patron derdi

drogba23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
70
17
38
Mezun oldugumdan beri 3 degistirdim ve mezun oldugum daha iki sene olmadi. Ilk isimde kadin patronum beni surekli azarliyordu ama sikayet etmedim. Bir ay gecmeden suan elimizde is yok diyip isten cikardilar. Ama cikarma sebebleri bana gore performansimi begenmedikleri icindi. Patron beni azarladikca elim ayagima dolaniyordu. Sonra ki isimde de yasli olan patronum bana asildi. Simdi ki isimde ise kadin patronum beni surekli azarliyor. Iki cumlesinden biri 'ben sana bunu soyle yap demedim mi?' ben yine cok telaslaniyorum yaninda. Telefona bakinca bile dogru duzgun konusamiyorum. Bugun yapicagim is gecikti, tepemde durup cok yavassin diye soylendi, bi hatami fark etti yine ses tonu degisti. Ben tabi o anlarda cok gerildim. Is.bitince de isi gec birakmayi aliskanlik haline getirmek istemiyorum dedi. Ben patliyacak gibi oldum. Hem gec saate kadar calistirdi beni hem azarlayip durdu hem de gec bitti diye soylendi. O benimle boyle konustukca nefret ediyorum kadindan ama butun patronlar mi boyle ben mi hassasim? Hangi ise girsem icimde kovulma korkusu var. Simdi ben kadinla konussam konusma tarziniz beni rahatsiz ediyor desem sanki beni kovacak. Ama boyle devam ederse de kovacak gibi. Ne yapicagimi sasirdim. Kendimi ezdirmek istemiyorum.ama kovulmak da istemiyorum.Kadin benimle konusunca cogu zaman ne dedigini bile anlamiyorum korkudan. Sizce ne yapmaliyim?

Son düzenleme:
Gerilmemeye çalış.Bide bu patronlar niye delirmiş yahu. İnsan biraz karşıdakinin insan olduğunu unutmaz buldumcuk olmuşlar resmen. Ben bi mali müşavir olayım muhasebecime bal börek davranıcam anasını satıyım.Bu kadar deli patronun içinde çalışanın dualarıyla sevap kazanırım en azından.

Mezun oldugumdan beri 3 degistirdim ve mezun oldugum daha iki sene olmadi. Ilk isimde kadin patronum beni surekli azarliyordu ama sikayet etmedim. Bir ay gecmeden suan elimizde is yok diyip isten cikardilar. Ama cikarma sebebleri bana gore performansimi begenmedikleri icindi. Patron beni azarladikca elim ayagima dolaniyordu. Sonra ki isimde de yasli olan patronum bana asildi. Simdi ki isimde ise kadin patronum beni surekli azarliyor. Iki cumlesinden biri 'ben sana bunu soyle yap demedim mi?' ben yine cok telaslaniyorum yaninda. Telefona bakinca bile dogru duzgun konusamiyorum. Bugun yapicagim is gecikti, tepemde durup cok yavassin diye soylendi, bi hatami fark etti yine ses tonu degisti. Ben tabi o anlarda cok gerildim. Is.bitince de isi gec birakmayi aliskanlik haline getirmek istemiyorum dedi. Ben patliyacak gibi oldum. Hem gec saate kadar calistirdi beni hem azarlayip durdu hem de gec bitti diye soylendi. O benimle boyle konustukca nefret ediyorum kadindan ama butun patronlar mi boyle ben mi hassasim? Hangi ise girsem icimde kovulma korkusu var. Simdi ben kadinla konussam konusma tarziniz beni rahatsiz ediyor desem sanki beni kovacak. Ama boyle devam ederse de kovacak gibi. Ne yapicagimi sasirdim. Kendimi ezdirmek istemiyorum.ama kovulmak da istemiyorum.Kadin benimle konusunca cogu zaman ne dedigini bile anlamiyorum korkudan. Sizce ne yapmaliyim?

Size de çok cins insanlar denk gelmiş.. şans işi bir yerde.. dünyanın sonu değil kovarlarsa da , her gün mutsuz ve stresli bi ortamdansa daha iyi. Stres sağlığın en büyük düşmanı o yüzden kimseyi çok da önemseyip, çekinip kendi sağlığınızı riske atmayın. Unutmayın bu hayat sizin. Mutlu olduğunuz yerde olun, kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin. Elinizden geldiğince işinizi iyi yapın. Çalışkan olursanız ve bu görülmese bile bir şey kaybetmezsiniz. O kadına da sakin bir anda ... hanim üstümde baskı hissedince ben dikkatimi toparlayamıyorum başarısız olma korkusu oluyor. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanın, benim için en önemli şey bu is yerinde huzurlu olmak , bu sağlandığı takdirde çok daha başarılı olacağım bana güvenin tarzı bir konuşma yapabilirsiniz.

Hepsi öyle değil tabii. Çok değerli insanlar da oluyor. Sen onun bağırmalarına bakma. Sindirmeye çalışıyor ki her dediğini itirazsız yap diye. Alışırsın şahsına alma kim gelse öyle davranacak.

3,5 sene çektim kendi öz dayım hergün bağırır çağırırdı sebepsiz,dünyadaki en manyak adamdır kimse katlanmaz çıkardı
İki günde bir ağlardm lanet ederdim dayım diyede çıkamazdm işten ortada kalır die çalışmasam zaten olmaz evde üvey anneyle duramazdım
Son zamanlarda artık suratına kapı çarpıyodum cevap veriyodum insanlıktan çıktım
Derken evlenmeden 1 ay önce kavga gürültü ayrıldm noldu peki olan bana oldu sinir hastası etti beni şimdiki aklım olsa 1 gün durmazdım o ofiste
Kendine değer ver yazık etme
Hiçte çekme üç kuruş az harcarsın başka işe girene kadar
Dik dur lütfen ezdirme kendini tribe sokmuş seni manyak karı

Düsünüyorumda bu dünyada alt üst patron isci zengin fakir güclü gücsüz var hep ama ahirette herkes esit kimse kimseden üstün olmayacak seni azarlayan su patronunun bi üstünlügü olmayacak,,, insan biraz karsidakinin insan oldugunu unutmadan insan gibi davranmali,, cok rahat degilsen durma orda cnm is bulursun

mutlu değilsen konuş tabiki hatta olmadı kendin çık işten...günün büyük bölümü işte geçiyor ve tüm yaşam kalitemizi etkiliyor...

Erkeklerden bahsederken "patron" kadınlardan bahsederken "kadın patron" demeniz ilginç olmuş.

Yolun daha çoook başındasın.Biz de öyle kariyerimizin ilk dönemlerinde yeri geldi kovulduk,yeri geldi azar yedik tuvalette ağladık.Ben mutlu olduğum ve uzun süreli kaldığım işimi tam 3 kez iş değiştirdim de 4.sünde buldum.O yüzden akışına bırak,şimdiki işinde tabiki de elinden geleni yap ama kovulur muyum fln dusuncesıne takılma.Nasılsa hersey olacagına varır.
Hata yapmaktan korkma.İş hayatında kaç tane ciddi hata yaptım bi bilsen.Takma,çalışırken gerilme.
Amirine de ^'ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum' de her fırsatta.

Back
X