- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi melissa_58
-
Dün daha bir hafta dolmuş.Dün 1 haftayı doldurdum.İşten çıkmadan 1 saat önce patronun oğlu yani hoşlandığım bey geldi.Birden bire sarıldı bana.
Bir hafta da numaralar alınıp, verilmiş. Hadi iş dolayısı ile tamam ama iş dışı konuşuyorsunuz sanırım.çok dengesiz bir var bir yok bir yazıyo bir yazmıyo mesajlaşmadan bahsediyorum.
Bir haftada bu duruma gelmek ve...Ve ben bir türlü bu çocuktan kopamıyorum
Siz hiç sinyal vermediyseniz, elin oğlu gelip size nasıl sarıldı?Ben hiç bir sinyal vermedim
Konuyu okurken wattpad geldi aklımabu konuya inanamayan bir ben miyim?
kapıyı açan dünyalar yakışıklısı adam...
ilk görüşte aşk...
başkalarının yanında pas vermese bile bir hafta içinde gelip durup dururken sarılmak...
yani babasının bürosunda çalışan stajere bu şekilde yürümek (hatta koşmak desek daha iyi olacak) için ep-pey bir ceserat lazım...
"patron çocuğu" başlığı da ayrı bir hava katmış. okuyan fabrikatör çocuğu falan sanacak.
ama anladığım kadarıyla mühasebe bürosunda çalışıyorsunuz.
yani orta halli bir büronun sahibinin biricik oğluşundan bahsediyoruz.
babasının bürosunda stajer kızlara cinsel tacizde bulunmak dışında başka işi yok mu bu oğulcuğun???
1 haftada adam bu cesareti nerden bulupta sarılıyor anlam veremedim doğrusu.ilginizi çok belli etmişsiniz ve sizi kullanabilir işmi yok çıkın
Konuyu okurken wattpad geldi aklıma
ahh canim ahh turk sinamasinda ki zengin cocuklari geldi aklima seni kullandirmasina izin verme senin ki hayranlik zamnla bunun sacma oldugunu anlayacalsinBen geçenlerde bi konu sormuştum muhasebecinin yanında çalışmakla alakalı ne yapayım diye.Ben geçen hafta cuma günü görüşmeye gittim ve ofisin kapısını açan çocuğa resmen hayranlıkla baka kaldım görür görmez ilk görüşte aşk sanırım buymuş.Sonra öğrendim ki patronun oğluymuş.Dün 1 haftayı doldurdum.İşten çıkmadan 1 saat önce patronun oğlu yani hoşlandığım bey geldi.Birden bire sarıldı bana.Ben ondan o kadar uzak durmaya çalışırken o bir anda geldi ve sarıldı bana arada falan takılıyodu bana yanıma geliyodu falan ama hiç böyle birşey olmamıştı.Yanımızda insanlar varken zaten asla bakışma bile olmuyor.Şimdi asıl sorun ben oraya ailemin bi tanıdığı aracılığıyla girdim ve orda çalışanlar bizim aramızdaki bu durumu fark ederse çok büyük rezillik olur.Ki ben oraya iş öğrenmek için girdim böyle birşey olcağı aklımın ucundan geçmedi.Ayrıca şu da var çocuk bana sarıldı ama aynı zamanda da çok dengesiz bir var bir yok bir yazıyo bir yazmıyo mesajlaşmadan bahsediyorum.Ve ben bir türlü bu çocuktan kopamıyorum o patronun oğlu ben stajyer sonuçta ama bunu bi türlü kendime anlatamıyorum kalbim hiiiç beni dinlemiyor ne yapmalıyım ki?
Muhasebe ofisi deyip geçmeyin. Eltimin babasının da muhasebe ofisi var. Babası yeminli muhasebeci mali müşavir, eltim de yeminli olacak, orada çalışıyor. Öyle muhasebe falan ama çok iyi para kazanılıyor. Genelde büyük şirketlerle çalışıyor, muhasebesine bakıyorlar.Patron çocuğu deyip amma büyütmüşsünüz. Alt tarafı bi muhasebe ofisi değil mi? Türk filmlerindeki fabrikatörün oğlu sanki.
1 haftalık ve ben kopamıyorum ne demek ya
Oluyor bazen böyle şeyler olmuyor değil ama sarılma kısmı falandi mi ama?
yani hayatı hiç bilmesek tamam diyeceğiz de...
neyse artık...
bu arada mesajımda "muhasebe" yazacağıma "mühasebe" yazmışım. resmen gözümü tırmaladı. şu yazım yanlışları kendi kendine düzelse ne güzel olurdu?
Nerden biliyosunuz iş aramadigimi? Ev hanimi olmam sizi ilgilendirirmi peki?Dedi ev hanımı.
Ev hanımlığınıza bir şey demiyorum da iş yok mu kısmı ülke şartlarında komik olmuş. İş yok tabi ki. İş aramayan nereden bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?