çocuk bana sarıldı ama aynı zamanda da çok dengesiz bir var bir yok bir yazıyo bir yazmıyo mesajlaşmadan bahsediyorum.Ve ben bir türlü bu çocuktan kopamıyorum o patronun oğlu ben stajyer sonuçta ama bunu bi türlü kendime anlatamıyorum kalbim hiiiç beni dinlemiyor ne yapmalıyım ki?
Ben hiç bir sinyal vermedim herkese nasıl davranıyosam ona da o şekilde davrandım ama bunu tahmin etmemiştim1 haftada nasil sarılma levelıne gectınız ya
Nasıl bi sinyal verdın merak ettım.
Bıde hemen bizim durum falan demıssin,ortada siz yok.Canı sıkılan bı zengın veledi var
konu sahibinin yorumlayışına göre değişirdi heraldeEklemeden de yapamayacağım. Bir anda gelip sarılan çaycı olsaydı konu içeriği ne olurdu acaba?
Rezalet niye olsun ikiniz de evli mısınız?Ben geçenlerde bi konu sormuştum muhasebecinin yanında çalışmakla alakalı ne yapayım diye.Ben geçen hafta cuma günü görüşmeye gittim ve ofisin kapısını açan çocuğa resmen hayranlıkla baka kaldım görür görmez ilk görüşte aşk sanırım buymuş.Sonra öğrendim ki patronun oğluymuş.Dün 1 haftayı doldurdum.İşten çıkmadan 1 saat önce patronun oğlu yani hoşlandığım bey geldi.Birden bire sarıldı bana.Ben ondan o kadar uzak durmaya çalışırken o bir anda geldi ve sarıldı bana arada falan takılıyodu bana yanıma geliyodu falan ama hiç böyle birşey olmamıştı.Yanımızda insanlar varken zaten asla bakışma bile olmuyor.Şimdi asıl sorun ben oraya ailemin bi tanıdığı aracılığıyla girdim ve orda çalışanlar bizim aramızdaki bu durumu fark ederse çok büyük rezillik olur.Ki ben oraya iş öğrenmek için girdim böyle birşey olcağı aklımın ucundan geçmedi.Ayrıca şu da var çocuk bana sarıldı ama aynı zamanda da çok dengesiz bir var bir yok bir yazıyo bir yazmıyo mesajlaşmadan bahsediyorum.Ve ben bir türlü bu çocuktan kopamıyorum o patronun oğlu ben stajyer sonuçta ama bunu bi türlü kendime anlatamıyorum kalbim hiiiç beni dinlemiyor ne yapmalıyım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?