Patron çocuğu

kalbiniz hiiiiççç sizi dinlemiyor olsa da neyseki bizi kalbimiz yönetmiyor. hareketlerinize ve davranışlarınıza dikkat edin.
patron çocuğuna da bir daha böyle bir şey yaparsa ortalığı ayağa kaldıracağınızı söyleyin.
ki kaldırın da. eğer siz belli etmediyseniz bildiğiniz cinsel tacize maruz kalmışsınız, ne demek direkt bir kadına sarılmak? hadi o ergen belli ki beyni ile düşünmüyor, siz niye müsade ettiniz?

Sen orda ne münasebet deyip bir tokat atsaydın emin ol çocukta seninle aynı duygularda olurdu bence , şımarık önüne gelene yapışan bi tip sanki

Yalnız yaptığı şey baya bariz taciz farkında mısınız?
Ne demek durup dururken geldi sarıldı!
Hayır hoşlandıysa beğendiyse veya sadece sevişmek istiyorsa bile önce iletişim kurmayı denemesi lazım.
Off tipik zengin çocuğu işte her kiza asilayim yolumu bulayım şeklinde.
Ben olsam napar eder uzak dururdum.

Bir haftada sarılacak duruma geliyorsunuz ben hiç sinyal vermedim diyorsunuz, sarıldığında tepki vermememiz çooook büyük bir sinyal daha ne olsun!
Şıp sevdi olmayın

Biraz iradene sahip ol canımcım, çocuk senin ilgini fark etmiş değerlendirme derdinde. Stajın bittikten sonra telefonlarına dahi çıkmaz o senin. Uzak dur diyeceğim ama başarabilir misin bilmiyorum, o izlenimi alamadım senden. :/ Türk dizilerinde yaşamıyorsun yani.

bu konuya inanamayan bir ben miyim?
kapıyı açan dünyalar yakışıklısı adam...
ilk görüşte aşk...
başkalarının yanında pas vermese bile bir hafta içinde gelip durup dururken sarılmak...
yani babasının bürosunda çalışan stajere bu şekilde yürümek (hatta koşmak desek daha iyi olacak) için ep-pey bir ceserat lazım...
"patron çocuğu" başlığı da ayrı bir hava katmış. okuyan fabrikatör çocuğu falan sanacak.
ama anladığım kadarıyla mühasebe bürosunda çalışıyorsunuz.
yani orta halli bir büronun sahibinin biricik oğluşundan bahsediyoruz.
babasının bürosunda stajer kızlara cinsel tacizde bulunmak dışında başka işi yok mu bu oğulcuğun???

Dün 1 haftayı doldurdum.İşten çıkmadan 1 saat önce patronun oğlu yani hoşlandığım bey geldi.Birden bire sarıldı bana.
Dün daha bir hafta dolmuş.
çok dengesiz bir var bir yok bir yazıyo bir yazmıyo mesajlaşmadan bahsediyorum.
Bir hafta da numaralar alınıp, verilmiş. Hadi iş dolayısı ile tamam ama iş dışı konuşuyorsunuz sanırım.
Ve ben bir türlü bu çocuktan kopamıyorum
Bir haftada bu duruma gelmek ve...
Ben hiç bir sinyal vermedim
Siz hiç sinyal vermediyseniz, elin oğlu gelip size nasıl sarıldı?

İlginizi fark etmiş ve adama öyle şap diye sarılabilecek biri olduğunuza dair bir sinyal vermişsiniz ki gelip sarılmış.

Ayrıca not düşeyim; kalbe söz geçirememek gibi bir şey yoktur. Kalbin sevebilme gibi bir yeteneği de yoktur. Sevgi beyinden gelen bir komuttur. Yani beyin sever. Aşk gelince akıl tatile çıkar sözü de buna göre saçmalıktır. Sevmeyi beynimiz söylüyorsa, aklımız da beynimizde ise...

İlk görüşte aşk diye de bir şey yoktur. İçini bilmediğiniz birisine aşık olamazsınız. Olsanız bile o kişiye değil, dış görünüşüne aşık olmuşsunuzdur -ki aşk zaten böyle bir şey değil. İlk gördüğünüz kişiden etkilenir, tanıdıkça sever ve iç dünyasına girdiğinizde de ya aşık olır ya da buz gibi soğursunuz.

Tıpkı pastanede pasta seçerken olduğu gibi. Pastanın dış görünüşünden etkilenir ve onu almak istersiniz. Alıp bir dilim kestiğiniz de pastanın tadı dışı gibi etkileyici de olabilir, dış görünüşünün aksine hoşunuza da gitmeyebilir.

Son düzenleme:
1 haftada adam bu cesareti nerden bulupta sarılıyor anlam veremedim doğrusu.ilginizi çok belli etmişsiniz ve sizi kullanabilir işmi yok çıkın

Konuyu okurken wattpad geldi aklıma

1 haftada adam bu cesareti nerden bulupta sarılıyor anlam veremedim doğrusu.ilginizi çok belli etmişsiniz ve sizi kullanabilir işmi yok çıkın

Dedi ev hanımı.
Ev hanımlığınıza bir şey demiyorum da iş yok mu kısmı ülke şartlarında komik olmuş. İş yok tabi ki. İş aramayan nereden bilsin.

Konuyu okurken wattpad geldi aklıma

di mi ama?
yani hayatı hiç bilmesek tamam diyeceğiz de...
neyse artık...

bu arada mesajımda "muhasebe" yazacağıma "mühasebe" yazmışım. resmen gözümü tırmaladı. şu yazım yanlışları kendi kendine düzelse ne güzel olurdu?

ahh canim ahh turk sinamasinda ki zengin cocuklari geldi aklima seni kullandirmasina izin verme senin ki hayranlik zamnla bunun sacma oldugunu anlayacalsin

Patron çocuğu deyip amma büyütmüşsünüz. Alt tarafı bi muhasebe ofisi değil mi? Türk filmlerindeki fabrikatörün oğlu sanki.
Muhasebe ofisi deyip geçmeyin. Eltimin babasının da muhasebe ofisi var. Babası yeminli muhasebeci mali müşavir, eltim de yeminli olacak, orada çalışıyor. Öyle muhasebe falan ama çok iyi para kazanılıyor. Genelde büyük şirketlerle çalışıyor, muhasebesine bakıyorlar.

Hoşlandığım biri bile olsa gelip bana sarılsa "Aaa n'apıyosun be manyak!?" moduna geçerdim heralde.Çok garip geldi.Hiçbir şey demeden gelip sarıldı mı öylece? Çok garip değil mi yaa?

Oluyor bazen böyle şeyler olmuyor değil ama sarılma kısmı falan

Aman canım benim yaptığım yazım hatalarını görsen. Yukarıda yorum yazarken bazı yerlerde da/de'yi bağlaç durumunda olmadığı halde ayırmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…