Mezun oldugumdan beri 3 degistirdim ve mezun oldugum daha iki sene olmadi. Ilk isimde kadin patronum beni surekli azarliyordu ama sikayet etmedim. Bir ay gecmeden suan elimizde is yok diyip isten cikardilar. Ama cikarma sebebleri bana gore performansimi begenmedikleri icindi. Patron beni azarladikca elim ayagima dolaniyordu. Sonra ki isimde de yasli olan patronum bana asildi. Simdi ki isimde ise kadin patronum beni surekli azarliyor. Iki cumlesinden biri 'ben sana bunu soyle yap demedim mi?' ben yine cok telaslaniyorum yaninda. Telefona bakinca bile dogru duzgun konusamiyorum. Bugun yapicagim is gecikti, tepemde durup cok yavassin diye soylendi, bi hatami fark etti yine ses tonu degisti. Ben tabi o anlarda cok gerildim. Is.bitince de isi gec birakmayi aliskanlik haline getirmek istemiyorum dedi. Ben patliyacak gibi oldum. Hem gec saate kadar calistirdi beni hem azarlayip durdu hem de gec bitti diye soylendi. O benimle boyle konustukca nefret ediyorum kadindan ama butun patronlar mi boyle ben mi hassasim? Hangi ise girsem icimde kovulma korkusu var. Simdi ben kadinla konussam konusma tarziniz beni rahatsiz ediyor desem sanki beni kovacak. Ama boyle devam ederse de kovacak gibi. Ne yapicagimi sasirdim. Kendimi ezdirmek istemiyorum.ama kovulmak da istemiyorum.Kadin benimle konusunca cogu zaman ne dedigini bile anlamiyorum korkudan. Sizce ne yapmaliyim?
Son düzenleme: